... να τις απολαύσετε με φίλους, αυτές οι μπύρες είναι μια πραγματική πρόσκληση για ανακάλυψη.
Επιλέγοντας τις μπύρες με μέλι μας, επιλέγετε ένα προϊόν ποιότητας, που έχει παρασκευαστεί με προσοχή και πάθος. Κάθε μπουκάλι είναι ο καρπός μιας συνεργασίας μεταξύ του μελισσοκόμου μας και ενός παραδοσιακού ζυθοποιού, εξασφαλίζοντας μια μοναδική και αυθεντική γεύση. Αυτές οι μπύρες είναι ιδανικές για τους λάτρεις των νέων γεύσεων και για εκείνους που επιθυμούν να ανακαλύψουν ένα πρωτότυπο και νόστιμο ποτό.
...Βελτιστοποιήστε την προμήθεια σας σε κρασιά, αλκοόλ, μπύρες χάρη στην Εξειδίκευση και τις Υπηρεσίες μας κατά παραγγελία
Η Vinebioz σας συνοδεύει
Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας ως χονδρέμπορος που ειδικεύεται στη διανομή κρασιών, έχουμε δημιουργήσει ένα σημαντικό δίκτυο «προμήθειας» που μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις υψηλότερες απαιτήσεις των επιχειρήσεων τροφίμων. Είτε οι ανάγκες σας αφορούν βιολογικά, βιοδυναμικά, συμβατικά προϊόντα, συσκευασμένα σε φιάλες ή χύμα από γαλλικές ή ξένες προελεύσεις… έχουμε λύσεις.
Η DEAD WALKER είναι μια μάρκα μη αλκοολούχας μπύρας που αμφισβητεί τα παραδοσιακά πρότυπα της βιομηχανίας. Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε μια υγιή και cool εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές μπύρες, προσφέροντας μια αυθεντική και ελκυστική εμπειρία μάρκας.
Με έναν σχεδιασμό εμπνευσμένο από το punk και καινοτόμες γεύσεις. Η τοποθέτηση της μάρκας μας περιστρέφεται γύρω από την απόρριψη της "κ...
...Μεγάλη ποικιλία κρασιών σε ασυναγώνιστες τιμές.
Διαθέσιμα επίσης συχνά μπύρες, σαμπάνιες, αφρώδη, ανθρακούχα, αναψυκτικά, μπύρεςχωρίςαλκοόλ...
Παράδειγμα τιμής κρασιών χωρίς ΦΠΑ από το Μπορντό:
Βordeaux supérieur: μεταξύ 1,65€ και 2,30€
Saint-Emilion Grand Cru: μεταξύ 5,90€ και 8€
Côtes de Bordeaux: μεταξύ 1,65€ και 2,80€
Margaux: 9€
Lussac-Saint-Emilion: 3,20€
Saint-Estephe: 8€
Haut-Médoc: 3,20€
Αφρώδη από 0,45€ / 25CL
Σαμπάνια: 13,50€
Μπύρες: 1,30€...
... νερό και ζάχαρη, ανακατέψτε, προσθέστε τη ζύμη και αφήστε να ζυμωθεί σε προστατευμένο χώρο από τον αέρα και σε θερμοκρασία 15-20°C. Μετά από 1 έως 2 εβδομάδες, μεταφέρετε προσεκτικά χωρίς να ανασύρετε το ίζημα από τον πάτο, ανακατέψτε με ζάχαρη και εμφιαλώστε. Αυτή η ζάχαρη θα επιτρέψει τη δημιουργία φυσαλίδων και αφρού κατά το άνοιγμα, μετά από 2 έως 3 μήνες ωρίμανσης.
Περιεκτικότητα σε αλκοόλ...