• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρικη- φυτοκομια - μηχανηματα και συσκευες

Αποτελέσματα για

Κηπουρικη- φυτοκομια - μηχανηματα και συσκευες - Έμπορος Χονδρικής - Γερμανία

ΓερμανίαΈμπορος χονδρικής
  1. GSB BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GSB BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Soltau, Γερμανία.

  2. KARL-HEINZ BAIER LANDTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL-HEINZ BAIER LANDTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Oberndorf, Γερμανία.

  3. UWE SCHÜRGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία UWE SCHÜRGER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Schrozberg, Γερμανία.

  4. CL. MEIFORT SÖHNE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CL. MEIFORT SÖHNE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Bad Segeberg, Γερμανία.

  5. AQUA-KO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AQUA-KO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Münster, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. REITH LANDTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REITH LANDTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Binswangen, Γερμανία.

  2. REITSTIEFEL KANDEL OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία REITSTIEFEL KANDEL OHG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Περιφράξεις και πύλες, Χαρτικά και είδη γραφείου, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Περιφράξεις και πύλες, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Seesen, Γερμανία.

  3. CROSSFER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CROSSFER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

  4. KOCH-MELKTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOCH-MELKTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Gröbzig, Γερμανία.

  5. KLAUS-DIETER MÜLLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLAUS-DIETER MÜLLER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Αυτοκίνητα, και Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης. Έχει έδρα σε Nuthetal, Γερμανία.

  1. BREMER ELEKTROHANDEL HERKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BREMER ELEKTROHANDEL HERKE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

  2. ATS AGRARTECHNIK SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ATS AGRARTECHNIK SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Neuruppin, Γερμανία.

  1. LKH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LKH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Zwönitz, Γερμανία.

  2. EWALD HUFNAGEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EWALD HUFNAGEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wilhermsdorf, Γερμανία.

  3. SIKA GABELSTAPLER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIKA GABELSTAPLER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Pirmasens, Γερμανία.

  4. ERING GARTENTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERING GARTENTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ergoldsbach, Γερμανία.

  5. BENZ-BEREGNUNG GESELLSCHAFT FÜR BEREGNUNGS- UND WASSERTECHNIK MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BENZ-BEREGNUNG GESELLSCHAFT FÜR BEREGNUNGS- UND WASSERTECHNIK MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Göllheim, Γερμανία.

  6. ZIEGLMEIER HYDRAULIK OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIEGLMEIER HYDRAULIK OHG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

  7. HÖHLE GMBH LANDMASCHINEN - NUTZFAHRZEUGE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÖHLE GMBH LANDMASCHINEN - NUTZFAHRZEUGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αυτοκίνητα, και Επιβατικά αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Malsfeld, Γερμανία.

  8. LANGBEHN MECKLENBURG GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LANGBEHN MECKLENBURG GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Satow, Γερμανία.

  1. BEST EQUINE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEST EQUINE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Διαμόρφωση σταύλων, Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Διαμόρφωση σταύλων, και Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Dillingen, Γερμανία.

  2. SCHEIDE & PARTNER LANDMASCHINENHANDEL-UND INSTANDSETZUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHEIDE & PARTNER LANDMASCHINENHANDEL-UND INSTANDSETZUNGS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Behrendorf, Γερμανία.

  3. LAFA LANDMASCHINEN UND FAHRZEUG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LAFA LANDMASCHINEN UND FAHRZEUG GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Burg Stargard, Γερμανία.

  4. FDS VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FDS VERTRIEBS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Haltern Am See, Γερμανία.

  5. KOMTEC KOMMUNALTECHNIK & METALLBAU INH. JOSEF VERGEEST

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOMTEC KOMMUNALTECHNIK & METALLBAU INH. JOSEF VERGEEST, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Kranenburg, Γερμανία.

  6. MESCHE LANDTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MESCHE LANDTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Werl, Γερμανία.

  7. KMV KOMMUNALMASCHINEN VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KMV KOMMUNALMASCHINEN VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schwerin, Γερμανία.

  8. R & M HORN FARMSERVICE LTD & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία R & M HORN FARMSERVICE LTD & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Dortmund, Γερμανία.

  9. KLAUS JÄNICKE

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLAUS JÄNICKE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Pattensen, Γερμανία.

  10. STS STAPLER-TEILE-SERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία STS STAPLER-TEILE-SERVICE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ochtendung, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κηπουρικη- φυτοκομια - μηχανηματα και συσκευες - Έμπορος Χονδρικής - Γερμανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

744 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια