Η Arpi çikolata είναι ένα εργοστάσιο που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια, παράγουμε Σοκολάτα Σύνθεσης, κέικ και καραμέλες.
Πουλάμε σε 26 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχουμε αποκλειστικούς διανομείς στις περισσότερες από αυτές, και ο στόχος μας τώρα είναι να φτάσουμε τις 50 χώρες.
Η Arpi çikolata είναι περήφανα μία από τις εταιρείες του Ομίλου Deresallar.
Ο Όμιλος Deresallar είναι μια εταιρεία διανομή...
...Κέικ από ζύμη choux γεμιστό με μια νόστιμη κρέμα ζεστή αρωματισμένη με κακάο και καλυμμένο με πραγματική γλάσο που τοποθετείται χειροκίνητα
• Χωρίς φοινικέλαιο
• Κωδικός προϊόντος: 643
• Κωδικός γραμμωτού κώδικα: 3660133006439
• Βάρος ανά μονάδα: 90 γρ
• Μονάδες ανά χαρτοκιβώτιο: 18
• Παλετοποίηση χαρτοκιβωτίων: 8 χαρτοκιβώτια x 18 στρώσεις
• Τεμάχια ανά παλέτα: 2 592
Συμβουλές χρήσης:
Αμέσως μόλις βγει από την κατάψυξη, αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη και αφήστε το προϊόν να αποψυχθεί σε σχάρα ζαχαροπλαστικής, σε θετική ψυχρή αίθουσα για περίπου 3 ώρες και 30 λεπτά.
Ηγέτης στη Γαλλία, ο Μύλος του Πιβέρτ είναι κατασκευαστής μπισκότων 100% Βιολογικών. Βασισμένη στο νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας, η οικογενειακή μας επιχείρηση με 50 υπαλλήλους είναι Βιολογική από πάντα. Η αλεύρι μας προέρχεται από 50 χιλιόμετρα από το εργαστήριό μας και πάντα προτιμούμε τις κοντινές διαδρομές για τα συστατικά μας.
Η τεχνογνωσία μας περιλαμβάνει 60 γευστικές συνταγές και τις πιο ...
...Κέικ σοκολάτας γεμιστό με κομμάτια σοκολάτας, καλυμμένο με κρέμα σοκολάτας με φουντούκι και διακοσμημένο με κροκάν αμυγδάλου. Συνιστάται να αποθηκεύετε το προϊόν στο ψυγείο και να το καταναλώνετε τις επόμενες ημέρες. Μην καταψύχετε ξανά.
...Η μπακλαβάς είναι ένα επιδόρπιο με στρώσεις από φύλλο, γεμιστό με ψιλοκομμένα φιστίκια ή καρύδια, και γλυκισμένο με σιρόπι. Ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή γλυκά της οθωμανικής κουζίνας. Εμείς, ως οικογένεια Γκουλσενόγλου, παράγουμε μπακλαβά στη Βούρσα (90 λεπτά από την Κωνσταντινούπολη) εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Δεν χρησιμοποιούμε πρόσθετα ή σιρόπι γλυκόζης σε κανένα από τα προϊόντα μας...
...Νοσφιστικές σημειώσεις από κόκκινα και μαύρα φρούτα, ελαφρώς βανιλιές
Συνοδεία φαγητού: τερίνα από λαγό, κομμάτι βοδινού, γεμιστό μπούτι σε κρεβάτι πατάτας, κουνέλι σε γκιμπελότ ή σοκολατένιο κέικ
Οινοποίηση: ωρίμανση 1 χρόνο σε γαλλικές δρύινες βαρέλες (25% σε νέες βαρέλες και 75% σε βαρέλες ενός έτους)
Μάτι: πυκνό και σκούρο ρουμπινί χρώμα
Στόμα: μαλακοί τανίνες που υποδηλώνουν μακροχρόνια...