Εγκατεστημένος στην Τουρέν, στην καρδιά των κάστρων του Λίγηρα, ο Μύλος του Μοναστηριού μετατρέπει σε ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ωμά ψάρια σε καπνιστά προϊόντα: σολομός, χέλι του Λίγηρα, χάντσος, φλέτα, ξιφίας, τόνος, μάρλιν, αυγά μπακαλιάρου, στήρα, πέστροφα, κυπρίνος από τη λίμνη... Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα συσκευασίας: Ολόκληρος καπνιστός σολομός, κοπή μικρού μήκους (για παρουσιάσεις σε πιάτο), προσαρμογή των φέτων κατόπιν αιτήματος: 20, 30, 40, 50, 60 ή 70 γρ, κοπή σε όλο το μήκος για την παρασκευή καναπεδάκια, •ειδική κοπή: λωρίδα, κομμάτι κ.λπ.
...) καθώς και την πώληση και τοποθέτηση εξοπλισμού και αξεσουάρ (τοποθέτηση ρυμουλκού, τοποθέτηση ποδηλατοθήκης ή μοτοσικλέτας, προϊόντα συντήρησης, κάμερα οπισθοπορείας, υαλοκαθαριστήρες, κεραία, ανταλλακτικά, εξοπλισμός κουζίνας, μπαταρία, ηλιακό πάνελ, πιάτο), το εργαστήριό της διαθέτει ειδικά εργαλεία κατάλληλα για όλες τις παρεμβάσεις. Η εταιρεία εξασφαλίζει την παραχώρηση οχήματος κατά τη διάρκεια...
Νόστιμη αλκοολούχα μους, η Chèvre είναι το παραδοσιακό ποτό των Άλπεων. Σήμερα, η Chèvre είναι διαθέσιμη σε μπουκάλι αεροζόλ. Τόσο εύκολη στη χρήση όσο μια φιάλη σαντιγί, μπορεί να σερβιριστεί ως σφηνάκι σε βραδιές, ή ως χωνευτικό μετά από ένα καλό πιάτο από τη χώρα μας! Και ανακαλύψτε επίσης την L’Ecume des Anges, η οποία είναι μια σειρά αλκοολούχων γαστρονομικών εμουλσιών, συσκευασμένων σε αεροζόλ και για επαγγελματική χρήση. Αυτές οι εμουλσιόν παρασκευάζονται χωρίς κρέμα. Έτσι, επιτρέπουν την εκφραστικότητα όλων των αρωμάτων των λικέρ, κρασιών και αποσταγμάτων με μόλις 9% αλκοόλ.
...Η MARIUS BRUN & FILS είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στη μεσολάβηση ρυζιού, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Η MBF είναι ειδική στη μεσολάβηση ρυζιού και των παραγώγων του εδώ και τρεις γενιές και σχεδόν 60 χρόνια. Χάρη στην αδελφή εταιρεία LABORATORIZ-RIZLAB (έγκριση εμπορευμάτων, διαπιστευμένο εργαστήριο δοκιμών COFRAC και εταιρεία ελέγχου ποιότητας), η MBF γνωρίζει τις ειδικότητες από τη σπορά μέχρι το πιάτο του καταναλωτή.
... στην τοπική τέχνη και παθιασμένοι με αυτό το απαραίτητο πιάτο των εορτών: το Φουά Γκρα.
Για να σας προσφέρουμε εξαιρετικά Φουά Γκρα, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των πρώτων υλών μας και στην επιλογή των φουά γκρα μας. Μια τέχνη που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά.
Έχουμε ως προτεραιότητα να σας ικανοποιούμε πάντα, γι' αυτό είμαστε σε συνεχή αναζήτηση νέων γεύσεων που θα αναδείξουν και θα ενισχύσουν το Φουά Γκρα.
Η BRIGITTE TRAITEUR είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που παρέχει στις επιχειρήσεις υπηρεσίες εστίασης υψηλής ποιότητας. Η BRIGITTE TRAITEUR δίνει έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων και στην επιλογή πρώτων υλών που είναι υποχρεωτικά φρέσκα τοπικά προϊόντα. Η BRIGITTE TRAITEUR στήνει τραπέζια και μπουφέδες στα χρώματά σας, εξασφαλίζοντας μια κομψή και φιλική εξυπηρέτηση στο πιάτο, τηρώντας τις ειδικές διατροφές και τις θρησκείες. Φυσικά, χρησιμοποιούμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για τέλεια υγιεινή.
... την τέχνη του τραπεζιού με την ευρύτερη έννοια (τραπέζι, καρέκλα, πιάτα, διακοσμητικά αντικείμενα, τραπεζομάντιλα κ.λπ.) μέχρι τον εξοπλισμό κουζίνας (φούρνος, θερμοστάτης, πλάκα, τηγανιέρα, αντλία μπύρας κ.λπ.) και περιλαμβάνει τον εξοπλισμό σερβιρίσματος (δίσκος, πιάτο, τσιμπίδα σερβιρίσματος κ.λπ.). Επειδή μας ενδιαφέρει να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας, οι ομάδες μας είναι στη διάθεσή σας...
Η CDP DISTRIBUTION είναι το τεχνικό όνομα της εταιρείας σας για κονσέρβες.
Αυτή η επιχείρηση είναι εξειδικευμένη στις κονσέρβες εδώ και πάνω από 80 χρόνια σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων.
Από το βάζο με βίδα, περνώντας από το πιάτο για την τερίνα και το βάζο με μέλι, θα βρείτε επίσης γυάλινες φιάλες, τα απαραίτητα για αποστείρωση, αλλά και μια ολόκληρη γκάμα που σας επιτρέπει να μαγειρεύετε με μαχαιροπίρουνα και σκεύη κουζίνας για όλα τα γούστα.
