• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • le france

Αποτελέσματα για

Le france

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. ETIC FRANCE

    Γαλλία

    Ειδικός σε ότι αφορά το Web To Print, η ETIC France επεξεργάστηκε μια νέα πλατφόρμα χρήσης του web to print σε B2B, συγκεντρώνοντας πάνω από 55 εργοστάσια στην Γαλλία και στην Ευρώπη. Η διεπαφή EPS επιτρέπει στις εγχώριες, διεθνείς και με πολλαπλές έδρες επιχειρήσεις να ενσωματώσουν το σύνολο των εγγράφων τους : από την επαγγελματική κάρτα, μέχρις τις πλακέτες, διαφημιστικά φυλλάδια, καρτέλες προϊόντων, ΑΠΥ σε A4, φάκελοι, συνεχής κατοχύρωση, μπλοκ παραγγελιών, ετικέτες. Η ETIC France διαθέτει επίσης 28 χρόνια πείρας στην προστασία των εγγράφων, ετικετών καθώς και ενσωματωμένων προϊόντων καθώς και στην υλοποίηση εναπόθεσης ολογραμμάτων 2D 3D, εξατομικευμένο ολόγραμμα, μικροκείμενα, αόρατη μελάνι, κρυμμένες λέξεις σε όλα σας τα έγγραφα.

  2. TESS FRANCE

    Γαλλία

    Η ROAD MANAGER TMS είναι ένα λογισμικό διαχείρισης μιας μεταφορικής εταιρείας που εκδίδεται από την Trans-Europe Software Services (TESS Γαλλία), μια ευρωπαϊκή εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών λύσεων για την βιομηχανία των μεταφορών στην Ευρώπη. Η TESS έχει αντιπροσώπους στην Γαλλία, στο Βέλγιο, στον Ηνωμένο Βασίλειο, στο Λουξεμβούργο και στην Βόρεια Αφρική. Κατέχει πάνω από 15 χρόνια πείρας στον τομέα. Η TESS διανέμει το λογισμικό της μεταφορών (TMS) Road Manager στους οδικούς μεταφορείς, στους βιομήχανους και στους εντολοδόχους μεταφορών ανά την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Βόρεια Αφρική, με κέντρα υποστήριξης και κατάρτισης στην Βρετάνη, την περιοχή της Κυανής Ακτής (PACA), στις πόλεις Μπορντώ, Λιέγη και Καζαμπλάνκα. Οι λειτουργικότητες του λογισμικού είναι ολοκληρωμένες και αναλαμβάνουν την διαχείριση εταιρειών ανεξάρτητα από το μέγεθος τους : μεταφορείς πλήρων φορτίων, ογκώδους φορτίου, μεταφορές με την παλέτα, διανομή, αυτοκίνητα, βιομηχανικά απόβλητα, χύμα προϊόντα, κάδοι, οίνοι, φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα, ποτά, είδη παντοπωλείου, γενικά εμπορεύματα.

  3. PRASTEL FRANCE

    Γαλλία

    Η Prastel ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων για αυτοματισμούς, έλεγχο πρόσβασης και ασφάλεια. Χάρη στην πείρα της, η επιχείρηση κατέκτησε ηγετική θέση στην αναγνώριση χωρίς επαφή και στους ηλεκτρονικούς χάρτες. Με πλούσια πείρα στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων, η Prastel μπορεί να θέσει σε εφαρμογή την ανάπτυξη εξ ολοκλήρου εξατομικευμένων και καινοτόμων λύσεων ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών της.

  4. TANSA FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία TANSA FRANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Saint Laurent Du Var, Γαλλία.

  5. FRANCE HELICES

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE HELICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλοία - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, και Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Cannes La Bocca, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SAVI FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAVI FRANCE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαπούνια. Έχει έδρα σε Manosque, Γαλλία.

  2. NETAFIM FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία NETAFIM FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις άρδευσης, Εγκαταστάσεις άρδευσης, και θερμοκηπια. Έχει έδρα σε Gardanne, Γαλλία.

