Η AQUITAINE BIOLOGIE είναι εξειδικευμένη εδώ και πάνω από 20 χρόνια στη διανομή βιολογικών κατεψυγμένων προϊόντων για επαγγελματίες. Η μάρκα μας AQUIBIO είναι σήμερα αναγνωρίσιμη και προτιμώμενη από τα βιολογικά καταστήματα, τη μαζική εστίαση και τους μεταποιητές. Η μάρκα AQUABON καλύπτει όλες τις ανάγκες σας σε άγρια ψάρια και θαλασσινά, αλλά όχι βιολογικά. Η AQUITAINE BIOLOGIE διαθέτει κατάλογο ...
...Το Παρθένο Έλαιο Καρυδιού συνδυάζεται αρμονικά με τις αντίδες, τα μήλα, τις σύκα, το αβοκάντο, τα καρότα, τα αχλάδια, τις φακές, τις γαρίδες, τη σαλάτα φριζέ, το πουλερικό, το λευκό κρέας, τον φλέτα, το πικραλίδα και τα στρείδια.
Συστατικά: Καρύδια – 100% Παρθένο Έλαιο Καρυδιού.
Μαρέγιερ - εισαγωγέας φρέσκου ψαριού, προέλευση Ισλανδία. Χονδρέμπορος στη Μπουλόν-συρ-Μερ, ειδικός στο φιλέτο μπακαλιάρου. 100 % φρέσκο, 100 % χωρίς πρόσθετα, ποιότητα και υπηρεσία: μια ομάδα στη διάθεσή σας. Σαβρίνα, λούτσος, γαλέος, μπακαλιάρος, μαύρος τόνος, ζουλιέν, πλάγιο, φλέτα, μερλάν, διαθέσιμα σε φιλέτα, φέτες ή φιλέτα ουράς. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα MSC και IRF, που είναι...
Εγκατεστημένος στην Τουρέν, στην καρδιά των κάστρων του Λίγηρα, ο Μύλος του Μοναστηριού μετατρέπει σε ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ωμά ψάρια σε καπνιστά προϊόντα: σολομός, χέλι του Λίγηρα, χάντσος, φλέτα, ξιφίας, τόνος, μάρλιν, αυγά μπακαλιάρου, στήρα, πέστροφα, κυπρίνος από τη λίμνη... Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα συσκευασίας: Ολόκληρος καπνιστός σολομός, κοπή μικρού μήκους (για παρουσιάσεις σε πιάτο), προσαρμογή των φέτων κατόπιν αιτήματος: 20, 30, 40, 50, 60 ή 70 γρ, κοπή σε όλο το μήκος για την παρασκευή καναπεδάκια, •ειδική κοπή: λωρίδα, κομμάτι κ.λπ.