Διατροφικές και βιολογικές ειδικότητες με θαλάσσιες άλγες. Διατροφικά πρωινά πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα, διατροφικά πρωινά με δημητριακά πλούσια σε μαγνήσιο. Δημητριακά χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς λιπαρά και χωρίς ΓΤΟ, παρασκευή για επιδόρπιο χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς γλυκαντικά ή χρωστικές. Επιδόρπια χωρίς γλουτένη. Αποτοξινωτικό και τονωτικό ρόφημα με βότανα. Βιολογική παρασκευή για επιδόρπια. Κατασκευαστής διατροφικών πρωινών.
Είμαστε κατασκευαστής και χονδρέμπορος χειροποίητου ποπ κορν σε γλυκές και αλμυρές γεύσεις. Η συσκευασία μας είναι σε χύμα ή σε σακουλάκια και όλα μας τα ποπ κορν παρασκευάζονται χωρίς τεχνητές γεύσεις ή χρωστικές. Η πελατεία μας είναι ευρεία και μπορούμε να δουλέψουμε κατά παραγγελία σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
Le Fumoir de Provence, οικογενειακή επιχείρηση εδώ και 2 γενιές. Είμαστε παραγωγοί καπνιστών ψαριών, χωρίςχρωστικές, χωρίς συντηρητικά και χωρίς πρόσθετα. Μια ευρεία προσφορά φρέσκων ψαριών και καπνιστών ψαριών. (τόνος, σολομός, ξιφίας, πέστροφα, μπουτάργκα, μπακαλιάρος, γαρίδες, στρείδια, μύδια, μαύρος τόνος, γλώσσα, καλαμάρια, λούτσος της Μεσογείου, τσιπούρα της Μεσογείου, λούτσος της θάλασσας, και πολλά άλλα ... )...
Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ HAN, με έδρα τη ΘΙΑΙΣ στην περιοχή Île-de-France, είναι μια εταιρεία διανομής μη αλκοολούχων ποτών φρούτων. Διανέμουμε μάρκες όπως:
- MAAZA, χυμός από πουρέ φρούτων τροπικών, χωρίς τεχνητές χρωστικές ή πρόσθετα αρώματα
- SAPPE, καινοτόμα και λειτουργικά ποτά, που στοχεύουν να ικανοποιήσουν τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για την υγεία και την ομορφιά τους
- SOOFTY...
Η FERMENTALG είναι μια καθαρή τεχνολογία που αναπτύσσει μια τεχνολογία που επιτρέπει την παραγωγή μορίων ενδιαφέροντος χωρίς να περνά από τις παραδοσιακές οδούς της πετροχημείας ή της βιομηχανικής εκμετάλλευσης της αλιείας. Είμαστε λοιπόν μια «βιοτεχνολογία βιομηχανικής κλίμακας».
Η FERMENTALG παράγει μόρια ενδιαφέροντος όπως τα ωμέγα 3, χρωστικές, αντιοξειδωτικά, υδρογονάνθρακες..., που...
Η επιχείρηση Gâteau Dauphinois σχεδιάζει και κατασκευάζει από πατέρα σε γιο χειροποίητα μπισκότα γεμιστά με φρούτα χωρίςχρωστικές ή συντηρητικά. Θύμα της επιτυχίας και της ποιότητάς της, η επιχείρηση εμπορεύεται τα προϊόντα της στη Γαλλία και πλέον και στο εξωτερικό. Η παραδοσιακή της συνταγή και η παραγωγή της, χωρίς συντηρητικά, χρωστικές ή τεχνητές γεύσεις, επιτρέπουν ωστόσο τη διατήρηση αυτού του γλυκού για αρκετούς μήνες.
