• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συλλογη- ανακυκλωση- αποκομιδη απορριμματων

Αποτελέσματα για

Συλλογη- ανακυκλωση- αποκομιδη απορριμματων

ΓαλλίαΡουέν και Ανώ Νορμανδία
  1. ASTECH

    Γαλλία

    Η εταιρεία ASTECH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμπορευματοκιβώτια, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων, Εμπορευματοκιβώτια, και Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Rouen, Γαλλία.

  2. IPODEC NORMANDIE SA

    Γαλλία

  3. IKOS ENVIRONNEMENT

    Γαλλία

    Η εταιρεία IKOS ENVIRONNEMENT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων, και Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Blangy Sur Bresle, Γαλλία.

  4. ETARES

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETARES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων, και Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Gonfreville L Orcher, Γαλλία.

  5. ETS BRUNO DUMESNIL

    Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BIO BESSIN ENERGIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία BIO BESSIN ENERGIE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων, και Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Rouen, Γαλλία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συλλογη- ανακυκλωση- αποκομιδη απορριμματων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