...Ριλέτ με φιλέτο πάπιας
Ριλέτ με φιλέτο πάπιας, Χρυσό μετάλλιο 2007 στο πρωτάθλημα Γαλλίας ριλέτ. Τερίν 2,4 κιλών. 80% πάπια, 10% καπνιστό φιλέτο, 20% χοιρινό. Ημερομηνία λήξης 30 ημέρες. Παρά την υψηλότερη τιμή από τη ριλέτ χήνας, είναι ένα από τα κύρια προϊόντα μας, καθώς είναι εξαιρετικά νόστιμο και οι άνθρωποι επιστρέφουν με όρεξη.
Έχουμε επίσης μια ριλέτ χήνας 80% (πρωταθλήτρια Γαλλίας).
Μη διστάσετε να μας ζητήσετε τον κατάλογό μας και τις τιμές μας.
...Σας προτείνουμε να σερβίρετε ένα Grignan les Adhémar Rouge με ένα χασίς Παρμεντιέ από μοσχάρι. Πάσταπάπιας με πράσινο πιπέρι. Μια μαριναρισμένη ρόδα από ελάφι. Καπνιστές λουκάνικες με φακές. Μια ταρτάρ από μοσχάρι. Τερίν από πάπια με πράσινο πιπέρι. Ένα τσίλι κον κάρνε. Το Grignan les Adhémar rouge είναι ένα κρασί που παράγεται στη Γαλλία στην περιοχή της Κοιλάδας του Ροδανού. Συνιστάται να σερβίρεται σε θερμοκρασία μεταξύ 14 και 15°C.
Ιδρυμένη το 1920, η Maison LAFITTE είναι από 4 γενιές ειδική στη γαστρονομία της Λαντ. Η Maison είναι ο πραγματικός ειδικός στο παραδοσιακό πάπιας.
Παράγει φουά γκρα από πάπια και χήνα, κονσέρβες, φιλέτα, φτερούγες και μπούτια πάπιας. Προσφέρει επίσης ορεκτικά και μαγειρεμένα πιάτα όπως πάσταπάπιας, μους πάπιας, ριγιόν και ριλέτες, παραδοσιακές πάστες, τερίνα, ημιμαγειρεμένες πάστες, καβούρι...
Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ του νοτίου δυτικού τμήματος: Η Caprices Ariegeois είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στην Αριέτζ, στους πρόποδες των Πυρηναίων, που σας προσφέρει προϊόντα της περιοχής, παραδοσιακά μαγειρεμένα πιάτα του Νοτίου Δυτικού τμήματος, μεταξύ των οποίων ο παραδοσιακός ολόκληρος φουά γκρα από πάπια, κονσέρβες μαγειρεμένες με λίπος πάπιας, σπιτικά πατέ, πάσταπάπιας με πορτοκάλι, κονφί και γκουρμέ σετ.