• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καλωδια- μπαταριες- συσσωρευτες

Αποτελέσματα για

Καλωδια- μπαταριες- συσσωρευτες

ΓερμανίαΒόννη, Ντίσελντορφ και Κοιλάδα του Ρήνου και ΒεστφαλίαΠάροχος υπηρεσιών
  1. BSOL BATTERIESYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BSOL BATTERIESYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, και Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

  2. IFA-INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR ABFALLWIRTSCHAFT UND UMWELTLOGISTIK MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IFA-INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR ABFALLWIRTSCHAFT UND UMWELTLOGISTIK MBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαταρίες, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Μπαταρίες, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, και Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει έδρα σε Bonn, Γερμανία.

  3. MAXTECH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAXTECH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

  4. AKKUPLANET GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKKUPLANET GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Συσσωρευτές και μπαταρίες, και Μπαταρίες. Έχει έδρα σε Meerbusch, Γερμανία.

  5. ROLAND BATTERIESERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLAND BATTERIESERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Μπαταρίες, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Gelsenkirchen, Γερμανία.