  3. GIVAL FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GIVAL FRANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πότισμα και άρδευση - υπηρεσία. Έχει έδρα σε BOUC BEL AIR, Γαλλία.

  4. IMAL FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία IMAL FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  5. COGIMEX FRANCE SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία COGIMEX FRANCE SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τζιν και ενδύματα σπορ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανδρικά έτοιμα ενδύματα, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, Παιδικά ενδύματα, Ανδρικά έτοιμα ενδύματα, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, και Παιδικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Sainte Maxime, Γαλλία.

  1. FORTEST FRANCE SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία FORTEST FRANCE SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανιχνευτές διαρροών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικοί κύλινδροι, και Υδραυλικοί κύλινδροι. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. LUMSON FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LUMSON FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Eguilles, Γαλλία.

  1. FRANCE TTH

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE TTH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  2. MANEX FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MANEX FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κούκλες για βιτρίνες. Έχει έδρα σε Gémenos, Γαλλία.

  3. IPRA FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία IPRA FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοματοποιητικές ουσίες, φυσικα αρωματα για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια, Γαλακτοματοποιητικές ουσίες, και προσθετα, χρωματα και χρωστικες για χρηση σε τροφιμα. Έχει έδρα σε Mouans-Sartoux, Γαλλία.

  4. GAI FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GAI FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Le-Cannet-Des-Maures, Γαλλία.

  5. DCA FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DCA FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προστατευτικά υποδήματα, Προστατευτικά υποδήματα, στρατιωτικα ενδυματα, και τσαντες τεχνικης χρησης. Έχει έδρα σε Mouans-Sartoux, Γαλλία.

  6. CODITAL FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CODITAL FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, συνδεσμοι, και συνδεσμοι. Έχει έδρα σε Rognac, Γαλλία.

  7. AZ FRANCE SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία AZ FRANCE SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Cavaillon Cedex, Γαλλία.

  8. SIRAP FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SIRAP FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, Πλαστικές συσκευασίες, Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, Πλαστικές συσκευασίες, Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, και πλαστικα κεσεδακια για τροφιμα. Έχει έδρα σε Noves, Γαλλία.

  1. FRANCE ARROSAGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE ARROSAGE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες εισαγωγών - εξαγωγών, λιπανση του εδαφους, και φιλτρα καθαρισμου νερου. Έχει έδρα σε Gardanne Cedex, Γαλλία.

  2. RECORD FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία RECORD FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αμορτισέρ οχημάτων, και Αμορτισέρ οχημάτων. Έχει έδρα σε Antibes Cedex, Γαλλία.

  3. BIOBEST FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία BIOBEST FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βοοειδή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χοίροι, Κατοικίδια ζώα, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Πρόβατα και γίδια, Χοίροι, Κατοικίδια ζώα, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, και Πρόβατα και γίδια. Έχει έδρα σε Orange, Γαλλία.

  4. MECCANOCAR FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MECCANOCAR FRANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομές - κιγκαλερία. Έχει έδρα σε Saint-Laurent-Du-Var, Γαλλία.

  5. LUMIERES DE FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LUMIERES DE FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε Cheval-Blanc, Γαλλία.

  6. RESEAU FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία RESEAU FRANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Velaux, Γαλλία.

  7. FRANCE IMPRESSION

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE IMPRESSION, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Αναπαραγωγή εγγράφων, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, και Αναπαραγωγή εγγράφων. Έχει έδρα σε Gap, Γαλλία.

  8. FRANCE BANDEROLE

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE BANDEROLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψηφιακή εκτύπωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πανο απο pvc, διαφημιστικα πανο, και τυπωμένος μουσαμάς. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  9. FRANCE AZUR

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE AZUR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαμμόλιθος - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γρανιτης. Έχει έδρα σε Le Cannet, Γαλλία.

  10. EMIS FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία EMIS FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μουσαμάδες για τέντες και καλύμματα. Έχει έδρα σε AIX EN PROVENCE, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Le france

Αριθμός αποτελεσμάτων.

125 Επιχειρήσεις