Καλώς ήρθατε στη DISTRAZUR, τον χονδρέμπορο σας σε εκλεκτά τρόφιμα. Από πάνω από 25 χρόνια, εξυπηρετούμε το παραδοσιακό εμπόριο με τη συνεχή φροντίδα να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, προσαρμοσμένα στους πελάτες μας και διαφορετικά από τα κανάλια της μεγάλης διανομής. Η μάρκα μας, Les Saveurs du Clavon, ενθουσιάζει τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες. Είναι εύκολα αναγνωρίσιμη και εγγυάται μια επιλ...
... σε κάθε ευκαιρία.
Αποτελούμενη από 66% ζωικές πρωτεΐνες γαλλικής προέλευσης, αυτή η λεπτή μους είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στη φυσική διατροφή της γάτας σας, χωρίς υπολείμματα, χωρίς αποξηραμένα κρέατα, χωρίς συντηρητικά, χωρίς δημητριακά και χωρίς γλουτένη. Έτσι, έχετε την εγγύηση ότι προσφέρετε μια ισορροπημένη και υψηλής ποιότητας συνταγή, που συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού της φυσικά. Επιπλέον, η ευχάριστη υφή αυτής της πατέ χωρίς δημητριακά για γάτες προσφέρει μια βέλτιστη γευστική εμπειρία για τον σύντροφό σας.
...Αυτή η πατέ χωριού με pommeau παρασκευάζεται από τους μοναχούς της τάξης των cistercians της Αββαείας του Bricquebec στη Manche. Είναι μια αυθεντική, υψηλής ποιότητας πατέ που παράγεται χειροποίητα!
...Η ROGER VIDAL είναι μια ΜΜΕ που ειδικεύεται στην παραγωγή γκουρμέ προϊόντων «Made in France»: πατέ, τερίνα, ειδικές συνταγές και αλειφές που εξάγονται από τη δεκαετία του '90 στην διεθνή αγορά: Βραζιλία, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ιταλία, Δανία, Τσεχική Δημοκρατία, Ολλανδία κ.λπ.
Η εταιρεία προσφέρει παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα που διανέμονται σε εκλεκτά παντοπωλεία, κάβες...
Η DROSERA GOURMANDE είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραδοσιακή παραγωγή περιφερειακών τροφίμων.
Η DROSERA GOURMANDE παράγει έτσι πολλά τρόφιμα με βάση την πάπια, όπως το φουά γκρα, τα μπλοκ φουά γκρα, τις μους φουά γκρα, τα γαστέρια, τα κονφί, τα φιλέτα πάπιας κ.λπ.
Η επιχείρηση προσφέρει επίσης τριπού, λουκάνικα, πατέ, φριτόν, κασουλέ, γκαλαντίνες, τερίνα για το απεριτίφ και τερίνα θηραμάτων.
Η εταιρεία MAS, που βρίσκεται στο Rouget στο Cantal, είναι ειδικευμένη στα αλλαντικά, τις αλμυρές και τις παραδοσιακές κονσέρβες του Κεντρικού Ορεινού Όγκου.
Η επιχείρηση προσφέρει προϊόντα με απλές και αυθεντικές συνταγές. Προσφέρει, για παράδειγμα, ένα ξηρό ζαμπόν που ωριμάζει έως και 24 μήνες στο ξηραντήριο του Rouget και ένα πατέ καθαρού χοίρου που παρασκευάζεται στο χέρι.
Η Maison MAS είναι γνωστή για την ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων της.