...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir.
TERROIR : Αργιλώδες-αμμώδες.
VINIFICATION ET ELEVAGE : Σταφύλια που συλλέγονται προσεκτικά στο χέρι σε κασόνια. Οινοποίηση σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο. Φερμουί και παλαίωση σε οινολάσπες για 12 μήνες σε κελάρι.
APPELLATION : AOP Crémant de Loire.
NOTES DE DEGUSTATION : Λεπτές φυσαλίδες που κοσμούν ένα ροζ σολομό. Αρωματική μύτη με φρουτώδεις και ανθικές νότες. Φρέσκια, φρουτώδης και κομψή γεύση.
ACCORD METS/VIN : Γιορτινά απεριτίφ, κοκτέιλ, τάρτα φράουλας.
TEMPERATURE DE SERVICE : Μεταξύ 7 και 9°C.
Κουτί με 6 φιάλες των 75cl...
...Το Rasteau Vin Doux Naturel Doré θα συνοδεύσει τέλεια μια τάρτα με μιραμπέλ, φουά γκρα ή ακόμα και ένα ώριμο μπανόν (τυρί).
Κατάσταση: Νέο προϊόν
Χώρα: Γαλλία
Περιοχή παραγωγής: Κοιλάδα του Ροδανού
Ονομασία: Rasteau (Vin Doux Naturel)
Εσοδεία: 2021
Αλκοόλ: 16,5°
Περιεκτικότητα: 75cl...
... γεύση σε όλα σας τα πιάτα.
Ιδέα συνταγής: Τάρτα με σχοινόπρασο και τυρί κατσίκας
Συστατικά:
1 ζύμη τάρτας
200 γρ. φρέσκο τυρί κατσίκας
4 αυγά
200 ml κρέμας
1 κουταλιά της σούπας κομμένες φύλλες σχοινόπρασου
Αλάτι και πιπέρι, κατά προτίμηση
Προετοιμασία:
Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180°C (350°F).
Τοποθετήστε τη ζύμη τάρτας σε μια φόρμα και τρυπήστε την με ένα πιρούνι.
Θρυμματίστε το φρέσκο τυρί κατσίκας πάνω από τη βάση της τάρτας.
Αναφορά: AR805132
Ean13: 3760306805132...
...Το Ρούμι Vieux XO Hardy παράγεται από ζαχαροκάλαμα που βρίσκονται στην καρδιά της χερσονήσου της Καραβέλ και των γύρω περιοχών, στην Ατλαντική ακτή.
Ηλικίας τουλάχιστον 6 ετών, αυτό το παλιό ρούμι έχει αποκτήσει μια όμορφη ωριμότητα και προσφέρει μια πολύ ωραία συγκέντρωση αρωμάτων που κυριαρχούνται αρχικά από νότες αποξηραμένων φρούτων (δαμάσκηνα, σύκα, χουρμάδες, αμύγδαλα) και μαγειρεμένων φρούτων (τάρτα τατίν). Στη συνέχεια, έντονες νότες από λοβό βανίλιας έρχονται να περιπλέξουν αυτό το υπέροχο νέκταρ.
Στο στόμα, αυτή η αρωματική παλέτα ανθίζει μακροχρόνια, με μια πολύ ωραία στρογγυλάδα.
...Μια μέτρια Dijon μουστάρδα που αποκτά την ευγένειά της χάρη στο λεπτό άρωμα της μαύρης τρούφας από την Προβηγκία.
Συμβουλές γευσιγνωσίας:
Με κρέας, σε σαλάτα, σάλτσα, τάρτα ή οποιοδήποτε άλλο πιάτο της επιλογής σας.
...Μια τάρτα με ζύμη μπριζέ σε ορθογώνιο σχήμα με γέμιση μήλου. Οδηγίες χρήσης: ΚΑΤΑΨΥΓΜΕΝΟ Τηγανίστε σε καυτό λάδι στους 182°C για περίπου 6 λεπτά. Λόγω της πολύ ζεστής γέμισης, αφήστε να σταθεί για 10 έως 15 λεπτά πριν σερβίρετε.
Ηγέτης στην αγορά σνακ και αναφορά για τη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής και εστίασης. Είμαστε παρόντες στην αγορά της Γαλλίας, της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αυστραλίας, της Κορέας, ... Οι γκάμες προϊόντων μας: Σνακ, Catering, Φύλλο, Πανίνι, Κις, Πίτσες, Χορτοφαγικά, Vegan, Βιολογικά, Κροκέτες, Έτοιμα προς Γέμιση, Ωμό Φύλλο, Ψημένο Φύλλο, με βούτυρο, Ζαχαροπλαστική, Σαμπλέ, Τάρτα, Ταρτάκι, Μπουνέ...
... συσκευασιών και γεύσεων (αμύγδαλα, βανίλια, τάρτα τατίν, κρέμα φουντουκιού, ζαχαρωτά φρούτων ή κρέμα καλιζόν). Για τα Χριστούγεννα, τη γιορτή της μητέρας, των πατέρων, του Αγίου Βαλεντίνου ή οποιαδήποτε άλλη περίσταση, μπορείτε να στείλετε ένα κουτί στη επιθυμητή σας προσωπικότητα. Αρχικά επιλέγετε είτε στο κατάστημα στο Challans στη Vendée είτε στην ιστοσελίδα και στη συνέχεια οι Délices...
Από το 1998, η MARTINE SPECIALITES προσφέρει στα καταστήματα λιανικής και εστίασης μια μεγάλη ποικιλία από γλυκά που ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις: από τη βάση ζαχαροπλαστικής, που θα αφήσει ελεύθερη τη δημιουργική τους φαντασία, μέχρι την ψημένη τάρτα, καλυμμένη και διακοσμημένη, έτοιμη προς πώληση. Η MARTINE SPECIALITES συνεργάζεται με τις DELMOTTE και 3 ABERS υπό την Ευρωπαϊκή Σημαία των Γλυκών. Αυτές οι τρεις εταιρείες ενώνουν τις γνώσεις τους για να προσφέρουν μια ευρεία γκάμα από ποιοτικά και καινοτόμα κατεψυγμένα γλυκά.
Η εταιρεία Pasquier ειδικεύεται στην παραγωγή αρτοσκευασμάτων. Από πάνω από 30 χρόνια, η Brioche Pasquier γνωρίζει πώς να προσφέρει προϊόντα ταυτόχρονα απλά και νόστιμα. Η επιθυμία μας είναι να κάνουμε ή να ξανακάνουμε τους καταναλωτές μας να ανακαλύψουν τη γεύση των αυθεντικών προϊόντων και των παραδοσιακών συνταγών. Η τάρτα τατίν, η παραδοσιακή μπισκότα, το γάλα... τα προϊόντα Brioche Pasquier είναι λίγο πολύ οι «Μαντλέν του Προυστ» μας!