Γαλλία, Objat
...Κουτί με μακαρόν σε παλαιό στυλ, ποικιλίας. Τα μακαρόν σε παλαιό στυλ δεν είναι γεμιστά, πρόκειται για 2 κομμάτια μαλακού μπισκότου. Για το χρώμα, χρησιμοποιούμε μόνο φυσικές χρωστικές. Προσφέρονται σε πακέτα των: 4: 6€ 6: 8€ 8: 12€ 12: 14€ 16: 18€ σε διαφανές κουτί ή 20 τεμάχια σε μεταλλικές συσκευασίες 20€ (κουτί ζάχαρης). Συστατικά: σκόνη αμυγδάλου, ζάχαρη άχνη, ασπράδι αυγού, σκόνη κακάο, τριμμένη καρύδα, φυσικές γεύσεις: φιστίκι, φράουλες, σμέουρα, αχλάδι, λεμόνι, λυκίσκος, βιολέτα, μύρτιλο, σπέκλος, καραμέλα με αλάτι, πάστα καρυδιού, χρωστικές: παντζάρι, βήτα-καροτίνη, χλωροφύλλη.
Χαρτοφυλάκιο (109)
Γαλλία, Caudecoste
Προμηθευτής και διανομέας συστατικών, ειδικευμένος στην εισαγωγή-εξαγωγή και τη διανομή βιολογικών και συμβατικών συστατικών για τη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών, διατροφικών συμπληρωμάτων και ζωοτροφών από το 2017. Ιδιαίτερα αυστηροί στην προμήθεια των συστατικών μας, εγγυόμαστε την ιχνηλασιμότητα καθώς και την ποιότητα όλων των προϊόντων μας. Θέτουμε την εμπειρία μας στην υπηρεσία των προκλή...
Χαρτοφυλάκιο (28)
Γαλλία, St-Laurent-Blangy Cedex
...Με έναν όμορφο φωτεινό ροζ σπόρο, έχει γεύση πιστή στη παντζάρι. Με μια αρκετά έντονη γεύση, θα αναδείξει τα πιάτα σας με έναν πρωτότυπο τρόπο.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Γαλλία, Domont
... προσφορά. Προτείνουμε επίσης λευκή ζάχαρη (από παντζάρι), καστανή (από ζαχαροκάλαμο), οικολογική και γλυκαντικά με διάφορες συσκευασίες (μπατονέτες, σακουλάκια, μπερλινγκώτ) και δυνατές γραμματοσειρές (από 2 έως 10 γραμμάρια ανάλογα με τη συσκευασία). Δυνατότητα εξατομίκευσης όλων των ατομικών συσκευασιών με το λογότυπο και άλλες ειδικότητες της επιχείρησής σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε την εξατομικευμένη προσφορά σας. LE PETIT PAUL είναι κατατεθειμένη εμπορική μάρκα στο INPI και ιδιοκτησία της εταιρείας TOMA IMPEX.
Γαλλία, Mespaul
... σκόρδο (φρέσκο ή ξηρό). Παραγωγός, συσκευαστής, χονδρέμπορος πλήρους εξυπηρέτησης, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας λαχανικά σε όγκο και ποικιλία. Σήμερα, αναπτύσσουμε βολβούς/σπόρους και παλιά λαχανικά την φθινοπωρινή περίοδο (Πατάτες, Τοπιναμπούρ, Κρόσνε, Ρίζα Μαϊντανού, Ραβέντι, Πατάτα Vitelotte, Παντζάρι Chiogga, Κραπουντίν, Ραπανάκι Boule d'Or, Ραπανάκι Red Meat, Ραπανάκι Green Meat, Κολοκύθες: Jack be Little, Σπαγγέτι, Butternut, Potimarron, άλλες κολοκύθες). Πιστοποιήσεις: IFS (Επίπεδο 7), Global Gap, HVE (Υψηλή Περιβαλλοντική Αξία), GRASP, Βιολογική Γεωργία.
