...Ο πάπρικα, που συνήθως ονομάζεται "γλυκό πιπέρι", είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από ένα πιπέρι της ίδιας οικογένειας με την πιπεριά, αποξηραμένο και αλεσμένο σε λεπτή σκόνη.
Το έντονο κόκκινο χρώμα του και η γενικά πολύ ελαφριά πικάντικη γεύση του το καθιστούν ένα εξαιρετικό συστατικό που χρησιμοποιείται σε πολλές κουζίνες, κυρίως στο Μαγκρέμπ, στην Πορτογαλία και στις χώρες της...
...Η καπνιστή πάπρικα μας παρασκευάζεται από μεσαίου μεγέθους πιπεριές από την Ισπανία, με γλυκιά και ξυλώδη γεύση. Η καπνιστή πάπρικα της Ισπανίας είναι η πιο φημισμένη με τα καπνιστά αρώματα φρουτώδους πιπεριάς. Αυτή η πάπρικα δεν είναι πικάντικη, αλλά προσφέρει παρ' όλα αυτά πιπεράτες νότες που χαρακτηρίζουν τις πάπρικες που παρασκευάζονται από πιπεριές υψηλής ποιότητας. Αυτή η πάπρικα ταιριάζει τέλεια με πατάτες, κοτόπουλο ή σε μια παέγια.
Προέλευση: Ισπανία
Ποιότητα: AA, λεπτοαλεσμένη...
...% ζάχαρη χωρίς άλλα συστατικά.
Και το διάσημο "Pimenton de la Vera", πάπρικα ή καπνιστή πιπεριά (με ξύλο βελανιδιάς) που διατίθεται σε γλυκιά ή πικάντικη μορφή.
Σε αυτά προστίθενται προϊόντα "Γαλλικών ή Καταλανικών περιοχών, Ξίδι Banyuls, Τρελό αλάτι Καταλανίας, Μαρμελάδες από το Ρουσιγιόν, Μουστάρδα Dijon από την Ets Fallot, Βιολογική πιπεριά Espelette, Τσάγια, Τσάγια βοτάνων, Βιολογικά βότανα...