...Η Αθάνατη (Helichrysum italicum ssp. Italicum) συλλέγεται χειρονακτικά με το δρεπάνι και αποστάζεται αμέσως με ατμό. Την καλλιεργούμε βιολογικά και βιοδυναμικά σε ένα χωράφι που βρίσκεται μόλις 5 λεπτά από το αγρόκτημα. Αιθέριο έλαιο προερχόμενο από βιολογική γεωργία, πιστοποιημένο από την ECOCERT FR-BIO-01 και από βιοδυναμική γεωργία πιστοποιημένη από την Demeter France 68 000.
...Προπιονικά βακτήρια
1 - Παροχή προπιονικών και γαλακτικών βακτηρίων
2 - Βοήθεια στη διατήρηση φυσιολογικών βλεννογόνων και συμβολή σε προστασία από οξειδωτικές βλάβες
3 - Υποστήριξη του ενεργειακού μεταβολισμού
4 - Συντήρηση των φυσικών αμυνών
Πρόσφατες μελέτες έχουν αναδείξει τις ιδιότητες ενός βακτηριακού είδους που βρίσκεται σε τυριά με ψηλή ζύμη: Propionibacterium freudenreichii ssp...
...Juniperus communis ssp nana l’Astratella
Είναι ένα κοινό κυπαρίσσι, υποείδος νάνα που αναπτύσσεται σε υψόμετρο στα βουνά μας, σε συντροφιά με το πεύκο λαρίσιο. Από τα κλαδιά που είναι γεμάτα μούρα αποστάζουμε για να αποκτήσουμε ένα λεπτό αιθέριο έλαιο, το οποίο χαρακτηρίζεται από τον πλούτο του σε εστέρες, γεγονός που του προσδίδει πολύ καλή ανεκτικότητα.
Παραδοσιακές χρήσεις και τρόποι χρήσης...
...Η καταιρίνα, γνωστή και με το λατινικό όνομα Nepeta cataria L. ssp. Citriodora, είναι ένα φυτό που ανήκει στην οικογένεια της μέντας. Αποπνέει μια ευχάριστη μενθόλη και είναι συχνά παρούσα στους κήπους μας ή κατά μήκος των δρόμων. Αν και θεωρείται "ζιζάνιο", η καταιρίνα χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες, κυρίως με τη μορφή έγχυσης, για να μειώσει τη θερμοκρασία του σώματος σε περιπτώσεις πυρετού...
... δέχομαι κατόπιν ραντεβού στο γραφείο μου στην οδό Thiers 53, 51100 Ρέμ. Πτυχιούχος Σοφρολογίας, πιστοποιημένη RNCP, από την Σχολή Σοφρολογίας του Βορειοανατολικού τμήματος στη Ρέμ, σχολή μέλος της F.E.P.S. (Ομοσπονδία Επαγγελματικών Σχολών Σοφρολογίας). Μέλος του Συνδικάτου Επαγγελματιών Σοφρολόγων (SSP). Αναγνωρισμένος Σοφρολόγος του Πόλου Σοφρολογίας και Εμβοών®, που ιδρύθηκε από την Patricia Grévin. Δίκτυο σοφρολόγων ειδικευμένων στη διαχείριση εμβοών, υπερευαισθησίας και ζάλης.