...Ο ρύζιγιασεμί, φημισμένος και αναγνωρισμένος παγκοσμίως, διακρίνεται για τους μακριούς, λεπτούς και φυσικά αρωματισμένους κόκκους του κατά το μαγείρεμα. Η απαλή και ελαφρώς κολλώδης υφή του τον καθιστά εύκολο στην κατανάλωση με ξυλάκια, γεγονός που τον καθιστά πολύ αγαπητό στους καταναλωτές. Χρησιμοποιείται συχνά στην ασιατική κουζίνα, κυρίως για να συνοδεύει πιάτα με βάση το ρύζι. Πλούσιος σε βιταμίνες B, σίδηρο και ψευδάργυρο, είναι ιδανικός για άτομα που προσέχουν την υγεία τους.
Η εταιρεία MIAMLAND είναι χονδρέμπορος B2B προϊόντων ξηρής και κατεψυγμένης τροφής, καθώς και προϊόντων υγιεινής και ομορφιάς.
MIAMLAND, με 26.500 αναφορές, έχει θέση στην αγορά ως κεντρική αγορά που επιτρέπει σε επαγγελματίες (υπεραγορές, σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία, εξαγωγείς, εστιατόρια...) να επωφελούνται από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, σε ελκυστικές τιμές με ελεγχόμενη εφοδιαστική σε όλη τη γα...
...Περιγραφή προϊόντος:
Ανακαλύψτε το καλύτερο ρύζιγιασεμί με το 100% επιλεγμένο ρύζι μας γιασεμί, καλλιεργημένο για να υποστηρίξει τους τοπικούς αγρότες. Αυτό το ρύζι υπόσχεται μια απαλή και νόστιμη υφή, σε συνδυασμό με ένα φυσικό άρωμα τυπικά ταϊλανδέζικο. Το παλιό και νέο λευκό ρύζιγιασεμί μας πληροί τα πρότυπα εξαγωγής και είναι 100% καθαρό, αφού έχει υποβληθεί σε προσεκτική επιλογή πρώτων...
...Άρωμα λουλουδιών, μουσχάτης και βανίλιας
ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ: Λεβάντα, Μπεργαμότο
ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ: Κυκλάμινο, Γιασεμί, Φύλλα Βιολέτας
ΝΟΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΘΟΥΣ: Μοσχοφίλερο, ξύλο κέδρου, κεχριμπάρι, βανίλια
Η χωρητικότητα 250 ml είναι ιδανική για έναν χώρο 20 έως 40 τ.μ.
Διάρκεια: 2 έως 4 μήνες
Ιστορία του διαχυτήρα Kyushu Rice 250 ml: Εμπνευσμένο από το νησί Κιούσου, το πιο νότιο νησί της Ιαπωνίας...
...Κάρι ταϊλανδέζικο με ψιλοκομμένα λαχανικά, σοταρισμένα κρεμμύδια, μπρόκολο, καρότα, τόφου και κολοκύθα, αρωματισμένο με αυθεντική σάλτσα κάρι, βασισμένη σε γάλα καρύδας. Το αρωματισμένο ρύζιγιασεμί συμπληρώνει αυτό το πιάτο που δεν περιέχει γαλακτοκομικά προϊόντα ούτε αλεύρι σίτου.
Βάρος: 285γρ...
...Αναφορά
Ένα μακρύ και πολύ αρωματικό ρύζι, γνωστό και ως ρύζιγιασεμί.
Αυτό το μακρύ και πολύ αρωματικό ρύζι προέρχεται από τα ορεινά υψίπεδα του βόρειου τμήματος της Ταϊλάνδης. Ως πολύτιμο τρόφιμο, πάντα μαγειρευόταν για τους υψηλούς αξιωματούχους της αυλής του Σιάμ.
Προετοιμασία
Πλύνετε, στραγγίστε και μαγειρέψτε έναν όγκο ρυζιού σε έναν και μισό όγκο κρύου νερού με καπάκι για 10 έως 15 λεπτά, στη συνέχεια προσθέστε αλάτι.