• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνεδρια- συνεδριασεις- δεξιωσεις

Αποτελέσματα για

Συνεδρια- συνεδριασεις- δεξιωσεις

ΓαλλίαΠαρίσι και Ιλ ντε Φρανς
  1. ETABLISSEMENTS MASSE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETABLISSEMENTS MASSE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Rungis, Γαλλία.

  2. HOTEL FAMILIA

    Γαλλία

    Η εταιρεία HOTEL FAMILIA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αίθουσα συνεδρίων, συνεδρια, συνδιασκεψεις, δεξιωσεις - οργανωση και υπηρεσιες, και ξενοδοχείο με πάρκινγκ. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  3. ACCOR HOSPITALITY

    Γαλλία

    Η εταιρεία ACCOR HOSPITALITY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Ξενοδοχείο, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Evry Cedex, Γαλλία.

  4. AU WEEK END

    Γαλλία

    Η εταιρεία AU WEEK END, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αιθουσα δεξιωσεων με κηπο, και ενοικιαζονται αιθουσες για ιδιωτικες γιορτες. Έχει έδρα σε CERGY, Γαλλία.

  5. EUROSITES

    Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STE HOTELIERE D EXPLOITATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE HOTELIERE D EXPLOITATION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Ξενοδοχείο, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Courcouronnes, Γαλλία.

  2. FOM EVENTS

    Γαλλία

    Η εταιρεία FOM EVENTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια σεμινάρια εκθέσεις, και Συνέδρια και σεμινάρια. Έχει έδρα σε Levallois-Perret, Γαλλία.

  3. MAGNUM

    Γαλλία

    Η εταιρεία MAGNUM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμοι και εγκαταστασεις βιντεο για εκθεσεις και συνεδρια, και υπηρεσια ηχου και φωτος για παραστασεις. Έχει έδρα σε GONESSE, Γαλλία.

  4. SL BERGER

    Γαλλία

  5. MAISON DES POLYTECHNICIENS

    Γαλλία

    Η εταιρεία MAISON DES POLYTECHNICIENS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  1. TURADI

    Γαλλία

    Η εταιρεία TURADI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα με συρτάρια αρχειοθέτησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τραπεζια για συνεδρια, τραπεζια συνεδριασεων, και κεντρο συνδιασκεψεων. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  2. L'INVITATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία L'INVITATION, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.