...Το Château Dauzac, 5ο Grand Cru Classé του Margaux, είναι ένα από τα παλαιότερα αμπέλια του Médoc. Από την απόκτησή του το 1988 από την γαλλική ασφαλιστική εταιρεία MAIF, το κτήμα είναι ένα από τα κοσμήματα της ονομασίας. Ο Laurent Fortin, γενικός διευθυντής, στοχεύει να ενισχύσει την αναγέννηση του château δημιουργώντας ένα δεύτερο Grand Vin: AURORE DE DAUZAC. Αυτό το κρασί εκφράζει τέλεια την έκφραση του terroir του Dauzac και είναι χορηγούμενο από την γοητευτική Stéphanie Quellec, νικήτρια του γαλλικού Top Chef το 2011 και σήμερα Executive Chef του ξενοδοχείου Prince de Galles στο Παρίσι.