• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δακτυλιοι- ελασματοποιημενοι- απο τιτανιο

Αποτελέσματα για

Δακτυλιοι- ελασματοποιημενοι- απο τιτανιο

ΓερμανίαΒόννη, Ντίσελντορφ και Κοιλάδα του Ρήνου και Βεστφαλία
  1. CHR. HÖVER & SOHN GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 80 χρόνια, η Höver & Sohn διακρίνεται παγκοσμίως για τη μοναδική ποιότητα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι επιμένουμε σε παλιά καλούπια – η φλόγα του πάθους για τον ανοξείδωτο χάλυβα εξακολουθεί να αποτελεί στοιχείο της φιλοσοφίας μας. Οι παραδοσιακές αξίες συνδυάζονται με τη σύγχρονη τεχνολογία CNC και αυτός ο συνδυασμός είναι ο εγγυητής της ποιότητας που «σάς κάνει ευτυχισμένους». Διαθέτουμε την εμπειρία και τα κίνητρα, είμαστε παραδοσιακοί και σύγχρονοι, δραστήριοι και έτοιμοι για τις απαιτήσεις σας. Η Chr. Höver & Sohn GmbH & Co. KG έχει παγκοσμίως τη φήμη άριστης ποιότητας και αξιοπιστίας. Η ποιότητα στην Höver δεν αποτελεί μόνο λόγια, αλλά είναι μια σταθερή αρχή της ζωντανής φιλοσοφίας της επιχείρησης. Ως ανεξάρτητος τομέας, η διασφάλιση της ποιότητας συνδέεται οργανωτικά άμεσα με τη διεύθυνση της εταιρείας. Η χωρίς συμβιβασμούς ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια αποτελεί υποχρέωση για την Höver. Η ποιότητα και η ασφάλεια αποτελούν ουσιαστικά στοιχεία της φιλοσοφίας της εταιρείας μας.

  2. SHENZHEN PROMOSTAR HARDWARE CO.,LTD

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ShenZhen PromoStar Hardware Co., Ltd είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στα προϊόντα μηχανουργικής επεξεργασίας μετάλλων με ψηφιακό έλεγχο, τόρνευσης, φρεζαρίσματος, σφυρηλασίας και συγκόλλησης για όλους τους κλάδους. Στα υλικά περιλαμβάνεται ο ανοξείδωτος χάλυβας, το αλουμίνιο, το τιτάνιο, ο ορείχαλκος, ο ανθρακοχάλυβας και ούτω καθεξής. Μπορούμε να ικανοποίησουμε όλες τις βιομηχανικές απαιτήσεις όπως: Ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρονικές συσκευές, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, φωτισμός LED, έπιπλα, μηχανήματα και εξοπλισμοί, εξοπλισμός καθαρισμού και ιατρικής χρήσης, γραμμές χύτευσης και πλαστικών κ.λπ. Η Promostar έχει ολική πείρα για εξαγωγές σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Νοτιοασιατικές χώρες. Μπορούμε να επιτύχουμε ανοχή +/-0, 002 χιλ. Είναι δυνατή η επίτευξη των τυπικών πιστοποιήσεων των ROHS, REACH. Το υλικό μπορεί να πιστοποιηθεί κατά ASTM, UNI. ISO 9001: 2008 και ISO TS16949. Χαρακτηριστικό μας : Μέση διάσταση με σωστή διαχείριση εργοστασίου. Επενδύουμε πολύ στα μηχανήματα και στις τεχνολογίες για τους εργάτες και διαθέτουμε ισχυρό τμήμα ανθρώπινων πόρων. Ολη η ομάδα μας συνεργάζεται εδώ και πάνω από 8 χρόνια. Εργαζόμαστε ως ομάδα. Η PromoStar φημίζεται παγκοσμίως. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. KOLB KS FASTENERS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KOLB KS FASTENERS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δακτύλιοι, Βίδες προσαρμογής, πειροι, ακεφαλοι κοχλιες, Δακτύλιοι, Παξιμάδια ανοξείδωτου χάλυβα, εξαγωνικά περικόχλια, ανοξειδωτες βιδες, και ειδικά μπουλόνια. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.