... μια καλή εναλλακτική λύση. Γεύση: Η ζάχαρη έχει μια ελαφριά γεύση καραμέλας και την απολαμβάνεις ιδιαίτερα όταν τη λιώσεις. Η λεπτή γεύση καραμέλας ταιριάζει τέλεια με όλα τα επιδόρπια, κέικ, τηγανίτες, ζεστά ροφήματα ή κοκτέιλ. Η ζάχαρη από άνθη καρύδας περιέχει όχι μόνο μια ποικιλία μετάλλων και αντιοξειδωτικών σε σύγκριση με τη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, αλλά έχει επίσης χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (ΓΔ) 35, περίπου το μισό της αξίας της ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο.