...όπως η κρεμαστή γέφυρα 4 μ., το κάστρο, ο φάρος, ο μύλος, ο ηλιακός δείκτης.
Πωλούμε επίσης όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για το παιχνίδι του μίνι γκολφ: ράβδος (κλαμπ, putter) μίνι γκολφ, μη αναπηδητική μπάλα, φύλλα σκορ, διανομέας μπάλας, μολύβι.
Για τις εκδηλώσεις σας, σας προτείνουμε τις πίστες μας των 9 οπών προς ενοικίαση για 1 ημέρα έως αρκετές εβδομάδες.
Ηγέτης στη Γαλλία, ο Μύλος του Πιβέρτ είναι κατασκευαστής μπισκότων 100% Βιολογικών. Βασισμένη στο νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας, η οικογενειακή μας επιχείρηση με 50 υπαλλήλους είναι Βιολογική από πάντα. Η αλεύρι μας προέρχεται από 50 χιλιόμετρα από το εργαστήριό μας και πάντα προτιμούμε τις κοντινές διαδρομές για τα συστατικά μας.
Η τεχνογνωσία μας περιλαμβάνει 60 γευστικές συνταγές και τις πιο...
... είναι έτοιμοι να παρέχουν υπηρεσίες σε διάφορες γειτονιές του Vitry-sur-Seine, όπως το Κέντρο, οι Αρντουίνες, το Πλατό, ο Σταθμός, οι Μαλασί, το Φρούριο, ο Πράσινος Μύλος, οι Μεγάλες Συγκεντρώσεις, οι Μαχητές, ο Λόφος και πολλές άλλες.
Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η προτεραιότητά μας, και δεσμευόμαστε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες, είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας. Παρέχουμε άμεσες...
Ο μύλος MARTY παράγει αλεύρι που αλέθεται σε πέτρινες μυλόπετρες, ονομαζόμενο FLORIMEULE. Χάρη στην επαφή του με τα μπλοκ πυριτόλιθου, ο σπόρος σίτου επεξεργάζεται διαφορετικά. Αυτή η μέθοδος αναδεικνύει τις ποιότητες του σπόρου σίτου και επιτρέπει την παραγωγή αλευριού εξαιρετικής ποιότητας. Έτσι, το σιτάρι ανακτά όλες τις αξίες του παρελθόντος.
... καθημερινή χρήση: μαλακό σιτάρι, σκληρό σιτάρι, μεγάλο σιτάρι, μικρό σιτάρι, κανναβούρι, καλαμπόκι, λεντίλιο και επίσης μπολγκόρ από σκληρό σιτάρι ή μικρό σιτάρι. Και τέλος τα ζυμαρικά μας!
Η ιδιαιτερότητά μας, όλα όσα είναι εφικτά από τη φάρμα γίνονται: καλλιέργεια, αποθήκευση, διαλογή, μύλος, συσκευασία, παράδοση...
Πώληση ανταλλακτικών φθοράς κατάλληλων για θρυμματιστές και μηχανήματα σε ορυχεία, λατομεία, δημόσιες εργασίες και άλεση σκραπ. Πώληση επεξεργασμένων πλακών ανθεκτικών στη φθορά και επαναφορτισμένων πλακών. Θρυμματιστής, μύλος, εργοστάσιο σκυροδέματος και μπλοκ σκυροδέματος.
... πρώτων υλών έως την τμηματοποίηση τους: αναμικτήρας, ωριμαστής, μεταφορά, θραυστήρας, μύλος, μαγειρευτής, ομογενοποιητής, πλήρεις γραμμές, ειδικές μηχανές. Αυτό περιλαμβάνει τη μελέτη, την εγκατάσταση και την έναρξη λειτουργίας των μηχανών καθώς και την εκπαίδευση των χειριστών στον χώρο εργασίας. Από το 1980, η επιχείρηση μηχανικών κατασκευών θέτει στο προσκήνιο την ανάπτυξη και τη δημιουργία ποιοτικών, οικονομικών και πρακτικών μηχανών και εγκαταστάσεων.
Ένας παλιός οικογενειακός μύλος που επαναλειτούργησε πριν από περίπου τριάντα χρόνια, ταυτόχρονα με την επαναφύτευση ελαιόδεντρων στην περιοχή. Τριακόσιοι μικροί τοπικοί παραγωγοί συμβάλλουν στην παραγωγή ενός πολύ φυτικού ελαιόλαδου, με αρώματα από χόρτο, πράσινη ντομάτα, αγκινάρα, χωρίς να ξεχνάμε μια νότα ξηρών καρπών και ακόμη μια μικρή πιπεράτη αίσθηση.
Εγκατεστημένος στην Τουρέν, στην καρδιά των κάστρων του Λίγηρα, ο Μύλος του Μοναστηριού μετατρέπει σε ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ωμά ψάρια σε καπνιστά προϊόντα: σολομός, χέλι του Λίγηρα, χάντσος, φλέτα, ξιφίας, τόνος, μάρλιν, αυγά μπακαλιάρου, στήρα, πέστροφα, κυπρίνος από τη λίμνη... Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα συσκευασίας: Ολόκληρος καπνιστός σολομός, κοπή μικρού μήκους (για παρουσιάσεις σε πιάτο), προσαρμογή των φέτων κατόπιν αιτήματος: 20, 30, 40, 50, 60 ή 70 γρ, κοπή σε όλο το μήκος για την παρασκευή καναπεδάκια, •ειδική κοπή: λωρίδα, κομμάτι κ.λπ.
Αρτοποιός μύλος. Παραγωγός αλεύρου σίτου 100% γαλλικού. Παραγωγός αλεύρων για ψωμί. Αλεύρια για αρτοποιούς. Αλεύρι label rouge για παραδοσιακό γαλλικό ψωμί. Παραγωγός αλεύρων ζαχαροπλαστικής. Αλεύρι σίτου για την παρασκευή σφολιατών και ζυμών που φουσκώνουν. Αλεύρι σίτου για την παρασκευή γλυκών ψωμιών. Αλεύρι για ψωμί πλούσιο σε δημητριακά. Παραγωγός βιολογικών αλεύρων. Αλεύρια για μπαγκέτες παλαιού τύπου. Αλεύρι για μπαγκέτες παλαιού τύπου εμπλουτισμένο με σπόρους ηλιάνθου. Αλεύρια από σιτάρι CRC.
Αυτή η συνεταιριστική οργάνωση, που ιδρύθηκε το 1924, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ελαιοτριβείς στη Γαλλία. Ο μύλος Jean Marie Cornille έχει διατηρήσει ένα παραδοσιακό εργαλείο παραγωγής, πέτρινους μύλους και πιέσεις, το οποίο από το 2003 έχει συμπληρωθεί με ένα πιο σύγχρονο εργαλείο...
Η ελαιουργία CAUVIN, που ιδρύθηκε το 1951, αρχικά ως μικρός μύλος στην Προβηγκία, έχει καταφέρει να διατηρήσει και να αναπτύξει την τεχνογνωσία της εδώ και πέντε γενιές. Χάρη στην αποφασιστικότητα των οικογενειών που έχουν γράψει την ιστορία της μάρκας, η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί και σήμερα είναι ένας αναπόσπαστος παίκτης στην αγορά των φυτικών ελαίων. Όπως το κρασί, ο κόσμος των ελαίων κρύβει...
Ιδρυμένη το 1999, η εταιρεία ETCHE MOULINS DE SOULE είναι ένα μύλος αλευριού. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή και διανομή αλευριού για τους αρτοποιούς. Δουλεύουμε κυρίως τοπικά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία!