... εκτύπωσης: φλεξογραφία, offset, καύση, θερμική μεταφορά, σιλουέτα, ταμπεροτυπία, λέιζερ (θα εξεταστεί ανάλογα με το υλικό και την ποσότητα παραγωγής). Ψάχνετε για μια ιδιαίτερη συσκευασία για τις συγκεκριμένες φιάλες σας; Μελετάμε όλα τα έργα σας: υλικό, διαστάσεις, επένδυση και σχεδίαση. Βρείτε όλα τα ουδέτερα ή προσαρμόσιμα προϊόντα στην ιστοσελίδα μας www.mauco.fr και/ή στον κατάλογό μας κατόπιν απλής αίτησης στο 05-57-42-62-62.
... τους να παράγουν 400.000 φιάλες ετησίως και είναι πάντα ευτυχείς να υποδέχονται επισκέπτες, ατομικούς ή σε ομάδες, που επιθυμούν να ανακαλύψουν τους αμπελώνες και τις κάβες τους καθώς και τη Σχολή Κρασιού τους.
... του Domaine προέρχεται από το δεύτερο επάγγελμα, καθώς τα καρφιά που στερεώνουν τα πέταλα κάτω από τα πόδια των αλόγων ονομάζονται, στη προφορική γλώσσα της Προβηγκίας, «CABOCHE». Έτσι εμφανίστηκαν οι πρώτες φιάλες με το όνομα «PÈRE CABOCHE», και έτσι ονομάστηκε το Domaine του Jean Pierre Boisson.
Το ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΟΤΙΡΟΝ διαθέτει ένα αμπέλι που εκτείνεται σε 20 εκτάρια. Το αμπέλι παράγει 160.000 φιάλεςκρασιού ετησίως. Το κάστρο συνδυάζει παράδοση και σεβασμό προς το περιβάλλον, παράγοντας έτσι κρασιά Bordeaux υψηλής ποιότητας. Το ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΟΤΙΡΟΝ εμπορεύεται μια ευρεία γκάμα κόκκινων, ροζέ και λευκών κρασιών.
Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ CAUQUELLE είναι ένα οικογενειακό αμπέλι που βρίσκεται σε κόκκινο και πετρώδες αργιλώδες έδαφος. Ο αμπελώνας περιλαμβάνει 25 εκτάρια αμπελιών, εκ των οποίων 21 εκτάρια αφιερωμένα στην παραγωγή κόκκινου κρασιού AOC Coteaux du Quercy και 4 εκτάρια προορισμένα για την παραγωγή ξηρού, γλυκού και ημίγλυκου λευκού κρασιού VDP du Lot. Ο τομέας παράγει περίπου 35.000 φιάλες ετησίως.
... επωφελούνται από μια ωρίμανση τουλάχιστον 5 έως 7 ετών στην κάβα για να προσφέρουν μέγιστη αρωματικότητα στο κρασί, που είναι η χαρακτηριστική υπογραφή του οίκου μας. Οι σοδειές μας ξεκουράζονται έτσι έως και 10 χρόνια για να εκμεταλλευτούν όλο το δυναμικό τους. Σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε ότι διατηρείται η φύση του βασικού κρασιού με μια μερική μηλογαλακτική ζύμωση για να διατηρηθεί η φρεσκάδα του...
... τους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς κρασιού; αναγνωρισμένη από τον διπλωματικό κόσμο, περισσότερες από 50 πρεσβείες και προξενεία επιλέγουν το σαμπάνια τους για τις εκδηλώσεις τους. Με τη βοήθεια των τελευταίων τεχνικών στην αμπελουργία και οινολογία, η Maison διασφαλίζει μέσα από τις διάφορες ετικέτες της, όλη την έκφραση ενός εξαιρετικού terroir: της Σαμπάνιας.