• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • france

Αποτελέσματα για

France

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. FRANCE TRACTOR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRANCE TRACTOR, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ραμπες φορτωσης, και ραμπες απο αλουμινιο. Έχει έδρα σε Le Luc, Γαλλία.

  2. HORIZANE SANTE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Horizane Santé είναι ένα εργαστήριο με έδρα στη Νότια Γαλλία, η οποία ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια από έναν γιατρό. Η αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός, η προώθηση και η διανομή ιατρικών συσκευών και προϊόντων υγείας. Οι λύσεις μας στρέφονται γύρω από την υγεία των οφθαλμών, του αυτιού και της υγιεινής του σώματος και διανέμονται στα φαρμακεία και παραφαρμακευτικά καταστήματα στην Γαλλία και μέσα από έναν δίκτυο αντιπροσώπων στο εξωτερικό. Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών με καινότομα προϊόντα που προσφέρονται σε προσιτές τιμές σύμφωνα με την επαγγελματική απαίτηση του δικτύου φαρμακείων και παραφαρμακευτικών καταστημάτων. Ως μέλος του τομέα της υγείας, πάντα δίναμε περισσότερη έμφαση στην αξιοπιστία των προϊόντος παρά στην τιμή του. 'Ολα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση και ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο CE κυρίως σε εργαστήρια ανάλυσης στην Γαλλία. Με ευαισθησία στην περιβαλλοντολογική μας επίπτωση, αναπτύσσουμε όσο το δυνατό προϊόντα με βιοδιασπώμενες συσκευασίες και τα προϊόντα μας στρέφονται περισσότερο στην φυσικότητα και στην βιωσιμότητα.

  3. LABORATOIRE LES ESSENTIELS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LABORATOIRE LES ESSENTIELS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Saint-Cannat, Γαλλία.

  4. PHARMA CARE CBD

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PHARMA CARE CBD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανθη και φυτά θερμοκηπίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κανναβη, και αφεψηματα βοτανων. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  5. PROVENCE PRIM

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PROVENCE PRIM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, λαχανικα, λαχανικα χονδρικης, βιολογικα φρουτα, βιολογικα λαχανικα, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Chateaurenard, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MICROMANIA FRANCE

    Γαλλία

  2. TRIANGLE FRANCE

    Γαλλία

  3. SIEIMS FRANCE SARL

    Γαλλία

  4. FRANCE INDUSTRIE

    Γαλλία

  5. LUXOTTICA FRANCE

    Γαλλία

  1. FRANCE ROULEMENTS

    Γαλλία

  2. FRANCE RETREINT

    Γαλλία

  1. FRANCE TERROIR

    Γαλλία

  2. SAS MERCURYA TRADING

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Σας προμηθεύουμε σε: Ελαιώδη, Ηλιέλαιο, Κόλζα, Σόγια, Αραβόσιτος, Canola. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, σκόνες, Ευρωπαϊκή παραγωγή UHT καθώς και γεωργικούς συνεταιρισμούς. Διαθέτουμε τα εμπορικά σήματα: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, επιχείρηση τροφίμων, με έδρα στην Νίκαια στην μυθική λεωφόρος Promenade des Anglais, που βρίσκεται στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Δεν είμαστε πολυεθνική, αλλά μια επιχείρηση κοινωνικά υπεύθυνη που στηρίζει την ανάπτυξη των κοινοτήτων με τις οποίες συνεργαζόμαστε, κυρίως στην Αφρική και στις αναπτυσσόμενες χώρες.Πράγματι, φροντίζουμε όσο γίνεται ώστε να αποκτήσουμε βιώσιμες σχέσεις με τους πελάτες μας αλλά και με τους προμηθευτές μας κατανοώντας τις επιθυμίες τους, τηρώντας μια συνεργασία μαζί τους με βάση την ισότητα και τον σεβασμό. Δεν είμαστε παραγωγοί αλλά δίνουμε παραγγελίες, έτσι διαθέτουμε τα ιδιόκτητα μας σήματα. Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τους παραγωγούς με τους οποίους επεξεργαζόμαστε μια αυστηρή συγγραφή υποχρεώσεων. Η Mercurya France δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να προσφέρει στους πελάτες της μια ποιοτική εξυπηρέτηση. Πράγματι, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις ταχύτητας και ευελιξίας του διεθνές εμπορίου, φροντίζουμε ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις ανάγκες τους. 'Ετσι με βάση την μεγάλη μας πείρα στο πεδίο, δημιουργήσαμε το ρητό μας: « Να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να το διαδώσουμε ».

