Cod. GIAN 04
U/M Kg, από 8 kg έως 16 kg
ΚΟΥΤΙ ανά Kg 4
Περιγραφή
Αρχαία συνταγή του εξωθημένου Gianduiotto Sperandri, με 37% φουντούκι Πιεμόντε IGP. Α...
Εδώ δεν αστειευόμαστε. Υπάρχει η περηφάνια των ανθρώπων του Πιεμόντε, των Αμπρούτζο, της Ούμπρια και της Τοσκάνης, αληθινών γνώστες των τροφίμων. Αυτο...
Σε μετάβαση προς τη βιολογική γεωργία. Χειρονακτική και μηχανική συγκομιδή. Πλήρης αποσπασματοποίηση, Ζύμωση σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενέ...
Ο βιολογικός γκαντούια κρεμίνου ανήκει σε μια σειρά που περιλαμβάνει επίσης βιολογικό σκούρο γκαντούια με ολόκληρα φουντούκια, βιολογικό σκούρο γκαντο...
Η Jagada συνεργάζεται με τους παραγωγούς ολλανδικών και τουρκικών σπαγγέτι και ζυμαρικών. Τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα από 100% σιμιγδάλι σκληρού σ...
Τα αγνολότι Πιεμοντέζι είναι ζυμαρικά γεμιστά με τρία είδη φρέσκου και άπαχου κρέατος (βόειο, χοιρινό και λευκό κρέας) και εποχιακά λαχανικά (μαγειρεμ...
Η Bonneterie Chanteclair, που ιδρύθηκε το 1973, είναι ένας γαλλικός κατασκευαστής ενδυμάτων από πλέγμα, που απευθύνεται σε δημιουργούς, διανομείς, μάρ...
Οι επαγγελματικοί καλλιεργητές είναι σχεδιασμένοι για βαριά προετοιμασία εδάφους, προσφέροντας απαράμιλλη αποδοτικότητα στην ανατροπή και αερισμό του ...