Από το 1960, η ομάδα μας από σοκολατοποιούς παράγει χιλιάδες σοκολάτες κάθε χρόνο, τηρώντας πάντα την παραδοσιακή τέχνη με υπομονή και σεβασμό. Η Royale Normande δεσμεύεται υπέρ της αριστείας παράγοντας το δικό της praliné, το οποίο εγγυάται μοναδικές και βαθιές γεύσεις για εμάς και για εσάς. Το πλεονέκτημα αυτής της προσέγγισης είναι ότι μπορούμε να παρακολουθούμε τη συνταγή του praliné και την π...
...βούτυρο, ηλιέλαιο, σκόνη γάλακτος, κριθάρι.
Αυτή η κρέπα δαντέλας είναι ιδανική για να δημιουργήσετε βάσεις για τραγανά γλυκά (αναμειγμένη με πραλίνα, τζιαντούγια, σοκολάτα κάλυψης, πάστα φιστικιού, πάστα φουντουκιού, μεταξύ άλλων).
Απλώστε με τον πλάστη ανάμεσα σε δύο φύλλα χαρτιού γκουιτάρ ή σιλικόνης, κόψτε με τη βοήθεια κουπ πατ από ανοξείδωτο χάλυβα ή μαχαιριών.
Συσκευασία: 300γρ
Συμβουλές σεφ:
Για να αδιαβροχοποιήσετε την πασπαλισμένη κρέπα δαντέλας, προσθέστε 5% λιωμένο βούτυρο κακάο.
Κωδικός: D200523
Σε απόθεμα: 11 προϊόντα
Διαστάσεις: 300 γρ...
...Η Αμνησία είναι μια ποικιλία που γεννήθηκε στην Ολλανδία. Προέρχεται από διασταύρωση πολλών ποικιλιών και είναι μία από τις πιο διαδεδομένες ποικιλίες στον κόσμο.
Η Αμνησία έχει όμορφο σκούρο πράσινο χρώμα, με ωραία, τραγανά κεφάλια μεσαίου μεγέθους. Απόλυτα περιποιημένα, τα κεφάλια διαθέτουν πολύ λίγα φύλλα και κλαδιά.
Παράγεται σε μια μικρή φάρμα στην Ιταλία.
Μη υποβαθμισμένο.
Χαρακτηριστικά...
...Καρδιά Μαρουλιού
Περιγραφή και οφέλη
Η Bonduelle έχει επιλέξει την καρδιά μαρουλιού: λευκά, φρέσκα και τραγανάφύλλα, που θα αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους!
Συσκευασία
Βάρος καθαρού περιεχομένου: 160g
Συστατικά
Μαρούλι
Χωρίς συντηρητικά...