Η Beste Köchin είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το Μόναχο, που ιδρύθηκε το 1994 από την Αθηνά Ναυροσίδου και από τότε παράγει πρώτης ποιότητας και ποιοτικά προϊόντα σύμφωνα με ελληνικές και διεθνείς, ιδιόκτητες συνταγές.
Η γκάμα παραγωγής μας περιλαμβάνει πάστες/αλειφές, antipasti, αποξηραμένα φρούτα, λιχουδιές και άλλα. Εισάγουμε επίσης για την γερμανική αγορά διάφορα ελληνικά προϊόντα ...
...Ελιές σε διάφορες κοπές και ποικιλίες
Ακολουθούν οι ποικιλίες:
Ελληνικού στυλ
Γκαέτα
Καλαμάτα
Νοτσελάρα ντελ Μπελίτσε
Πιχολίν
Ολόκληρες
Μισές
Φέτες
Πάστες
Κύβοι
Γεμιστές με πιπεριές και άλλες πάστες
Με κουκούτσι/χωρίς κουκούτσι
πράσινες/μαύρες...
...Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτές οι μαύρες ελιές καλλιεργούνται κοντά στην πόλη Καλαμάτα, στο νότιο τμήμα της χερσονήσου Πελοποννήσου. Ονομάζονται επίσης Καλαμών. Είναι επιμήκεις, αμυγδαλωτές, σκούρο μωβ, ζουμερές και έχουν λεπτό δέρμα. Μαρινάρονται σε άλμη, ελαιόλαδο και ξύδι κρασιού, αποκτώντας έτσι ένα εκλεπτυσμένο αρωμα κρασιού και μια μοναδική γεύση. Είναι τόσο μεγάλες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μαγείρεμα, καθώς δεν λιώνουν.
4.2 κιλά...
Ως μικρή οικογενειακή επιχείρηση, με δικό μας ελαιώνα στο νότο της περιοχής Καλαμάτα στην Ελλάδα, παράγουμε από το 2002 φρουτώδες, ήπιο ελαιόλαδο της κατηγορίας «nativ extra». Στη βιοτεχνία μας στο Ρίτεμπεργκ στην περιφέρεια Γκύτερσλοχ δημιουργούμε από αυτό τα βότανα μας.
Μια μεγάλη ποικιλία από μπαλσάμικο ανήκει επίσης στα χειροποίητα προϊόντα μας. Αυτοί οι φρουτοξίνοι, που έχουν εμπλουτιστεί...
100% Ελληνικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο από Στέρνα-Μεσσηνίας Καλαμάτα, Ελλάδα. Αυθεντικές ελιές Καλαμάτας χωρίς πρόσθετα, χρωστικές ή συντηρητικά. ΓΕΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ.