... αποδοτικότητα.
Ιδανική για υγιεινές συσκευασίες mini μερίδων μαρμελάδας, μελιού, αλειμμάτων και σαλτσών που χρησιμοποιούνται σε αεροπλάνα, ξενοδοχεία ή για σκοπούς catering. Η P500 είναι διαθέσιμη σε επίπεδα υγιεινής clean, ultra-clean και aseptic, εξασφαλίζοντας ακρίβεια, ακριβή κοπή προϊόντος και ήπια επεξεργασία προϊόντος.
Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της μηχανής υψηλής απόδοσης, στην οποία μπορούν να επεξεργαστούν μια ποικιλία υλικών όπως PS, PET και PP, είναι η σημαντική εξοικονόμηση υλικού συσκευασίας που επιτυγχάνεται μέσω μιας σειράς ειδικών χαρακτηριστικών.
...Κατά τη διάρκεια της συγκομιδής μελιού, ο μελισσοκόμος αφαιρεί τις καλυμμένες κηρήθρες από την κυψέλη, απομακρύνει τα κηρώδη καλύμματα και περιστρέφει τις κηρήθρες για να ανακτήσει το μέλι. Το παραγόμενο ωμό μέλι μεταφέρεται σε μία από τις εγκαταστάσεις παραγωγής μελιού της Norevo για περαιτέρω επεξεργασία. Είτε στις παραγωγικές μας εγκαταστάσεις στην Αργεντινή, την Ουγγαρία, το Μεξικό, την Κίνα ή τη Γερμανία – το ωμό μέλι αναλύεται, ομογενοποιείται, καθαρίζεται και τυποποιείται για να πληροί τις διάφορες απαιτήσεις των βιομηχανικών πελατών μας.
... καλύτερο δυνατό τρόπο. Επωφελείστε από τη δομή μας που εγγυάται μια απλή και γρήγορη επεξεργασία των αιτημάτων σας. Σας υποστηρίζουμε από τη συνταγή μέχρι την επιλογή πρώτων υλών και συσκευασιών, τη δημιουργία μιας ατομικής ετικέτας, μέχρι την πλήρωση και τη λογιστική.
Διαθέτουμε μια καλοκουρδισμένη και υψηλής ποιότητας επεξεργασία πρώτων υλών και υπηρεσίες πλήρωσης πιστοποιημένες κατά FSSC22000. Το φάσμα των δυνατοτήτων μας εκτείνεται από γυαλί μέχρι σφουγγάρια και προϊόντα σε κουβά.
...Ο μελισσοκομικός μέλι είναι αναμφισβήτητα δημοφιλής στον κόσμο του μελιού, χάρη στο μοναδικά πλούσιο άρωμά του. Ακόμη και σε κρυσταλλωμένη μορφή είναι πολύ ζητούμενος από ορισμένους πελάτες. Για να ρέει από τις κηρήθρες, ο μελισσοκομικός μέλι πρέπει να υποβληθεί σε διπλή επεξεργασία κατά την εκχύλιση. Μια βόλτα στα τέλη Αυγούστου μέσα στη γη της ερείκης αποκαλύπτει την όλη ομορφιά αυτής της μωβ ομορφιάς.
Σύσταση: ζελέ, καστανό κόκκινο
Γεύση: έντονη έως πικρή
Λεπτομέρειες: Λόγω της ζελέ μορφής είναι πιο δύσκολο να εκχυλιστεί...