...Βάρος: 150γρ κεριού
+ / - 30ώρες καύσης
Κερί σόγιας φυτικής προέλευσης και άρωμα κατασκευασμένα στη Γκράς, πιστοποιημένα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές IFRA.
Εγγύηση χωρίς CMR ουσίες (Καρκινογόνες, Μεταλλαξιογόνες και Αναπαραγωγικές τοξίνες).
Δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις.
*Όλα τα κεριά είναι χειροποίητα, επομένως το προϊόν που θα παραλάβετε μπορεί να μην μοιάζει ακριβώς με τη φωτογραφία.
Οσφρητική Πυραμίδα
Νότες: Καφές / Γλυκές / Βανίλια
Κεφαλή: γάλα/κρέμα
Καρδιά: καφές/σκόνη κακάο
Βάση: βανίλια/ζάχαρη...
... δαμάσκηνα με ζύμη καρυδιού φυσικά
Συστατικά
Φρέσκα δαμάσκηνα, σκόνη αμυγδάλου, σιρόπι δαμάσκηνου, σιρόπι αγαύης, σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη, τριμμένη καρύδα, σκόνη καρυδιών, λάδι καρυδιού, κομμάτια καρυδιού. Χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικά, χωρίς σάκχαρα εκτός από αυτά που περιέχονται φυσικά στο φρούτο.
Το γνωρίζατε;
Τα βιολογικά προϊόντα της Τυνησίας έχουν τις ίδιες απαιτήσεις με αυτά της...
...Τι είναι τα Crousticks Σοκολάτα Μαύρη;
Ένα μπισκότο με αλεύρι ρυζιού, καλαμποκιού και 5% ζάχαρη, αυτό είναι όλο.
Μια καλή μαύρη σοκολάτα με τουλάχιστον 48% κακάο χωρίς λεκιθίνη μέσα που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της σοκολάτας!
Τίποτα παραπάνω!
Συστατικά: ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 50% Αλεύρι ρυζιού, αλεύρι καλαμποκιού, αλεύρι ολικής αλέσεως ρυζιού, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο
Ίχνη: Σόγια, Γάλα, Ξηροί καρποί, Φιστίκια...
...επομένως δεν έχουν καμία ψυχοτρόπο επίδραση!
Πώς να καταναλώσετε τη Σοκολάτα Bloom&Cie;
Ανοίξτε τη σοκολάτα CBD Bloom&Cie
Φάτε 1 ή 2 τετράγωνα (ή περισσότερα;)
Μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε τη σοκολάτα στην θήκη της μετά την κατανάλωση
Διατηρήστε τη σοκολάτα CBD Bloom&Cie το πολύ 2 μήνες μετά το άνοιγμα
Συστατικά
Μαύρη σοκολάτα (Πάστα κακάου*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάου*), αμύγδαλα, φουντούκια, καρύδια πεκάν, φιστίκια, κράνμπερι, αποξηραμένα σύκα, λάδι καρύδας MCT, CBD (εκχύλισμα κάνναβης κανναβιδιόλης), τερπένια και πολύ αγάπη!
Γεύση: Σοκολάτα έντονη 71% κακάο
CBD: 10mg ανά τετράγωνο...
Είμαστε μια επιχείρηση αποθήκευσης τροφίμων με έδρα τη Γαλλία. Τα κύρια προϊόντα που διατίθενται προς πώληση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους είναι: λάδι ηλιόσπορου 1L, Nutella 1kg και 750g, καθώς και Redbull 33cl. Τα υπόλοιπα προϊόντα, όπως τα αναψυκτικά και τα γλυκά, είναι διαθέσιμα εποχιακά.
Πραγματοποιούμε παραδόσεις εντός 2-3 ημερών από την παραγγελία: Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Βέλγιο κ.λπ.
...Ζεστή σοκολάτα 32% ΚΑΚΑΟ
Μια παρασκευή σκόνης κακάο αναμειγμένη με ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο για τους λάτρεις του σοκολατούχου ροφήματος.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, σε θερμοκρασία μεταξύ 15 και 18°C.
