• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φυσικα αρωματικα προιοντα

Αποτελέσματα για

Φυσικα αρωματικα προιοντα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Εταιρεία GAZIGNAIRE κατασκευάζει από το 1865 αρωματικά συμπυκνωμένα εκχυλίσματα και φυσικά ή βιολογικά αρώματα με ειδικότητα στην παραγωγή εκχυλισμάτων βανίλιας, κακάο, καφέ και κουκιά tonka. Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο για τους πελάτες μας στην βιομηχανία τροφίμων, αρωμάτων, καλλυντικών ή ακόμα και σε διανομείς συστατικών, από 5 κιλά ως μερικούς τόνους.

  2. SÉLECTARÔME

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SELECTAROME εξειδικεύεται στην κατασκευή χρωστικών ουσιών για τρόφιμα εδώ και 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα φυσικών αρωματικών ουσιών για τρόφιμα σε υγρή μορφή ή σε σκόνη, χρωστικές ουσίες τροφίμων, αρτυματικές ουσίες για ηλεκτρονικά υγρά καθώς και πρόσθετες ουσίες και ουσίες υφής. Εφοδιάζουμε διανομείς για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, παρασκευαστές παγωτών, κέτερινγκ, εστιάτορες ή παρασκευαστές που μας εμπιστεύθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Με συνεχή πρόκληση για μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, έχουμε επεκτείνει τη σειρά προϊόντων μας να ανταποκριθούμε σε μια μεταβαλλόμενη αγορά. Χάρη στην ιδανική μας θέση στην πόλη Γκρας, τα αρωματικά φυτά επωφελούνται από το ευνοϊκό κλίμα της Προβηγκίας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στους ελέγχους των παραγωγικών διαδικασιών ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις ποιότητας του επαγγέλματος μας. Η ομάδα μας προσφέρει την τεχνογνωσία της για να ικανοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τις απαιτήσεις σας.

  3. TADE PAYS DU LEVANT

    Γαλλία

    Η Tadé Pays du Levant είναι μια γαλλική επιχείρηση που εξειδικεύεται στην παραγωγή και τη διανομή γνήσιου σαπουνιού Χαλεπίου, το οποίο παρασκευάζεται στη Συρία εδώ και πάνω από 25 χρόνια, και προτείνει μια μεγάλη συλλογή παραδοσιακών σαπουνιών και φυσικών προϊόντων περιποίησης της Μεσογείου: σαπούνια Χαλεπίου, Μασσαλίας, έλαια περιποίησης, κρέμες για τα χέρια, υγρά σαπούνια, αλουνίτης, ελαφρόπετρες, ανδρικά προϊόντα περιποίησης, κερί αποτρίχωσης, κολόνια, γαλακτώματα σώματος, αρωματικά σαπούνια…. Τα φυσικά ή πιστοποιημένα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ καλλυντικά μας συνοδεύονται από μια πολυποίκιλη γκάμα αξεσουάρ μπάνιου: γάντι από ύφασμα κρεπ Kessa, λούφα, γάντι από δέρμα κατσίκας, φυσικό μετάξι, ταινία απολέπισης, σιζάλ, καθώς και βάση για σαπούνι, βάση βούρτσας, σαπουνοθήκη, πινέλα ξυρίσματος, foota... Θα βρείτε επίσης τις οικολογικές και οικονομικές λύσεις μας για τη συντήρηση των λευκών ειδών και του σπιτιού, σε συνδυασμό με μαύρο σαπούνι, τριμμένο σαπούνι, σκόνες και σαπούνια αφαίρεσης λεκέδων, καθαριστικό Pierre d’argent. Τα σαπούνια και το τριμμένο σαπούνι Χαλεπίου διατίθενται συσκευασμένα, χωρίς επωνυμία ή χύδην

  4. BLEU D'ARGENS

    Γαλλία

    Το αποστακτήριο Bleu d’Argens παράγει αιθέρια έλαια και αποστάγματα λεβάντας, θυμαριού, φασκόμηλου και ύσσωπου στις εγκαταστάσεις του από το 2004 και από το 2009 παρασκευάζει φυσικά αρωματικά μείγματα ευεξίας. Χάρη στη μεγάλη της ποικιλία σε 100% φυσικά καλλυντικά, η επιχείρηση μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της. Η επιχείρηση προτείνει επίσης και άλλα προϊόντα από την ορεινή γη, όπως ξύδι, γλυκά και αφεψήματα. Η κύρια δραστηριότητα της Bleu d’Argens είναι η παραγωγή αιθέριου ελαίου λεβάντας ΠΟΠ, ενώ ειδικεύεται επίσης σε καλλυντικά και αρωματικά μείγματα από 100% φυσικά συστατικά για το σώμα και την ευεξία: κρέμες ενυδάτωσης και επανόρθωσης, προϊόντα μασάζ και απολέπισης, αφρόλουτρα και σαπούνια. Η επωνυμία Bleu d’Argens απολαμβάνει την εκμετάλλευση λεβάντας ΠΟΠ από την περιοχή Haute Provence από το 2005 και το 2015 έλαβε τη διάκριση Slow cosmétique **