  3. HEM FRANCE - GROSSISTE TELEPHONIE MOBILE ET TABLETTES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η HEM France είναι χονδρέμπορος, εισαγωγέας και κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων, τάμπλετ και αξεσουάρ. Προσφέρουμε στους επαγγελματίες μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές από μεγάλους κατασκευαστές όπως Samsung, Xiaomi, Nokia, Apple, κ.λπ. Αλλά και αποκλειστικές προσφορές με τις εξειδικευμένες φίρμες έξυπνων τηλεφώνων και τάμπλετ Blackview, Oukitel, Doogee, Cubot.Χάρη στην εμπειρογνωμοσύνη μας της αγοράς της κινητής τηλεφωνίας, ιδρύσαμε το 2014 την Konrow, γαλλικό εμπορικό σήμα κινητών τηλεφώνων, έξυπνων τηλεφώνων, τάμπλετ και αξεσουάρ. Το ρητό μας "να ακούμε και να επικεντρωθούμε στην ουσία". Σχεδιάζουμε προϊόντα που ικανοποιούν την κάθε χρήση των πελατών σας σε πολύ λογικές τιμές. Στον ιστότοπο μας θα βρείτε : έξυπνα τηλέφωνα, τάμπλετ, γερά τηλέφωνα ή με πλήκτρα, συνδεδεμένα αντικείμενα όπως ρολόγια ή ηχεία, αλλά και αξεσουάρ κάθε είδους όπως καλώδια, φορτιστές, ακουστικά, θήκες...Το B2B είναι ο πυρήνας του επαγγέλματος μας και ξέρουμε πως να προσαρμοστούμε στις ειδικές ανάγκες του καθένα μέσα στις πιο σύντομες προθεσμίες. Η ομάδα μας ειδικών σας συνοδεύει και είναι στην διάθεση σας 5 ημέρες την εβδομάδα για να απαντήσει στις απορίες σας. Παρόλο που κυκλοφορούν εκατομμύρια προϊόντα στις αποθήκες μας, τα οποία διανέμουμε στην Γαλλία αλλά και διεθνώς σε πάνω από 35 χώρες, η γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση αποτελεί προτεραιότητα για να ικανοποιήσουμε την απαιτητική επαγγελματική μας πελατεία.

  4. DINA COSMETICS FRANCE SAS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Δημιουργός και κατασκευαστής αρωμάτων για άνδρες και γυναίκες. Δημιουργία, ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συσκευασία και εμπόριο αρωμάτων, κολωνιών, κρεμών σώματος και αποσμητικών. Συσκευασία καλλυντικών κατά παραγγελία. Η γαλλική εταιρεία Dina Cosmetics France έχει ήδη καθιερωθεί στον κόσμο και ψάχνει για διανομείς στην Ευρώπη και διεθνώς. Κατέχουμε ιδιόκτητο εργαστήριο συσκευασίας και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια συνεχής ποιότητα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Νίκαιας, κοντά στο Grasse, στην πόλη των αρωμάτων, στη γαλλική Ριβιέρα από το 1981, έχουμε μονίμως γνώση της αγοράς και εξασφαλίζουμε αλάνθαστη αυστηρότητα.

  5. HOTEL EDEN **

    Γαλλία

    Ξενοδοχείο Logis de France με 3 τζάκια στη Martigues. Θέα στο λιμάνι, 5 λεπτά από τις παραλίες της μπλε ακτής και 10 λεπτά από το αεροδρόμιο της Μασσαλίας. Δωρεάν σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο στο δωμάτιο. Επισκεφθείτε τη Βενετία της Προβηγκίας. Η μπλε ακτή είναι γοητευτική και αυθεντική. Αυτή η ακτή μήκους 25 χλμ. ανάμεσα στον όρμο της Μασσαλίας και τον κόλπο του Fos, χωρίζει τη λίμνη Berre και τη Μεσόγειο Θάλασσα. Η καρδιά της χτυπά στην Martigues. Το ξενοδοχείο Eden βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και προσφέρει θέα στη μαρίνα που κόβει την ανάσα. Δύο βήματα από το κέντρο.

