Ο εξοπλισμός λέιζερ LASEST, λόγω της ευελιξίας και των υψηλών δυνατοτήτων του, είναι μια σύνθετη τεχνολογία λέιζερ. Επομένως, για να εργαστούν σε αυτό...
Το σύστημα διάταξης, όπως το σειριακό σύστημα, το ομαδικό σύστημα ή το U σύστημα, είναι από τα πιο προτιμώμενα.
Οι τοίχοι του δωματίου μπορούν να τοπο...
Συστατικά: σύνθετο σαπονίτη - τριοκταεδρική υψηλής μαγνησίας σμεκτίτη.
Συστάσεις για κατανάλωση: το ορυκτό σύνθετο είναι πηγή προσροφητικών και ιχνοσ...
Τύπος | 5 ml Υγρού Θρεπτικού Μέσου
IVD | Στειρό | pH 7.1 ± 0.2
25 - 50 τεμάχια Συσκευασία
Αποθήκευση 2-12 °C
Διάρκεια ζωής 5 μήνες
Το Selenite F Broth...
Ευέλικτη Διαρρύθμιση Εργαστηρίου
Η εμπειρία μας στον σχεδιασμό χώρων για την επιστήμη μας έχει διδάξει πόσο σημαντικό είναι ο σχεδιασμός να είναι επικ...
Συστήματα Εργαστηρίου Φυσικής Χημείας Βιολογίας
Η παραγωγή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε διάφορα μεγέθη και υλικά σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη κα...
Στον ιατρικό τομέα, η χρήση προϊόντων επεξεργασίας μετάλλου απαιτεί υψηλότερα πρότυπα για υγιεινές επιφάνειες, αντοχή στη διάβρωση, μηχανική αντοχή κα...
Κατηγορία I
Κατηγορία II A2
Κατηγορία II B2
C1 Τύπος Βιολογικών Ασφαλών Ντουλαπιών
Υπηρεσίες Συντήρησης και Εξυπηρέτησης Βιολογικών Ασφαλών Ντουλαπιών...
Απολαύστε τη φωτεινή και αναζωογονητική γεύση του γάλακτος Milkyland 1.5%, μια επιλογή με λιγότερα λιπαρά που δεν θυσιάζει τη γεύση. Αυτό το γάλα είνα...
Ένα βασικό συστατικό στη ζαχαροπλαστική, τη μαγειρική και ως άλειμμα, εκτιμάται για τη γεύση και την κουζινική του πολυπλοκότητα.
*Και ένα συμπυκνωμέν...
Το πλήρες γάλα σε σκόνη μας είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, διαθέσιμο σε διάφορες συσκευασίες. Παράγεται από φρέσκο γάλα και προσφέρει μια πλούσια,...
Το πλήρες γάλα σε σκόνη είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν που παρασκευάζεται μέσω της εξάτμισης του φρέσκου παστεριωμένου πλήρους γάλακτος. Το προϊόν ονο...
Παρουσιάζουμε το Γάλα Αποβουτυρωμένο Dairy America – την τέλεια επιλογή για τις ανάγκες σας σε χονδρική πώληση, διανομή και εξαγωγή. Προερχόμενο από τ...
Το υπερπαστεριωμένο γάλα είναι ένα προϊόν που έχει υποστεί ασπεκτική παστερίωση. Αυτή η μέθοδος επεξεργασίας περιλαμβάνει την ταχεία θέρμανση του γάλα...
για την αύξηση της ξηρής ουσίας κατά την παραγωγή γιαούρτης ώστε να αποκτηθεί ένα πιο κρεμώδες ή πιο σταθερό γιαούρτι
Η σκόνη αποβουτυρωμένου γάλακτο...
Είμαστε από τους λίγους κατασκευαστές που σχεδιάζουν εξοπλισμό για τυριά γάλακτος. Φίλτρο πίεσης, μηχανική αποστράγγιση, ανατροπή, στοίβαξη από πάνω κ...
Από πολύ μικρή ηλικία, το μοσχαράκι έχει πολύ σημαντικές ενεργειακές ανάγκες.
Για να συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την καθημερινή πρόσληψη γάλακτ...
Η εφαρμογή europages είναι εδώ!
Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.