  5. HIGH SOCIETY - NOVAREV

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η NOVAREV επιβάλλεται σήμερα ως ο ηγετικός χονδρέμπορος της γαλλικής αγοράς σε ότι αφορά την κάνναβη. Η επιχείρηση ιδρύθηκε ώστε να προσφέρει στους επαγγελματίες πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα, στις πιο σωστές τιμές, καθώς και μια άψογη εμπειρία εξυπηρέτησης για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την δραστηριότητα σας στην αναπτυσσόμενη αγορά της κάνναβης. Βούληση μας ήταν να μεταβιβάσουμε την τεχνογνωσία μας σε όσο τον δυνατόν περισσότερο κόσμο και γιαυτό επιλέξαμε το χονδρικό εμπόριο, διαπιστώνοντας τον ενθουσιασμό των ιδιωτών μας πελατών σε σχέση με τα προϊόντα κάνναβης προς πώληση στα καταστήματα HIGH SOCIETY. Ως ειδικός σε θέματα κάνναβης, προσφέρουμε άνθη, γύρη, ρητίνες και άλλα προϊόντα ανώτατης ποιότητας, πιστοποιημένα και στις καλύτερες δυνατές τιμές. 'Όλα τα προϊόντα που πουλάει η NOVAREV προκύπτουν από μια αψέγαστη διαδικασία, την οποία ελέγχουμε πλήρως σε κάθε στάδιο, από την επιλογή των φαινοτύπων των σπόρων κάνναβης ως την κατανάλωση και την ικανοποίηση του τελικού πελάτη. Προσφέρετε στους πελάτες σας προϊόντα ποιότητας, αποτέλεσμα μιας μοναδικής τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης επιλέγοντας τα προϊόντα κάνναβης NOVAREV. Τα άνθη, ρητίνες και γύρη μας είναι ανώτατης ποιότητας, με εξαιρετικές οσφρητικές πυραμίδες, για την απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EXPORT LINE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ExportLine, Υπεργολάβος στον τομέα των καλλυντικών υψηλής ποιότητας, βιολογικής προέλευσης, φυσικά και Γαλλικής προέλευσης, σας προσφέρει το εργαστήριο της και το εργοστάσιο παραγωγής της που βρίσκονται στην Νότια Γαλλία. Χάρη στην 35ετή μας πείρα και με την πιστοποίηση CosmeBio, προσφέρουμε στους πελάτες μας την διαδικασία ολοκληρωμένη : σύνθεση, κατασκευή, συσκευασία και αποστολή. 'Έτσι επωφελείστε από την ολική μας ικανότητα ελέγχου σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, λαμβάνετε συμβουλές, υποστήριξη και θα αποκτήσετε χωρίς δυσκολία το σήμα BIO για όλα τα προϊόντα σας. Χάρη στο ευέλικτο και με μεγάλη δυνατότητα παραγωγικό εργαλείο, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την κατασκευή και την συσκευασία προϊόντων σε μικρές ποσότητες αλλά και σε μεγάλες σειρές. Μπορούμε επίσης να σας μεταβιβάσουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας όσον αφορά το μάρκετινγκ για τις ετικέτες σας και την επιλογή συστατικών για τα μελλοντικά σας προϊόντα.