Ειδικεύομαι στην παρασκευή χειροποίητων μακαρόν με βάση το αμύγδαλο και χωρίς γλουτένη. Τα προϊόντα μου έχουν βραβευτεί δύο συνεχόμενες χρονιές από το επιμελητήριο του 13 στο πλαίσιο της γαστρονομικής διαδρομής που επιβραβεύει τους καλύτερους τεχνίτες της περιοχής των Βοσίν-ντ-Ρον. Προσφέρω περίπου τριάντα διαφορετικές γεύσεις με φυσικές χρωστικές. Τα προϊόντα μου δεν απαιτούν κανένα σύστημα...
...μπαρ, catering ... ταξιδέψτε τους πελάτες σας στη Λατινική Αμερική μέσω των τροπικών φρούτων μας!!! Τι είναι ο πολτός φρούτου; Είναι πιθανό να αναρωτιέστε αυτή την ερώτηση, καθώς δεν είναι ακόμα διαδεδομένος στους ιδιώτες στη Γαλλία. Είναι κυρίως στη Νότια Αμερική που αυτός ο τύπος προϊόντος είναι πολύ κοινός, καθώς η γεύση και οι φυσικές του ποιότητες διατηρούνται. Αυτή η μεγάλη ήπειρος είναι γεμάτη από φρέσκα εξωτικά φρούτα, αλλά οι χρόνοι μεταφοράς από μια χώρα σε άλλη προκαλούν μερικές φορές υπερβολικές απώλειες. Χωρίςχρωστικές, χωρίς αρώματα και χωρίς προσθήκη ζάχαρης.
...μέσω εξειδικευμένων εισαγωγέων προϊόντων υψηλής ποιότητας. Παράγουμε επίσης μπισκότα χωρίς γλουτένη. Τα προϊόντα μας είναι χωρίςχρωστικές και χωρίς συντηρητικά. Η διαδικασία παραγωγής και συσκευασίας υπόκειται σε πιστοποίηση HACCP.
ASTRUC PÂTISSERIE, μια οικογενειακή επιχείρηση που κατάφερε να διατηρήσει την παράδοση ενώ εκσυγχρονίζεται και δίνει προτεραιότητα στην τέχνη από το 1927. Γάλλος κατασκευαστής γλυκών ξηρών μπισκότων και ζαχαροπλαστικής, χωρίςχρωστικές ή συντηρητικά.
Από το 1882, η εταιρεία Weiss είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα της γαλλικής σοκολατοποιίας. Είναι ένας από τους τελευταίους σοκολατοποιούς που επεξεργάζονται τον κακάο και τον μετατρέπουν σε σοκολάτες, καραμέλες και μπάρες σοκολάτας. Διαπρέπει στη σύνθεση και τον συνδυασμό κόκκων από διάφορες προελεύσεις. Η Weiss εγγυάται τη χρήση συστατικών από τις πιο ευγενείς περιοχές χωρίςχρωστικές ή...
Σαλάιζον από την Υψηλή Σαβοΐα και τις Άλπεις Ρονα, σε φυσικό έντερο, χωρίςχρωστικές ή χημικά συντηρητικά. Τα λουκάνικα είναι καλυμμένα με φυσική ανθοφορία. Ο μηρός του ζαμπόν έχει τουλάχιστον 6 εβδομάδες ξήρανσης. Υψηλής ποιότητας ξηρή αλλαντική διατηρείται σε κελί ωρίμανσης στο Ποντσατό, με σεβασμό στο προϊόν.
Είμαστε κατασκευαστές παραδοσιακών αλλαντικών εδώ και 7 γενιές. Τα αλλαντικά μας παρασκευάζονται χειροποίητα κάθε εβδομάδα για να διασφαλίσουμε τη φρεσκάδα των προϊόντων μας. Χωρίς συντηρητικά και χρωστικές, θα σας προσφέρουν τις γεύσεις της περιοχής μας. Ξηρά αλλαντικά: σαλάμι ταύρου, ρολό μπριζόλας.....κ.λπ. Μαγειρεμένα αλλαντικά: τυρί κεφαλής, αντουλέτες, καϊλέτες, κ.λπ. Οι ψητές μας: αντουλέτες, λουκάνικα (πιπέρι, αρνί μέντα, βασιλικό κ.λπ.)...