...Μέλι από την περιοχή Κεντρικής Γαλλίας 50%, αλεύρι σίτου και σίκαλης από τη Σολόν (γλουτένη), νερό, αυγά, βούτυρο, σταφίδες 5%, σκόνη ψησίματος (διττανθρακικό νάτριο), αλάτι Γκεράντ, μπαχαρικά (αστρογλυκάνισο, κάρδαμο, κανέλα, γαρίφαλο), ρούμι 0.2%.
Παρασκευάζεται σε εργαστήριο που χρησιμοποιεί ξηρούς καρπούς.
Να διατηρείται σε ξηρό μέρος, μακριά από τη θερμότητα.
Ενέργεια 1307 KJ / 313 Kcal...
...Μια νέα συνταγή για μαρμελάδα που συνδυάζει την πρωτοτυπία της μπανάνας πλατίν και τη γλυκύτητα του πεπονιού αρωματισμένου με βανίλια και ρούμι. Νόστιμη πάνω σε μια φέτα βουτυρωμένου ψωμιού. Έτοιμοι με τα κουτάλια σας!!!
Συστατικά: Μπανάνες πλατίν - Πεπόνι - Σταφίδες golden - Καφέ ζάχαρη - Βανίλια - Ρούμι...
... που μπορεί να ενσωματωθεί σε πολλές συνταγές μούσλι, σαλάτες, σάλτσες, γέμισες, πίτες, ψωμιά, μπισκότα, τσουρέκια, μπάμπα μερούμι, γλυκά ρυζιού… Θα εκτιμηθούν επίσης σε γλυκές-αλμυρές συνταγές: κους-κους, τατζίν και πιλάφ.
Δημιουργημένη πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, η μπισκοτοποιία μας βρίσκεται λίγα βήματα από το κάστρο του Σαμπόρ. Ακολουθούμε την παραδοσιακή τέχνη της μπισκοτοποιίας, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας.
Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Μασλίβ (Loir-et-Cher, 41). Το Palet Solognot είναι το κύριο προϊόν μας! Μια παραδοσιακή συνταγή, ένα μπισκότο βουτύρου ελαφρώς τραγανό, γεμισμένο μεσταφίδες μαριναρισμένες σε ρούμι.