Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Υπηρεσία
Παραγωγή
...Ο ψευδάργυρος παίζει σημαντικό ρόλο σε πολλές ζωτικές διαδικασίες, όπως η λειτουργία του νευρικού, ανοσοποιητικού και αναπαραγωγικού συστήματος, ενώ το σελήνιο είναι ένα ιχνοστοιχείο απαραίτητο για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Η βιταμίνη B9 ή φολικόοξύ έχει ως λειτουργία τη σύνθεση φολάτων που έχουν δράση ως συνένζυμο σε πολλές αντιδράσεις μεταφοράς.
Επιτρέπει, μεταξύ άλλων, τη μείωση των ομοκυστεϊνών στο αίμα. Η παρουσία ομοκυστεΐνης στο αίμα σχετίζεται με καρδιολογικές διαταραχές.
... και το επαναφέρει. Ως εκ τούτου, γεμίζει τις ρυτίδες και ελαχιστοποιεί την εμφάνισή τους. Από την άλλη πλευρά, η φόρμουλα περιέχει φολικόοξύ που προάγει μια πιο ελαστική και σφιχτή επιδερμίδα. Μαζί, αυτά τα συστατικά προσφέρουν μια ανανεωμένη επιδερμίδα. Σε μία εβδομάδα, αυτή η ενυδατική κρέμα βελτιώνει την σφριγηλότητα και τον όγκο του δέρματος, ενώ οι ρυτίδες μειώνονται ορατά σε δύο εβδομάδες.
...X3 PREMIUM - Περιγραφή συστατικών
Το X3 Premium είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής εμπλουτισμένο με βιταμίνες και μέταλλα. Περιέχει ένα μείγμα βιταμινών E, B1, B2, B6, B12, C, D-παντοθενικό ασβέστιο, φολικόοξύ, νικοτιναμίδιο, D-βιοτίνη και άλλες βασικές ουσίες για τη διατροφή των σκύλων.
Μαγιά μπύρας:
Τι είναι: Η μαγιά μπύρας είναι ένας τύπος μύκητα που χρησιμοποιείται στην παραγωγή μπύρας και...
... καρδιοαγγειακή υγεία. Η σύνθεσή της σε μαγνήσιο, φολικόοξύ, χαλκό, αργινίνη και βιταμίνη Ε την καθιστά πραγματικό πλεονέκτημα για την υγεία, ιδίως λόγω της αντιοξειδωτικής της ιδιότητας. ½ σακουλάκι θα αντιστοιχεί σε ένα ευχάριστο σνακ λόγω της παρουσίας ζάχαρης.
...Η μύρτιλλο είναι πλούσια σε ανθοκυανίνες, γεγονός που της προσδίδει αντισηπτικές και προστατευτικές ιδιότητες για το καρδιοαγγειακό σύστημα.
Οι ιδιότητες της μύρτιλλας είναι πολλές: είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες, βιταμίνες C, E και P, καροτένιο, πηκτίνη, φολικόοξύ και τανίνη (αντιμικροβιακή που συνιστάται σε περιπτώσεις κυστίτιδας, κολοβακτηριδίωσης και διάρροιας) και άλλη μυρτιλλίνη...
...Ο λεντίλλος είναι πιο λεπτός από τη φακή, πιο εύπεπτος και διατηρεί τη μορφή του κατά το μαγείρεμα. Πλούσιος σε πρωτεΐνες (μέσος όρος 24%), ίνες, πηγή αντιοξειδωτικών, φολικόοξύ, σίδηρο, ψευδάργυρο… Τον καλλιεργούμε σε συνδυασμό με το σιτάρι και τις φεβερές σε Βιολογική Γεωργία.
...Ο γλυκός πιπεριάς είναι μια μικρή κόκκινη πιπεριά με πικάντικη γεύση, ελαφρώς πικρή και πολύ αρωματική.
Χρήσεις του γλυκού πιπεριά στην κουζίνα:
Συμβαδίζει επίσης καλά με βασιλικό, φενγκρέκ, μάραθο, γαρίφαλο, τζίντζερ, σκόρδο, κόλιανδρο, κύμινο, ρίγανη, μαϊντανό, θυμάρι, κανέλα και κρεμμύδι.
Αρωματίζει και ενισχύει διακριτικά τα ελαιόλαδα, τις σούπες, τις σάλτσες, τις γαρνιτούρες λαχανικών, τα κόκκινα κρέατα, πουλερικά και ψάρια…
Τα οφέλη του γλυκού πιπεριά:
Πλούσιος σε βιταμίνες C και A, φολικόοξύ, κάλιο και βιταμίνη E.
...Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά: Τα κόκκινα κρεμμύδια είναι πλούσια σε βιταμίνες C, B6 και K, καθώς και σε μέταλλα όπως το κάλιο και το φολικόοξύ.
Βοηθά στη μείωση του κινδύνου χρόνιων παθήσεων: Οι αντιοξειδωτικές ουσίες στα κόκκινα κρεμμύδια μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση του κινδύνου χρόνιων παθήσεων όπως οι καρδιοπάθειες, ο διαβήτης και ορισμένοι τύποι καρκίνου.
Ποικιλία χρήσεων: Τα κόκκινα κρεμμύδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια ποικιλία πιάτων, είτε ωμά, είτε μαγειρεμένα, είτε τουρσί. Το φωτεινό τους χρώμα μπορεί επίσης να προσθέσει μια διακοσμητική πινελιά σε οποιοδήποτε πιάτο.