  2. LE PARFUM CITOYEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Le Parfum Citoyen είναι ο πρώτος οίκος αρωμάτων που ιδρύθηκε μέσα από μια πρωτοβουλία πολιτών και με συμμετοχική χρηματοδότηση, ο οποίος έχει καταφέρει να δημιουργήσει όνομα στον κόσμο της ομορφιάς αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίον παρασκευάζεται, εκλαμβάνεται και αγοράζεται ένα άρωμα. Η Le Parfum Citoyen ανατρέπει όλους τους παλιούς τρόπους της παραδοσιακής αρωματοποιίας, δημιουργώντας αρώματα πολυτελείας, τα οποία παρασκευάζονται τοπικά, με υπεύθυνο τρόπο, χωρίς χρήση απάνθρωπων μεθόδων και πωλούνται στη σωστή τιμή. Το κάθε άρωμα αναπτύσσεται με γνώμονα μια σύγχρονη οσφρητική εμπειρία, από το σαγηνευτικό French Fatale μέχρι το προκλητικό Princesse Rebelle, προκειμένου να αναδείξει την προσωπικότητά σας ή να εκφράσει το πώς νιώθετε την κάθε στιγμή! Κάθε άρωμα έχει το στυλ του, τον χαρακτήρα του και το πάθος του. Η Le Parfum Citoyen αναδύθηκε μέσα από ένα ιστορικό εργαστήριο στην περιοχή της πόλης Γκρας και πετυχαίνει σήμερα να συνδυάσει το παραδοσιακό με το μοντέρνο, διατηρώντας μια τεχνογνωσία που περνάει από γενιά σε γενιά από το 1888. Το επίπεδο της αφοσίωσής μας στη λεπτομέρεια, το πάθος μας και ο σεβασμός μας για την παραδοσιακή τεχνογνωσία της Γαλλίας είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τη μαζική παραγωγή. Τα προϊόντα της Le Parfum Citoyen είναι διαθέσιμα μέσα από ένα δίκτυο περισσότερων από 400 καταστημάτων σε περισσότερες από 11 χώρες, όπως και στη Γαλλία: Nocibé, Blissim, Μουσείο του Λούβρου κ.λπ. και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας. Το 2023 η εταιρεία αρχίζει να χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία της και για τον τομέα των αρωματικών χώρου, λανσάροντας μιας κολεξιόν από υψηλής ποιότητας αρωματικά κεριά, φτιαγμένα στο χέρι από 100% φυτικό κερί, τα οποία παρασκευάζονται στο τοπικό κηροποιείο μας στην Grasse en Provence.

  3. ATTRACTIVE SCENT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Attractive Scent, επιχείρηση που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης Γκρας, εξειδικεύεται από το 2018 στον σχεδιασμό αρωμάτων. Η δυναμική και καταρτισμένη μας ομάδα η οποία κατέχει πολυετή πείρα στον τομέα της αρωματοποιίας είναι σε θέση να σας προτείνει λύσεις για να δημιουργήσετε ή να διανέμετε τα αρώματα σας. Δημιουργήσαμε κυρίως μια γκάμα 100% φυσικών αρωμάτων με πιστοποίηση COMOS. Αναζητάμε πάντα την καινοτομία για να σχεδιάσουμε πρωτότυπα αρώματα. Διαθέτουμε έτσι έναν σύγχρονο εξοπλισμό αιχμής προκειμένου να μειώσουμε τους χρόνους παραγωγής και να διευρύνουμε την προσφορά μας ενώ προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας. Εκτελούμε στα ίδια μας τα εργαστήρια αυστηρούς ελέγχους των συστατικών που χρησιμοποιούνται για την σύνθεση των αρωμάτων μας. Επίσης, χάρη στο λογισμικό μας, εξασφαλίζουμε την ιχνηλασιμότητα τους. Πέρα από την περιοχή της πόλης Γκρας, δημιουργήσαμε έναν δίκτυο προμηθευτών σε όλο τον κόσμο.

  4. INSPIRATIONS COSMETIQUES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Inspirations Cosmétiques : Ο καλλυντικός σας εταίρος υπό το εμπορικό σήμα Inspirations Cosmétiques είναι Γάλλος παρασκευαστής για λογαριασμό τρίτων, με έδρα στην πόλη Γκρας, παγκόσμια πρωτεύουσα για τα αρώματα. Συνοδεύει τις φίρμες για την δημιουργία των μελλοντικών καλλυντικών για τις οποίες η οικολογική ευθύνη σημαίνει αποτελεσματικότητα με βέλτιστες αισθήσεις. Είτε στοχεύετε να δημιουργήσετε μια γκάμα προϊόντων με μια πρωτότυπη ιδέα σας ή να παρασκευάσετε μια ήδη ανεπτυγμένη σύνθεση, η Inspirations Cosmétiques σας προσφέρει μια λύση στα μέτρα σας για την σύνθεση, την ανάπτυξη και την παρασκευή των καλλυντικών προϊόντων. Το εργαστήριο δεσμεύεται για τον σχεδιασμό των καλλυντικών προϊόντων σε στερεή και υγρή μορφή, με ιδιαίτερη προτίμηση στα φυσικά και βιολογικά συστατικά, τηρώντας τα διεθνή πρότυπα και κανόνες. Η Inspirations Cosmétiques επιβλήθηκε γρήγορα στην αγορά ως αναπόφευκτος ειδικός των στερεών καλλυντικών, ικανοποιώντας τις τελευταίες τάσεις της αγοράς: μηδενικά απορρίμματα, χωρίς νερό, χωρίς συντηρητικά, βιολογικά, φυσικά και με σεβασμό στο περιβάλλον και την υγεία. Οι εξοπλισμοί της έχουν σχεδιαστεί για την πλήρωση και την ετικετοποίηση μιας ευρείας γκάμας προϊόντων και συσκευασιών. Οι γραμμές της συσκευασίας είναι αυτοματοποιημένες για να εξασφαλίσουν την άριστη δυνατότητα επανάληψης παραγωγής και υψηλής ποιότητας. Η Inspirations cosmétiques συνεργάζεται με εταιρικές φίρμες με παρουσία στα μεγαλύτερα καταστήματα σε πολλές χώρες. Επικοινωνήστε μαζί τους για να συζητήσετε το έργο σας και να αποκτήστε μια εξατομικευμένη προσφορά.

