... οικογένεια κηπουρών, ήθελε να απομακρυνθεί για λίγο για να μάθει τεχνικές καλλιέργειας χωρίς έδαφος και θερμοκηπίου πριν επιστρέψει στο σπίτι του για να εφαρμόσει τη φιλοσοφία του: τη γεύση και την ποιότητα για ένα μοναδικό προϊόν. Η ντομάτα «Le Jardin de Rabelais» έχει γίνει η προτιμώμενη μάρκα για κάθε δείπνο ή σνακ με φίλους.
Το JNPR n°1 είναι κυρίως φτιαγμένο από μούρα κυπαρισσιού, κόλιανδρο, κάρδαμο και μήλο, αναφερόμενο στις νορμανδικές του ρίζες.
Κάθε συστατικό επιλέγεται για την ποιότητά του και τις γεύσεις του, προσφέροντας μια φρέσκια και λεπτή αίσθηση στη μύτη, και, στη γεύση, μεσογειακά αρώματα.
Το πρώτο αλκοολούχο ποτό χωρίς αλκοόλ που παρασκευάστηκε στη Γαλλία.
Η Miami Soul είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται σε ενεργειακά ποτά. Ιδρύθηκε το 2017 και εδρεύει στη Νίκαια, Γαλλία. Η Miami Soul είναι το πρώτο φυσικό ενεργειακό ποτό στον κόσμο χωρίς καφεΐνη και χωρίς ταυρίνη, βασισμένο σε τζίνσενγκ, μπαομπάμπ και μάτε, το οποίο απολαμβάνουμε με μοναδική γεύση.
...Επίσης, παρασκευάζουμε τα εξής προϊόντα: Tome fraîche, Cantabella (τυρί τύπου Cantal), Cantazolla (μείγμα Cantal και μοτσαρέλας). Προσφέρουμε προϊόντα κατάλληλα για την εστίαση. Αποστολή μας είναι να εμπορευόμαστε προϊόντα που σέβονται παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής. Αυτή η προσέγγιση επικυρώνεται από τα εξής πιστοποιητικά: Προϊόν Ορεινής Περιοχής, Πιστοποιημένα προϊόντα χωρίς ΓΤΟ, και Χάρτα καλών πρακτικών εκτροφής.
...Είναι να τολμάς να ανακαλύπτεις σε λίγο χρόνο απίθανους και παράξενους κόσμους. Είναι να απορροφάς και να χωνεύεις αληθινά κοσμήματα δημιουργίας σε λίγο χρόνο, και συχνά να βγαίνεις με μια ευχάριστη γεύση ότι ήταν πολύ λίγο. Το τσίρκο των ψύλλων Cirque et Pique είναι μια τέλεια απεικόνιση αυτού. Σε έναν κόσμο από πρόχειρα και ανακυκλωμένα υλικά, συνδυάζοντας μαγικές και θεατρικές παραστάσεις, το...
... χρόνια γαστρονομικής εστίασης), εντάσσεται στην παραδοσιακή Προβηγκία αλλά αγαπά επίσης να δημιουργεί καινοτομίες τόσο στα προϊόντα όσο και στη συσκευασία. Η καινοτομία αυτής της χρονιάς προέρχεται από τη σύνθεση των ειδικών μας αλειμμάτων με τη παραδοσιακή συνταγή του "γιμπασιέ" της Προβηγκίας, που γέννησε ένα μπισκότο απεριτίφ με βάση το ελαιόλαδο, χωρίς βούτυρο και αυγά και με γεύσεις της Προβηγκίας, το Croq’ Apéro.
Λίγες ψίχες τρέλας...
Οι συνταγές των μπισκότων και των γλυκών της Maison Miettes είναι χωρίς γλουτένη. Χρησιμοποιούμε αλεύρια όπως το ρύζι και το καλαμπόκι που προσφέρουν στα μπισκότα μια ασύγκριτη τραγανότητα. Η γεύση είναι στην καρδιά της προσέγγισής μας και βάζουμε την τεχνογνωσία μας στην υπηρεσία της. Όταν απολαμβάνετε ένα γλυκό, εκτιμάτε την τραγανότητα του, έπειτα το άρωμα: τη στρογγυλάδα του καβουρδισμένου φουντουκιού, τη γλυκύτητα της βανίλιας, τη φρεσκάδα του λεμονιού. Η μικρή πινελιά από ανθό αλατιού σας αφήνει τότε μια αξέχαστη ανάμνηση στο στόμα.
... Ευρωπαίων επαγγελματιών όσον αφορά τη γεύση, τη συσκευασία και την ποιότητα. Η χρώση των φρούτων είναι εξαιρετική, η γεύση είναι γλυκιά και πολύ αρωματική, η σάρκα είναι ζουμερή και χωρίς ίνες. Μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε ζάχαρη σε σκόνη προέλευσης Βραζιλίας, ρύζι προέλευσης Ταϊλάνδης, Βιετνάμ και Ινδίας, ψάρι από όλο τον κόσμο.
...μπαρ, catering ... ταξιδέψτε τους πελάτες σας στη Λατινική Αμερική μέσω των τροπικών φρούτων μας!!! Τι είναι ο πολτός φρούτου; Είναι πιθανό να αναρωτιέστε αυτή την ερώτηση, καθώς δεν είναι ακόμα διαδεδομένος στους ιδιώτες στη Γαλλία. Είναι κυρίως στη Νότια Αμερική που αυτός ο τύπος προϊόντος είναι πολύ κοινός, καθώς η γεύση και οι φυσικές του ποιότητες διατηρούνται. Αυτή η μεγάλη ήπειρος είναι γεμάτη από φρέσκα εξωτικά φρούτα, αλλά οι χρόνοι μεταφοράς από μια χώρα σε άλλη προκαλούν μερικές φορές υπερβολικές απώλειες. Χωρίς χρωστικές, χωρίς αρώματα και χωρίς προσθήκη ζάχαρης.