... 3.14x8.85in unrestricted working area combined with a 0.007in flatness tolerance makes it easy to work with oversized items. Easily engrave wood, plastic, and metal plates with the wide range of spindles available. The IS200s' open structure allows you to mark small parts for traceability.":"Η IS200 έχει σχεδιαστεί για εργαστήρια και επιχειρήσεις. Η απεριόριστη επιφάνεια εργασίας της 3.14x8.85in σε...
... cauldron in the open air. Honey and glucose syrup are cooked in the cauldron, followed by egg whites, cooked sugar, almonds and pistachios.":"Μέθοδος παραγωγής: Παραδοσιακό μαγείρεμα σε χάλκινη κατσαρόλα στον αέρα. Το μέλι και το σιρόπι γλυκόζης μαγειρεύονται στην κατσαρόλα, ακολουθούμενα από τα ασπράδια αυγών, τη μαγειρεμένη ζάχαρη, τα αμύγδαλα και τα φιστίκια.","About Nougat de Montélimar :":"Σχετικά με το Nougat de Montélimar :","Use-by date: 12 months":"Ημερομηνία λήξης: 12 μήνες"}...