Castelmaïs, το εργοστάσιο πρώτης επεξεργασίας καλαμποκιού 100% Νότιας Δυτικής Γαλλίας
Βρίσκεται στο Casteljaloux στην περιοχή Lot-et-Garonne, το Castelmaïs είναι το εργοστάσιο πρώτης επεξεργασίας καλαμποκιού του ομίλου Terres du Sud. Το Castelmaïs προάγει την αλληλεπίδραση μεταξύ των διαφόρων κρίκων της αλυσίδας καλαμποκιού της Νότιας Δυτικής Γαλλίας, μιας ιστορικής καλλιέργειας της περιοχής, εδώ...
Η Carobi Group είναι μια αναφορά στον τομέα της χαρουπιάς, εξειδικευμένη στη διανομή υψηλής ποιότητας αλευριού χαρουπιάς. Με έδρα τη Γαλλία, η εταιρεία διακρίνεται για την εις βάθος εμπειρία της και την αυστηρότητά της στην επιλογή των λοβών χαρουπιάς που προέρχονται αποκλειστικά από πιστοποιημένες βιολογικές πηγές.
Ο στόχος μας είναι να γνωστοποιήσουμε τα πολλαπλά οφέλη της χαρουπιάς, ενός φυσικ...
... σίτου, νερό και υπομονή. Τίποτα άλλο. Και εγώ θα ήθελα να διατηρήσω αυτή τη γραμμή, με το πάθος των Di Cecco για το σύμβολο μιας ιταλικότητας που πρέπει να φέρουμε περήφανα. Επιλέγουμε τα σιμιγδάλια, με την ίδια προσοχή όπως παλιά, τα επεξεργαζόμαστε με παραδοσιακό τρόπο, ζυμώνοντάς τα με τα νερά της Μαϊέλλας μας και τα αφήνουμε να στεγνώσουν για δύο ημέρες. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Ορισμένα πράγματα πρέπει να γίνονται ήρεμα για να γίνουν σωστά. Να η πάστα μας. Για μένα, η καλύτερη.
... επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τόπο παραγωγής μας, τη γκάμα αλευριών και σιμιγδαλιών. Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας σε επίπεδο μορφής: Big bag, χύμα, 25kg, 5kg, 1kg... Διαθέτουμε επίσης μια οικολογική γκάμα που αποτελείται από οικολογικά αλεύρια αλεσμένα σε πέτρα (σιτάρι, σπέλτα) και οικολογικά σιμιγδάλια σκληρού σίτου. Οι πιστοποιήσεις μας IFS, KOSHER, ISO...