...Η αυθεντική γεύση του κέτσαπ! Μας αρέσει η κρεμώδης υφή του και η λεπτή γεύση ντομάτας με γλυκόξινη νότα.
Αν και κάποιοι το προτιμούν στο πλάι του πιάτου για να συνοδεύσουν τα κρέατα, ταιριάζει υπέροχα με τα καθημερινά σας πιάτα.
Βιολογική συνταγή.
Συστατικά: Ντομάτες* (75%), ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, ξύδι αλκοόλης*, θαλασσινό αλάτι, ζελατινοποιητής: πηκτίνη, γαρίφαλα*, πιπέρι*. *: Συστατικά προερχόμενα από βιολογική γεωργία.
Ο σεφ Jean-Michel Querci, από την Κορσική, θέλει μέσω των δημιουργιών του να μοιραστεί την αγάπη του για τα προϊόντα του νησιού του. Εφευρέτης της μαρμελάδας με βάση το Brocciu (φρέσκο τυρί από την Κορσική), ο σεφ μας προτείνει ένα γαστρονομικό ταξίδι στις ρίζες του. Η σειρά "O Mà" είναι πολύ ποικιλόμορφη και περιλαμβάνει γλυκές απολαύσεις (μαρμελάδες, αλείμματα, αρωματισμένα σάκχαρα, γλυκά) έως α...
...• Σάλτσες ζελέ αλμυρές και γλυκές σε κύβους IQF 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 ή 12x12x12 mm
• Βούτυρα και καρυκεύματα σε κύβους IQF 8x8x8 mm
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
• Έτοιμο προς χρήση
• Δυνατότητα προσαρμογής της αντοχής στις επεξεργασίες κρύου και της υφής σε ζεστό
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
• Σημαντικά συστατικά για λουκάνικα, μπιφτέκια, nuggets…
• Τoppings σε πίτσα
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
• Σακούλα 10 έως 15 kg
• Κουτί 10 kg
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
• 12 έως 18 μήνες στους -18°C
ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
• Σκόρδο / μαϊντανός
• Κέτσαπ
• Ντομάτα
• Μεξικάνικη
• Κάρυ
• Μουστάρδα
• BBQ
• Τυρί...
Η AVP (EX-BWC EUROPE DISTRIBUTION) είναι μια εταιρεία που διανέμει χειροποίητα τρόφιμα, ειδικευμένη στη διανομή βελγικών βάφλας και μιγμάτων για επαναϋδάτωση από το 2011. Η επιθυμία μας είναι να αναδείξουμε και να προωθήσουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας από την τοπική παραγωγή.
Προτείνουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων: ζύμες για βάφλες Λιέγης, βάφλες Λιέγης, προψημένες βάφλες Βρυξελλών, κρέπες, μίγμα...
Βρισκόμενη στην ΠΡΟΒΑΝΣΑ, η κονσερβοποιία μας, υπό την αρχική ώθηση του δημιουργού της, κυρίου Λουί ΜΑΡΤΙΝ, έχει αναπτύξει από το 1918 την τεχνογνωσία της στην παρασκευή ποιοτικών προϊόντων. Η εποχιακή δραστηριότητα μεταποίησης φρέσκων φρούτων και λαχανικών, κυρίως τοπικών και σύμφωνα με τις απαιτήσεις μας, μας επιτρέπει να παράγουμε πρώτες ύλες πλήρως υπό τον έλεγχό μας. Έτσι, είναι απόλυτα κατάλληλες για την παρασκευή προϊόντων δεύτερης μεταποίησης: ζεστές σάλτσες, κέτσαπ, μαγειρεμένα λαχανικά, παραδοσιακές συνταγές...