Η Mil Brick σας προτείνει μια αυθεντική συνταγή που μεταδίδεται από πατέρα σε γιο εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Δεσμευμένοι για την ποιότητα, είμαστε προσεκτικοί στην επιλογή των σιτηρών 100% γαλλικής προέλευσης. Οι bricks της Mil Brick είναι ταυτόχρονα λεπτές, ανθεκτικές και τραγανές. Μια εξαιρετική τεχνογνωσία για να διασφαλίσετε την επιτυχία όλων των συνταγών σας! Μια εμπορική ομάδα στη διάθεσή σ...
...Μια νόστιμη συνταγή από αυγά Cocotine. Ετοιμάστε θεματικά μενού με ισπανικές ομελέτες Cocotine.
Σερβίρετε αυτές τις ισπανικές ομελέτες (ή τορτίγιες) ολόκληρες ή κομμένες σε τάπας.
Φτιαγμένο από αυγά που γεννήθηκαν στη Γαλλία.
Κουτί με 40 ή 60 ομελέτες
90g ή 135g...
... επίσης πολύ απλή: αλάτι και πιπέρι, κάποιοι επιλέγουν να την ενισχύσουν με μια πινελιά καγιέν.
Χρήση της σάλτσας τσένταρ
Δεδομένου ότι το τσένταρ είναι ένα από τα πιο πωληθέντα τυριά στον κόσμο, η χρήση της σάλτσας τσένταρ είναι πολύ ποικιλόμορφη. Τη συναντάμε συχνά σε σάντουιτς όπως τα χοτ ντογκ ή τα χάμπουργκερ, αλλά και σε μεξικάνικες παρασκευές όπως τα νατσος, τα τάκος, οι τορτίγιες.
...Η Limagrain Ingredients προσφέρει μια ευρεία γκάμα αλεύρων Masa για εφαρμογές Tex Mex: Τσιπ τορτίγιας για βούτηγμα ή κατανάλωση ως εθνοτικά σνακ, τάκος, μαλακές τορτίγιες (φαχίτας), τσιπ καλαμποκιού ...
...Κοτόπουλο και τυρί φέτα, Κεσαδίγια με κοτόπουλο (με τορτίγιες).
Διαστάσεις ψησταριάς: Μ 410 x Π 370 x Υ 200 mm
Διαστάσεις άνω πλάκας: Μ 335 x Π 220 mm
Διαστάσεις κάτω πλάκας: Μ 335 x Π 230 mm
Θερμοστάτης θερμοκρασίας: 50 έως 300°C
Ικανότητα: 2200 W / 230 V
Βάρος: 20 kg...
Στη Royaumeix, καλλιεργούμε δημητριακά – σιτάρι, σίκαλη και σπέλτ – τα οποία μετατρέπουμε σε αλεύρι στο παραδοσιακό μας μύλο με πέτρινη πέτρα. Αυτή η παραγωγή μας επιτρέπει να παρασκευάσουμε διάφορα προϊόντα, ψωμιά φυσικά ή με σπόρους, που πλάθονται στο χέρι και ψήνονται σε ξυλόφουρνο, καθώς και τσουρέκια και αλεύρι. Ειδικότητες: Ψωμιά με αλεύρι σίτου φυσικά ή με σπόρους, ψωμί σπέλτ, ψωμί σίκαλης, χωριάτικα τσουρέκια, ψωμί του τοστ, φουγάσα με σπόρους, αλεύρια, τορτίγιες και κοχύλια σπέλτ;...