Η SAINT LOUIS SUCRE είναι ο ειδικός στη γλυκιά γεύση και μέλος του ομίλου Südzucker, του πρώτου ευρωπαίου ζαχαροπαραγωγού. Η SAINT LOUIS SUCRE παράγει και εμπορεύεται τους ζάχαρους από παντζάρι και ζαχαροκάλαμο για τους καταναλωτές, τη βιομηχανία και τη μαζική εστίαση, στη Γαλλία, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία είναι παρούσα σε αυτές τις αγορές με τις μάρκες Saint Louis και Tutti...
Γαλλία, Cestas
...Η SUCRE DISTRIBUTION είναι εξειδικευμένη στην εισαγωγή και το εμπόριο ζάχαρης, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα ξηρών ζαχάρων που παράγονται από ζαχαροκάλαμο και παντζάρι. Εμπορεύεται επίσης "ειδικές" ζάχαρες όπως η ζάχαρη άχνη ή η ζάχαρη σε κόκκους, καθώς και αυτές που προέρχονται από βιολογική γεωργία και δίκαιο εμπόριο. Η γκάμα είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των επιχειρήσεων αγροδιατροφής και των τεχνιτών στους τομείς όπως η ζαχαροπλαστική, η ζαχαρωτή, τα οινοπνευματώδη και τόσα άλλα.
Γαλλία, Lille
... τρίτος βραζιλιάνικος όμιλος ζάχαρης. Η TEREOS παράγει και εμπορεύεται στην Ευρώπη και διεθνώς ζάχαρη από παντζάρι και ζαχαροκάλαμο για τη βιομηχανία τροφίμων, φαρμακευτική και το ευρύ κοινό. Διανέμει τη ζάχαρη που προορίζεται για το ευρύ κοινό μέσω των ιστορικών και αναγνωρίσιμων εμπορικών σημάτων της: Béghin Say, La Perruche, Blonvilliers και Ligne Sucre και Stévia στη Γαλλία, Guarani στη Βραζιλία...
Γαλλία, Bordeaux
Η Tomasol ειδικεύεται στην εμπορία μεταποιημένων γεωργικών προϊόντων που προορίζονται για τη βιομηχανία τροφίμων. Ειδικός στη μεταποιημένη ντομάτα (συμπυκνωμένος χυμός, σκόνη, νιφάδες, σμιγμένα) εδώ και πάνω από 30 χρόνια, η TOMASOL διανέμει από την πλατφόρμα logistics της στη Βordeaux. Διανέμουμε επίσης μια ευρεία γκάμα φρούτων (μήλο, αχλάδι, πορτοκάλι, λεμόνι, φράουλα, βερίκοκο, μπανάνα...), λαχανικών (καρότο, κολοκύθα...) σε μορφή σκόνης, καθώς και φυσικών χρωστικών (πάπρικα, κόκκινη παντζάρι...).
...Η SUCOSA ειδικεύεται στην εκτύπωση, τη συσκευασία και τη διανομή ζάχαρης από παντζάρι και ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο σε δόσεις (σακουλάκια, sticks και διάφορες άλλες μορφές) καθώς και σε άλλα προϊόντα σκόνης (αλάτι, πιπέρι) και σε εξατομικευμένα μαντηλάκια ανανέωσης. Διαθέτουμε παραγωγική ικανότητα 6'000'000 μονάδων μηνιαίως ανά μορφή.
Γαλλία, Charmes
Η MAGUIN έχει διαφοροποιήσει τις δραστηριότητές της και τις γνώσεις της που σχετίζονται με τη βιομηχανία ζάχαρης. Η MAGUIN προσφέρει μια πλήρη γκάμα διαδικασιών και βιομηχανικού εξοπλισμού από το σχεδιασμό μέχρι την εκκίνηση, σε τέσσερις κύριες δραστηριότητες: το εργοστάσιο ζάχαρης από παντζάρι, την ξήρανση και κοσκίνισμα οργανικών και ανόργανων προϊόντων, την παραγωγή αλκοόλ και βιοκαυσίμου...

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play