...Η Herencia γεννήθηκε από μια βαθιά εκτίμηση για την τέχνη και την κληρονομιά που εκπροσωπούν ο γουατεμαλτέκος καφές και τα ποιοτικά μπαχαρικά. Το ταξίδι μας ξεκίνησε στα καταπράσινα υψίπεδα της Γουατεμάλας, όπου οι πρόγονοί μας καλλιεργούσαν τον καφέ με πάθος και εξειδίκευση. Με την πάροδο των χρόνων, διευρύναμε τους ορίζοντές μας για να συμπεριλάβουμε μια ποικιλία μπαχαρικών, γιορτάζοντας έτσι την ουσία της γεύσης και της παράδοσης.
... άφησε το στίγμα του, εξελίσσοντας το σαντόν, προσφέροντάς του ένα στυλ που αναγνωρίζεται ομόφωνα, δίνοντας προτεραιότητα στον σεβασμό της λεπτομέρειας, ντύνοντάς το με ευαίσθητα και ζωντανά χρώματα. Ο Μαρσέλ Καρμπονέ είχε σίγουρα μια σημαντική επιρροή στον κόσμο των σαντονιών. Εκπαίδευσε και ενέπνευσε σε μεγάλο βαθμό αυτόν τον χειροτεχνικό τομέα. Η οικογενειακή επιχείρηση των Σαντών Μαρσέλ Καρμπονέ, με τέσσερις γενιές σαντονιέ, συνεχίζει αυτό το έργο που ξεκίνησε το 1935.
... φωτογραφίσεις και κινηματογραφικές λήψεις κ.λπ. Η συνολική χωρητικότητα είναι 20 ενήλικες (συν παιδιά) στις επτά σουίτες του κάστρου και τα τρία δωμάτια της αγροικίας του κάστρου που βρίσκεται από την άλλη πλευρά του γκαζόν, 100 μέτρα από το κάστρο, και χρονολογείται από το 1854. Στο Saint-Martory υποδεχόμαστε πελάτες από όλο τον κόσμο με έναν απλό στόχο: να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει ιστορία, άνεση, παράδοση, πολυτέλεια και τέχνη του να ζεις στους επισκέπτες μας.
...Από το 1926, ένας "Milhau" ξεκίνησε την εκτροφή χοίρων και την επεξεργασία αλλαντικών σε περιοχή υψηλού υψομέτρου στην καρδιά των Ορέων του Lacaune: ένα νέο αλλαντικό του Lacaune είχε γεννηθεί.
Αργότερα, το 1967, ο Yves Milhau συνεχίζει την τέχνη του παππού του εγκαθιστώντας τα εργαστήριά του στην καρδιά της πρωτεύουσας των αλλαντικών στην Οξιτανία: Lacaune, η γεύση του τόπου.
Σήμερα, η 4η...