• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βαρέλια

Αποτελέσματα για

Βαρέλια

ΓαλλίαΜπορδώ και ΑκουιτανίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. TONNELLERIE TEDEM

    Γαλλία

    Η εταιρεία TONNELLERIE TEDEM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα βαρέλια και πιθάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λευκα κρασια, και vin santo - λευκος οινος λικερ. Έχει έδρα σε Lignan-De-Bordeaux, Γαλλία.

  2. DE LAMA

    Γαλλία

    Η εταιρεία DE LAMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελάσματα για δέσιμο με στεφάνι (βαρέλια). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης, Βιομηχανικά υφαντά λουριά, Ιμάντες ανύψωσης και φόρτωσης, και Βιομηχανικά υφαντά λουριά. Έχει έδρα σε Sarlat, Γαλλία.

  3. TONNELLERIE DEMPTOS

    Γαλλία

    Η εταιρεία TONNELLERIE DEMPTOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα βαρέλια και πιθάρια. Έχει έδρα σε Saint Caprais De Bordeaux, Γαλλία.

  4. TONNELLERIE SAINT MARTIN

    Γαλλία

    Η εταιρεία TONNELLERIE SAINT MARTIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα βαρέλια και πιθάρια. Έχει έδρα σε Buzet Sur Baise, Γαλλία.

  5. TONNELLERIE SYLVAIN

    Γαλλία

    Η εταιρεία TONNELLERIE SYLVAIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα βαρέλια και πιθάρια. Έχει έδρα σε LIBOURNE, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TONNELLERIE VINCENT DARNAJOU

    Γαλλία

  2. CHÂTEAU TAYAC

    Γαλλία

    Ο πύργος TAYAC είναι οικογενειακής ιδιοκτησίας. Ο αμπελώνας βρίσκεται στους χαλικώδεις λόφους του Soussans μέσα στο Médoc και εκτείνεται σε έκταση 37 εκταρίων στην καρδιά της υψηλού κύρους ονομασίας προέλευσης, Margaux. Ο πύργος TAYAC τελεί υπό τη διαχείριση της οικογένειας PORTET, η οποία είναι ιδιοκτήτης - καλλιεργητής εδώ και 4 γενιές. Στο κτήμα εφαρμόζεται η μέθοδος COUSINIE που επιτρέπει μια γενναιόδωρη αύξηση των θρεπτικών ουσιών στα αμπέλια, περιορίζοντας ταυτόχρονα σε εύλογα πλαίσια τις επεξεργασίες. Έτσι, τα εδάφη κερδίζουν σε ισορροπία και ενισχύονται με φυσικό τρόπο ενάντια στους αντίθετους παράγοντες. Το αμπέλι, όπως και το σταφύλι, επωφελούνται ιδιαίτερα από αυτές τις ευνοϊκές συνθήκες. Η σχετική αποφύλλωση και τρύγος επιτρέπουν επίσης τον έλεγχο της απόδοσης και τη βελτιστοποίηση της ποιότητας του κρασιού που ωριμάζει σε βαρέλι από γαλλική βελανιδιά για 12 μήνες. Το κρασί Château TAYAC κυκλοφορεί στο εμπόριο του Bordelais, σε κάβες, εστιατόρια καθώς και απευθείας σε εξαγωγές.