...η οποία περιέχεται σε όλα τα γαλακτοκομικάπροϊόντα, στα συστατικά της γλυκόζη και γαλακτόζη, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα από το σώμα. Η λακτάση βελτιώνει την πέψη της λακτόζης για άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην πέψη της.
Με τις Κάψουλες Λακτάσης της Sanct Bernhard, μπορείτε επιτέλους να απολαμβάνετε γάλα, κρέμα, παγωτό, γιαούρτι και τυρί χωρίς παράπονα. Οι κάψουλες μπορούν να καταποθούν ή απλά να ανοιχτούν, και το περιεχόμενο της κάψουλας να ανακατευτεί σε τρόφιμα ή ποτά.
Αρ. Τ.: 824...
... διάρκεια ζωής από το φρέσκο γάλα.
Σκόνες topping για κάθε ανάγκη
Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, αναπτύσσουμε το κατάλληλο topping για εσάς και το επιθυμητό προϊόν σας. Οι κύριες συνιστώσες είναι – ανάλογα με τη συνταγή που έχουμε αναπτύξει για εσάς – γάλα σε σκόνη, κρέμα καφέ, γαλακτόζη ή γαλακτοκομικά πρωτεΐνη. Η περιεκτικότητα σε λιπαρά κυμαίνεται από μηδέν έως 30 τοις εκατό.
Εάν έχετε ειδικές επιθυμίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Υλοποιούμε επίσης προϊόντα που πληρούν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα Clean-Label, βιολογικά, χωρίςλακτόζη και κοκκώδη toppings.
...Ιδιότητες:
• καθαρά φυτική εναλλακτική κρέμα, απόλυτα αυθεντική γεύση σε σχέση με την κρέμα γάλακτος
• εξαιρετική ως γευστική επιτυχία του 2020 για ιδιαίτερη γεύση
• αφράτη-ελαφριά υφή & υψηλή σταθερότητα
• για κέικ, επιδόρπια ή φρούτα, για καπουτσίνο και παγωτό
• χωρίς χοληστερόλη, χωρίςλακτόζη, χωρίς γλουτένη, χωρίς πρωτεΐνη
• vegan, kosher parve & halal πιστοποιημένο
Εκδόσεις:
• κλασική ως έτοιμη προς χρήση κρέμα χτυπημένη
• με 3,4% κακάο ως έτοιμη προς χρήση σοκολατένια κρέμα χτυπημένη...
... σημαντικό συστατικό για τρόφιμα και ποτά με χαμηλές θερμίδες ή μειωμένη ζάχαρη, αλλά λειτουργεί επίσης καλά σε γαλακτοκομικάπροϊόντα ή αρτοσκευάσματα όπως μπισκότα και τα κρατάει τραγανά.
Κύρια Οφέλη:
• Καθαρή, γλυκιά, ζαχαρώδης γεύση χωρίς επίγευση
• Υπερβολικό προφίλ γεύσης και γλυκύτητας
• Φιλική προς τα δόντια, καθώς δεν ζυμώνεται στο στόμα
• Πρεβιοτική δράση
• Χαμηλές θερμίδες
• Χαμηλή γλυκαιμική...