Ειδικές σοκολατένιες λιχουδιές (μαύρη, γάλακτος, κρέμα φουντουκιού, καραμέλα, τρούφα κ.λπ.) και διακοσμητικές πέρλες (ασημένιες, χρυσές, πολύχρωμες, με εσωτερικό ζάχαρη ή σοκολάτα), μικρές πολύχρωμες σοκολατένιες καρδιές. Εργαζόμαστε με επιλεγμένα αμύγδαλα: Αβολα, αμύγδαλα από Γαλλία και Ισπανία, επιλεγμένα για την πρωτοτυπία της γεύσης τους. Όσον αφορά τις σοκολατένιες λιχουδιές μας, τις επεξεργαζόμαστε με εξαιρετική σοκολάτα. Η πρώτη ύλη για τις σοκολατένιες μας καραμέλες βασίζεται σε κακάο 70%. Αναζητούμε διανομείς για εξαγωγή.
... υπεργολαβίας σας. Οι δυνατότητές μας για συσκευασία κυμαίνονται από μερικά γραμμάρια έως 25 κιλά, σε μέσες ή μεγάλες σειρές.
Ζυγίζουμε και αναμειγνύουμε τα συστατικά σας πριν από την πλήρωση, είμαστε σε θέση να αναμείξουμε και να συσκευάσουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων που προορίζονται για ανθρώπινη ή ζωική διατροφή, όπως κακάο, ζάχαρη, σκόνη γάλακτος, αλεύρια, οσπρια, υφασματοποιητές, δημητριακά...
Η...
...Παρασκευάζονται απευθείας από κακάο και πρώτες ύλες, χωρίς χρωστικές, συντηρητικά ή αρώματα. Κατασκευαστής πάστες αταρτίνερ χωρίς λάδι φοινικέλαιου, από κακάο. Κατασκευαστής πάστες speculoos, γέμιση φουντουκιού, προϊόντα χωρίς ζάχαρη για διαβητικούς κ.λπ. Δημιουργικότητα χωρίς όρια, φαντασία, έμφαση στη γεύση, παράδοση, τεχνογνωσία και μυστικά παραγωγής δίνουν ζωή σε πάστες αταρτίνερ με φρεσκάδα, τραγανότητα, με πιπέρι Espelette AOC, καραμέλα με αλάτι βουτύρου, κρέμα speculoos και άλλα.
... αγγελιοφόρος των περιστάσεων για να προσφέρετε. Μια χειροποίητη προσέγγιση, ένας μοναδικός σχεδιασμός Κάθε μπισκότο κατασκευάζεται με χειροποίητο τρόπο με απλά και καλά υλικά (αλεύρι, βούτυρο, ζάχαρη, φρέσκα αυγά, βανίλια, κακάο, μπαχαρικά...), και στη συνέχεια διακοσμείται υπομονετικά και προσεκτικά στο χέρι με βάση πρωτότυπα σχέδια (δημιουργημένα με εκτυπωτή 3D). ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΚΑΜΑ ΓΛΥΚΩΝ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ...
... οποίους έχει αναπτύξει μια πραγματική συνεργασία, έτσι η εταιρεία έχει γίνει ένας από τους ηγέτες της αγοράς στη Γαλλία (1000 τόνοι καφέ, 150 τόνοι τσάι, 1000 τόνοι ζάχαρη και 100 τόνοι κακάο). Η Destination προσφέρει μια αυστηρή επιλογή προϊόντων που προέρχονται από βιολογική γεωργία και δίκαιο εμπόριο. Καφές, τσάι, κακάο, ζάχαρη, μέλι, επιδόρπια φρούτων, γλυκίσματα, μπισκότα, αλείμματα, έτοιμα...
Από το 1868, η Schneider Jaquet (SJC) σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανές για τη διαδικασία αποθήκευσης σιτηρών. Πλούσια από την ιστορία και τη φήμη της, η εταιρεία έχει γίνει η γαλλική αναφορά για τις λύσεις καθαρισμού, διαλογής, καλιμπραρίσματος και κοσκινίσματος. Η σειρά SNST των καθαριστικών διαχωριστών ικανοποιεί μια πολύ ποικιλόμορφη πελατεία: οργανισμούς αποθήκευσης, αγροβιομηχανίες, σιλό, CUMA, αγρότες. Με αυτή την εμπειρία στα σιτηρά, η SJC αναπτύσσει την εξειδίκευσή της σε πολλούς άλλους τομείς δραστηριότητας: ξύλο, απόβλητα, μεταλλεύματα, σταφύλια, ζάχαρη, κακάο, έντομα, ...