Ως τεχνίτης φωτογράφος μαγειρικής, ειδικεύομαι στη φωτογραφία φαγητού, συνταγών και νόστιμων πιάτων. Ορισμένοι θα σας πουν ότι η μαγειρική είναι επίσης αγάπη, ότι ένα πιάτο το βλέπεις, το αισθάνεσαι πριν το γευτείς. Να αποτυπώνω τη διάθεση ενός πιάτου, τη ζωντάνια μιας συνταγής, αυτό είναι το στοίχημά μου όταν φωτογραφίζω σε μια κουζίνα. Έχετε βάλει το καλύτερο από εσάς στις συνταγές σας, πρέπει...
...Η φάρμα του Val d'Odon είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην πατάτα, ιδρυμένη από τον Christian Duchemin. Από το 1984, καλλιεργούμε τις πατάτες με πάθος, στη Νορμανδία, στο Tourville-sur-Odon, κοντά στην Καέν. Από το χωράφι στο πιάτο, ελέγχουμε όλο τον κύκλο ζωής της πατάτας. Έχουμε αναπτύξει την τεχνογνωσία μας γύρω από 3 ειδικότητες: την παραγωγή, τη συσκευασία και τη μεταφορά των πατατών...
Η πηγή παρέχει τοπικά προϊόντα στους εστιάτορες που επιθυμούν να μαγειρεύουν καλά, να μαγειρεύουν σπιτικά. Οι αξίες μας:
- Σεβασμός στους κανόνες υγιεινής και στην αλυσίδα ψύχους
- Ιχνηλασιμότητα που επιτρέπει στον καταναλωτή να συνδέει το πιάτο του με την τοπική παραγωγή
Αντίστοιχα, ο εστιάτορας δεσμεύεται σε μια τακτική ανάγκη.
«Καλά προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς παραδίδονται στην κουζίνα του εστιατορίου»
«Στις περιοχές μας, με τους σχετικούς φορείς, σύμφωνα με τον ηθικό μας κώδικα»...
...Τροφοδότης στην Προβηγκία από το 1962. Προσφέρουμε υπηρεσίες τροφοδοσίας για παραλαβή, παράδοση ή σερβίρισμα. Η περιοχή δραστηριότητάς μας: Βωκλούς, Μπουσ ντ'Ρον, Δρομ, Αρντές, Λανγκεντόκ-Ρουσιγιόν ... Βρισκόμαστε στην Καρπεντράς, κοντά στην Αβινιόν, την Οράνζ, την Καβαγιόν. Επικοινωνήστε μαζί μας για: γάμο, συνέδριο, γεύμα, γεύμα γκαλά, κοκτέιλ, μπουφέ, πιάτο γεύματος ... Μη διστάσετε να μας ζητήσετε προσφορά. Σε κάθε αίτημα απαντάμε με μια εξατομικευμένη προσφορά.
...Σπάνιες ελαιόλαδες, ζάχαρες προέλευσης... βλ. www.terreexotique.com
* Μια απλή πινελιά γεύσεων Terre Exotique: εξωτισμός και γαστρονομία στο πιάτο σας!*
* Μια ποιότητα επιλεγμένη από παραγωγούς σε όλο τον κόσμο.*
* Μια ανακάλυψη και ένα γαστρονομικό ταξίδι προς άλλες πολιτισμούς.
Αποκλειστικός διανομέας στη Γαλλία των επωνυμιών: Zaabär, Felicetti, Sur les Quais, Just Married, Choc O Lait, La Cuna, Σιρόπια Monin, Julie Infuse...
Η Lilibillule είναι εισαγωγέας και διανομέας εξαιρετικών μπαχαρικών και μαγειρικών λουλουδιών απευθείας από συνεταιρισμούς ή μικρούς παραγωγούς. Η Lilibillule σας προσφέρει μια επιλογή προϊόντων με λεπτές και αυθεντικές γεύσεις για να μαγέψετε το πιάτο των πελατών σας: σαφράν από τον Siroua, βανίλια από την Ταϊτή, κόκκινο πιπέρι από το Kampot, πιπέρι από το Yunnan, μούρα του Σιτσουάν, νιφάδες...
...-κους έχει γίνει ένα αναπόσπαστο πιάτο στην δυτική κουζίνα. Γιατί να μην κάνουμε το ίδιο και με άλλες λιγότερο γνωστές σπεσιαλιτέ; Έτσι, ας μοιραστούμε τους γαστρονομικούς μας θησαυρούς με όλο τον κόσμο. Να ξαναβρίσκουμε το ταξίδι στην παιδική μας ηλικία γευόμενοι το κους-κους της γιαγιάς; Να βρισκόμαστε στην καρδιά της Καβυλίας γευόμενοι το ελαιόλαδο σε ψητά; Αυτές παραμένουν οι κινητήριες δυνάμεις κάθε ενέργειας που πραγματοποιούν οι ομάδες του καταστήματος LA GAZELLE.
... ότι οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν εξαιρετικά. Νόστιμα κρασιά, δροσερά ποτά, αφρώδη καπουτσίνο, πίτσες ή γλυκά, ένα πιάτο της ημέρας, αλλά και ένα kid-proof table d’hôtes μπορούν να απολαύσουν στη βεράντα με θέα στην κοιλάδα. Απολαύστε τις διακοπές σας σε μια γκίτ στο μικρό κάμπινγκ στη Γαλλία. Άφθονη ιδιωτικότητα, άνεση, αλλά με την ευχάριστη ζωή του κάμπινγκ. Ένα όμορφο...