...Το λάδι σόγιας είναι ένα διαυγές έως κίτρινο υγρό. Παράγεται ως παραπροϊόν κατά την καλλιέργεια σόγιας, καθώς αυτή χρησιμοποιείται κυρίως για ζωοτροφές. Το λάδι εξάγεται ή διυλίζεται από τον σπόρο σόγιας (Glycine max L). Η ψυχρή πίεση δεν είναι αποδοτική για αυτό το λάδι. Ο σπόρος σόγιας προέρχεται αρχικά από τη βορειοανατολική Ασία και εισήχθη στην Αμερική μέσω της Κίνας. Σήμερα, οι κύριες χώρες...
... ποσότητα του ελαίου ιπποφαούς με την υπέροχη πορτοκαλί απόχρωση είναι αρκετή. Η αναγνωρίσιμη γεύση του ελαίου ιπποφαούς αναδεικνύεται καλύτερα σε κρύα πιάτα. Δεν είναι κατάλληλο για τηγάνισμα. Για αυτό είναι πραγματικά πολύτιμο.
Το Βιολογικό Έλαιο Ιπποφαές μας έχει πορτοκαλοκίτρινη απόχρωση και χαρακτηριστικό φρουτώδες άρωμα.
Συμπιέζουμε αποξηραμένα φρούτα ιπποφαούς από ελεγμένη βιολογική καλλιέργεια με ήπιο ψυχρό τρόπο, για να παρασκευάσουμε το Βιολογικό Έλαιο Ιπποφαές μας.