  6. ETIC FRANCE

    Γαλλία

    Ειδικός σε ότι αφορά το Web To Print, η ETIC France επεξεργάστηκε μια νέα πλατφόρμα χρήσης του web to print σε B2B, συγκεντρώνοντας πάνω από 55 εργοστάσια στην Γαλλία και στην Ευρώπη. Η διεπαφή EPS επιτρέπει στις εγχώριες, διεθνείς και με πολλαπλές έδρες επιχειρήσεις να ενσωματώσουν το σύνολο των εγγράφων τους : από την επαγγελματική κάρτα, μέχρις τις πλακέτες, διαφημιστικά φυλλάδια, καρτέλες προϊόντων, ΑΠΥ σε A4, φάκελοι, συνεχής κατοχύρωση, μπλοκ παραγγελιών, ετικέτες. Η ETIC France διαθέτει επίσης 28 χρόνια πείρας στην προστασία των εγγράφων, ετικετών καθώς και ενσωματωμένων προϊόντων καθώς και στην υλοποίηση εναπόθεσης ολογραμμάτων 2D 3D, εξατομικευμένο ολόγραμμα, μικροκείμενα, αόρατη μελάνι, κρυμμένες λέξεις σε όλα σας τα έγγραφα.

  7. CHARRIER PARFUMS

    Γαλλία

    Η CHARRIER PARFUMS, Γαλλική επιχείρηση αρωματοποιίας που ιδρύθηκε το 1888, βρίσκεται στην πόλη Vallauris, δίπλα από την Grasse, την διεθνή πρωτεύουσα της αρωματοποιίας. Είμαστε γνήσιοι δημιουργοί και ηγέτες στην δημιουργία ΚΑΛΑΘΙΩΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα μινιατούρων συσκευασμένες σε πολυτελή καλάθια δώρου, καθώς και μια γκάμα με σπρέι, Eau de Parfum, και μια γκάμα PARFUMS DE PROVENCE. Τα αρώματα μας διανέμονται σε πάνω από 50 χώρες σε πολυκαταστήματα, αρωματοποιίες, ιστότοποι ηλ. εμπορίου, Duty Free... Στην Γαλλία, διαθέτουμε κυρίως περίπτερο στο πολυκατάστημα των Galeries Lafayette Haussmann Paris. Η δραστηριότητα μας είναι ολοκληρωμένη, από την δημιουργία των αρωμάτων ως την συσκευασία τους. Όλα τα στάδια της κατασκευής διεκπεραιώνονται εντός της εταιρείας. Χρησιμοποιούμε αιθέρια έλαια ποιότητας από την Γκρας. Για τις συσκευασίες, συνεργαζόμαστε κυρίως με τους καλύτερους κατασκευαστές της Γαλλίας. Εξασφαλίζουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, MADE IN FRANCE.

  8. IGOL LUBRIFIANTS

    Γαλλία

    Η IGOL France είναι σήμερα το N° 1 στη Γαλλία στους ανεξάρτητους κατασκευές λιπαντικών. Μια επαγγελματική γκάμα συγκεκριμένων λιπαντικών για τους τομείς του αυτοκινήτου, μεταφορών, δημοσίων έργων, της γεωργίας, της κουλτούρας των μοτοσυκλετών, της μοτοσυκλέτας και της ναυτιλίας. Η IGOL προτείνει επίσης μια πλήρη σειρά λιπαντικών και προϊόντων ειδικού τύπου, προσαρμοσμένων σε όλες τις ανάγκες της βιομηχανίας. Η Igol έχει παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες στον κόσμο και εξάγει περισσότερα από 3.000.000 λίτρα το χρόνο.