...Αποφλοιωμένοι κάσιους, προερχόμενοι από το Βιετνάμ ή τη Βραζιλία.
Οι κάσιους αναμειγνύονται με πάστα μαύρης σκόρδου και αλάτι σε μηχανικό μίξερ. Στη συνέχεια, ψήνονται σε χαμηλή θερμοκρασία για να απομακρυνθεί
η υγρασία και μετά καβουρδίζονται.
Αυτό τα καθιστά ένα πρωτότυπο προϊόν ορεκτικού που συνδυάζει διάφορες γεύσεις.
Οι κάσιους με μαύρη σκόρδο θα γίνουν αγαπητοί για να συνοδεύσουν ένα ορεκτικό με την οικογένεια ή τους φίλους.
... παρασκευάζονται χειροποίητα.
Σύνθεση :
Σοκολάτα γάλακτος (ζάχαρη, σκόνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ ολόκληρου, βούτυρο κακάο, πάστα κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, φυσική γεύση βανίλιας). ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ 10%.
Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος, σόγιας, αυγών και ξηρώνκαρπών.
Καθαρό βάρος : 100 γρ.
Συμβουλή συντήρησης :
Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα. Ιδανική θερμοκρασία μεταξύ 17 και 18°C.
Η Bédouin SAS είναι μια εταιρεία παραγωγής πρώτων υλών για επαγγελματίες του βιολογικού τομέα τροφίμων, βασισμένη κυρίως σε αποξηραμένα φρούτα. Η εταιρεία σας προσφέρει όλες τις γκάμες προϊόντων της: Αποξηραμένα φρούτα, Ξηροί καρποί, Βοηθήματα ζαχαροπλαστικής, Πάστα αμυγδάλου, Σπόροι, Μίγματα ξηρώνκαρπών, Ενεργειακές μπάρες,… και αυτό σε όλες τις μορφές. Αυτά τα βιολογικά προϊόντα παράγονται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.
Στην καρδιά της διεθνούς αγοράς του Ρουνγκίς για πάνω από 45 χρόνια, η εταιρεία ALBERT FETAYA είναι αναφορά στον κόσμο των ξηρώνκαρπών. Μόλις εγκατασταθήκαμε σε μια ευρύχωρη αποθήκη στο Βισού, πολύ κοντά στο MIN του Ρουνγκίς και στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Όρλι.
Ειδικοί στις χουρμάδες και τους ξηρούς καρπούς, προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Κάθε προϊόν επιλέγεται...