• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνεδρια- συνεδριασεις- δεξιωσεις

Αποτελέσματα για

Συνεδρια- συνεδριασεις- δεξιωσεις

ΓαλλίαΤουλούζη και Κεντρικά Πυρηναία
  1. TOULOUSE EXPO SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία TOULOUSE EXPO SA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθέσεις - διοργάνωση και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περίπτερα για εκθέσεις, Περίπτερα για εκθέσεις, συνεδριακο κεντρο, και συνεδρια, συνεδριασεις, δεξιωσεις. Έχει έδρα σε Toulouse Cedex, Γαλλία.

  2. SEGALA PLEIN CIEL

    Γαλλία

    Η εταιρεία SEGALA PLEIN CIEL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Baraqueville, Γαλλία.

  3. EUROPA ORGANISATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία EUROPA ORGANISATION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια και σεμινάρια, διοργανωση συνεδριων, και κεντρο συνδιασκεψεων. Έχει έδρα σε Toulouse Cedex 06, Γαλλία.

  4. CHÂTEAU DE SAINT-MARTORY

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHÂTEAU DE SAINT-MARTORY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχειακές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, ενοικιαζονται καστρα, ενοικιαζονται αιθουσες για σεμιναρια, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Saint-Martory, Γαλλία.