... πραγματικότητα οι αποξηραμένες ντομάτες είναι πολύ πιο πολυδιάστατες από ό,τι νομίζετε. Ορίστε μερικές ιδέες, συμβουλές μαγειρικής και συνταγές για να τις χρησιμοποιήσετε σε κάθε περίσταση, από το πηστό μέχρι τις σαλάτες και τη σούπα. ΜΟΥΛΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΝΤΟΜΑΤΩΝ Πριν τις χρησιμοποιήσετε στις παρασκευές, οι αποξηραμένες ντομάτες θα πρέπει να μουλιάσουν σε νερό, ώστε να επαναϋδατωθούν και να αφαιρεθεί...
... ποιότητα της σάλτσας, μόνο οι μεγάλοι γνώστες θα μπορέσουν να την εκτιμήσουν. Μια σάλτσα που πρέπει να αραιώνεται υποχρεωτικά με σάλτσα ντομάτας, σούπα, ζυμαρικά κ.λπ...
Συστατικά: Πιπέρι Χαμπανέρο, πιπέρι καγιέν, νερό, εκχύλισμα πιπεριού, μελάσα, ξίδι ζαχαροκάλαμου, τζίντζερ, γκουάβα, τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού, γόμα ξανθάνης, κομμάτια πιπεριού, μπαχαρικά, ασκορβικό οξύ. Περιέχει ΓΤΟ
Παρασκευάζεται στην Κόστα Ρίκα
150 Ml
500 000 (Κλίμακα Σκοβίλ)...
... τόνου με κρασί,...
Οι σάλτσες: σάλτσα ντομάτας με μύδια, με αντσούγιες, με ψάρια και οι μους: μους σολομού, μους τόνου με μυρωδικά, μους σκουμπριού με λευκό κρασί, μους σαρδέλας με ουίσκι, αντσοϊάδα, ταπεναδέ, ρουίλ,...
Τα νέα προϊόντα: κους κους με ψάρι και λαχανικά, καλαμάρια με μπρόκολο σάλτσα κρουστάκων, καλαμάρια μαγειρεμένα με κρασί.