...
Γεύση και χρήση
Λόγω της ξινής γεύσης του, ο καρπός Camu Camu συνήθως δεν καταναλώνεται χύμα. Στη Νότια Αμερική, η σάρκα παραδοσιακά αναμειγνύεται σε έναν φυσικά γλυκανθέντα χυμό, και καθώς τα οφέλη του φρούτου έχουν γίνει γνωστά, έχει γίνει δημοφιλές για πασπάλισμα σε παγωτό, μαρμελάδα και γιαούρτι.
...«Μια φορά φυστίκι, παρακαλώ» – φυσικά, σου προσφέρουμε την πλήρη εμπειρία με το βιολογικό μας φυστικοβούτυρο από 100% ψημένα φιστίκια! Ιδιαίτερα η στιγμή σου με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα θα γίνει πιο ξηρή και κρεμώδης από ποτέ: Σου προσφέρουμε έναν κλασικό συνδυασμό με κορυφαία βιολογική ποιότητα, που πρέπει πάντα να έχεις σε απόθεμα. Ενίσχυσε την αποθήκη σου με φιστίκια και αγόρασε τώρα το φυστικοβούτυρό μας σε πρακτικό γυάλινο βάζο 500 γρ.
...Ποιοτικές & αποκλειστικές φρουτοδημιουργίες
Παράγουμε για εσάς ποιοτικές & αποκλειστικές μαρμελάδες, ώστε να μπορείτε να τις προωθήσετε επιτυχώς με το όνομά σας. Ευχαρίστως και σύμφωνα με τη δική σας συνταγή. Οι αλείμματα παρασκευάζονται σε χάλκινες κατσαρόλες και με τη χρήση ποιοτικών συστατικών όπως π.χ. βιολογική ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο.