• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

ΓαλλίαΟρλεάνη και Κέντρο
  1. HAY SOLUTIONS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η HAY SOLUTIONS λειτουργεί ως φορέας κλειδί στο εμπόριο άχυρου και χορτονομής χάρη στην συνεργασία της SARL GVB και των επιχειρήσεων Dié. Η συνεργασία αυτή ξεχωρίζει για την ικανότητα της για καινοτομία, επιλογή των προϊόντων ανώτατης ποιότητας και ικανοποίηση μιας όλο και πιο απαιτητικής πελατείας. Για αυτόν τον λόγο η HAY SOLUTIONS προσφέρει αυτά τα διάφορα προϊόντα σε μια μοναδική μορφή: ΤΟ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΔΕΜΑΤΙΟ διαφόρων διαστάσεων και βάρη (25 κιλά ή 37 κιλά). Η μορφή αυτή προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για την ευεξία του ζώου και τις αποδόσεις του αλλά και για την καθημερινή χρήση, την βελτιστοποίηση της συσκευασίας, την Μεταφορά και την αποθήκευση.Καλλιεργώντας και συλλέγοντας 1000 εκτάρια γης στην περιοχή του Cher, η SARL GVB κατάφερε να προωθήσει την τεχνογνωσία της και τον εξοπλισμό της αιχμής για να εξασφαλίσει μια εξαιρετική παραγωγή σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις Dié για την επίβλεψη των καλλιεργειών και της μεταφοράς.Η HAY SOLUTIONS προσφέρει έτσι μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων 100% γαλλικής προέλευσης, συμπ. το άχυρο, το σανό και την μηδική, κατάλληλα για τις ειδικές ανάγκες των πελατών της. Η δέσμευση της επιχείρησης ως προς την ποιότητα και την καινοτομία της δίνει την δυνατότητα να ξεχωρίσει σε μια ανταγωνιστική αγορά και να εξασφαλίσει την ικανοποίηση των πελατών της, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η HAY SOLUTIONS βρίσκεται δίπλα σας για να σας προσφέρει λύσεις στα μέτρα σας σε ότι αφορά το άχυρο και την χορτονομή, με μια ποιοτική υπηρεσία και μια αναγνωρισμένη εμπειρογνωμοσύνη.

  2. ETS RENAUD SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETS RENAUD SAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lucay Le Male, Γαλλία.

  3. GAEC TOUCHAIN ROUBALLAY

    Γαλλία

    Η εταιρεία GAEC TOUCHAIN ROUBALLAY, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά φρέσκα, φυτα σπαραγγιου, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Λαχανικά φρέσκα. Έχει έδρα σε Contres, Γαλλία.

  4. GINA GLOBAL LINK

    Γαλλία

    Η εταιρεία GINA GLOBAL LINK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Dreux, Γαλλία.

  5. EARL BARON

    Γαλλία

    Η εταιρεία EARL BARON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Neuvy En Dunois, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TRADE NÉGOCE MAT PIE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Στην Trade Négoce Mat Pie, είμαστε οι χειροτέχνες των δίκαιων και βιώσιμων εμπορικών σχέσεων στον τομέα των πρώτων υλών. Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε γερούς δεσμούς μεταξύ προμηθευτών και αγοραστών εξασφαλίζοντας διαφανείς συναλλαγές, δίκαιες και καρποφόρες για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Στόχος μας είναι να φέρουμε σε επαφή τους προμηθευτές που διαθέτουν πρώτες ύλες ανώτερης ποιότητας με απαιτητικούς αγοραστές, που αναζητούν εξαιρετικά προϊόντα χωρίς συμβιβασμούς. Ως μεσάζοντες, φροντίζουμε ώστε να ολοκληρώνεται η κάθε συναλλαγή μέσα σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και αμοιβαίου σεβασμού. Εργαζόμαστε αποκλειστικά με επώνυμους προμηθευτές και χονδρέμπορους, αναγνωρισμένοι χάρη στην εμπειρογνωμοσύνη τους σε ότι αφορά την παραγωγή πρώτων υλών, όπως τα κάσιους, το σουσάμι, τις αραχίδες, το γκόμπο, το φοινικέλαιο, τα μάνγκο, τους ανανάδες και πολλά άλλα. Κάθε προϊόντα που προσφέρουμε ικανοποιεί τα πιο αυστηρά πρότυπα, εξασφαλίζοντας έτσι την πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας. Για εμάς, η ποιότητα δεν διαπραγματεύεται. αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της επιτυχίας μας και της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν οι εταίροι μας. Στην Trade Négoce Mat Pie, δεσμευόμαστε να είμαστε κάτι παραπάνω από μεσάζοντες. Είμαστε οι εγγυητές μιας υπεύθυνης τροφοδοτικής αλυσίδας, όπου κάθε συναλλαγή συμβάλλει σε έναν πιο δίκαιο και πιο διαφανές εμπόριο.

  2. VERTUMNE NORMANDIE

    Γαλλία

  3. EUGENE SEMERIA

    Γαλλία

  4. GUILLERAULT FARGETTE SARL

    Γαλλία

  5. VINI LIGER

    Γαλλία

  1. SARL DURAND

    Γαλλία

  2. SOCIETE DE DISTRIBUTION DES EAUX MINERALES DE FRANCE

    Γαλλία

  1. SARL FREDERIC MABILEAU

    Γαλλία

  2. CHAGATOURS

    Γαλλία

  3. JACKY COURTIGNE

    Γαλλία

    Η εταιρεία JACKY COURTIGNE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Jouet Sur L Aubois, Γαλλία.

  4. START

    Γαλλία

  5. TERRE DE VIGNOBLES

    Γαλλία

  6. VIGNERONS D'ART

    Γαλλία

  7. SARL LES CELLIERS VERONNAIS AN CIENNE SARL JEAN-MAURICE RAFFA

    Γαλλία

  8. COVIFRUIT

    Γαλλία

  1. GIOVANARDI FRANCE

    Γαλλία

  2. VIOLAINE DISTRIBUTION INTERNATIONAL

    Γαλλία

  3. SA LES BELLES CAVES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SA LES BELLES CAVES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Montlouis Sur Loire, Γαλλία.

  4. ROANNE GROS

    Γαλλία

  5. ZEP INDUSTRIES

    Γαλλία

    Η εταιρεία ZEP INDUSTRIES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nogent Le Roi, Γαλλία.

  6. MAISON SAVOURE SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία MAISON SAVOURE SA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Janville, Γαλλία.

  7. VINILYS

    Γαλλία

    Η εταιρεία VINILYS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Choussy, Γαλλία.

  8. EURL HELENE BELLUT

    Γαλλία

    Η εταιρεία EURL HELENE BELLUT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Chinon, Γαλλία.

  9. NEW EDGE COMPANY

    Γαλλία

  10. AUX TISSUS BELICE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AUX TISSUS BELICE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Chartres, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

34 Επιχειρήσεις