  5. FRANCE BEAUTE INDUSTRIE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Προωθώντας την Moorthérapie, η Rémy Laure δίνει μια καινότομη απάντηση στους προβληματισμούς αισθητικής σε σχέση με το περιβάλλον. Η Moorthérapie εκμεταλλεύεται τα μοναδικά οφέλη της γης για να ισορροπήσει το δέρμα και να επαναφέρει την αρχική του ομορφιά. Η επιχείρηση προσφέρει φυσικά προϊόντα με βάση ορυκτά για να φροντίσει το δέρμα σας. Ως πρωτοπόρος, η επιχείρηση σημάδευσε την βιομηχανία εγκαινιάζοντας την μαύρη μάσκα το 1971. Η Rémy Laure ξεχωρίζει χάρη στον πρωτοπόρο της ρόλο στην χρήση ιχνοστοιχείων και ορυκτών στα προϊόντα της. Η πρωτοπόρος αυτή προσέγγιση τεκμηριώνει την συνεχή της δέσμευση στην ένταξη των τελευταίων επιστημονικών εφευρέσεων για να εξασφαλίσει βέλτιστη αποτελεσματικότητα. Έτσι, η Rémy Laure τοποθετείται ως μια επιχείρηση που προσφέρει μια εμπειρία ομορφιάς η οποία συνδυάζει το φυσικό πλούτο με την πρόοδο. Από την ίδρυση της, η Rémy Laure εκτιμά μεν τα τεχνικά προτερήματα αλλά προπαντός τα ανθρώπινα προτερήματα των πελατών της, οι οποίοι, εκφράζουν, μένοντας πιστοί στο σήμα, την δέσμευση τους με την φίρμα. Ο αυξανόμενος αριθμός των ινστιτούτων ομορφιάς που προσφέρουν τα προϊόντα Rémy Laure σε περισσότερες από 20 χώρες αποδεικνύει τον αυξανόμενο ενδιαφέρον των γυναικών για την Moorthérapie. Με μια παρουσία στην αγορά της ομορφιάς και των αρωμάτων από το 1921, η ίδια οικογένεια διαχειρίζεται την επιχείρηση και εγγυάται έτσι σταθερότητα, πιστότητα και ποιότητα στους πελάτες της.

  1. S&B PROVENCE / LES CIRIERS DE PROVENCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία S&B PROVENCE / LES CIRIERS DE PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη χειροτεχνίας, Είδη χειροτεχνίας, κερια απο καθαρο κερι, αρωματικα κερια, διακοσμητικα κερια, φυσικα κερια, κερια κατα παραγγελια, κερια για τελετες, και φυτικα κερια. Έχει έδρα σε Gréasque, Γαλλία.

  2. LE PETIT GRASSOIS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LE PETIT GRASSOIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικα κερια, αρωματικα κερια, εξατομικευμενα αρωματα, αιθερια ελαια, Κερί για κεριά, Φιτίλια για κεριά, Αρώματα για κεριά, αρωματικα ελαια, και αρωματα αερα. Έχει έδρα σε Mouans-Sartoux, Γαλλία.

  1. BALQIS FRANCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BALQIS FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακατέργαστα φυτικά έλαια, Ακατέργαστο υλικό καλλυντικών, Ακατέργαστα φυτικά έλαια, ελαια για μασαζ, Βιολογικό ελαιόλαδο, Βούτυρο κακάου, Βιολογικά φυτικά έλαια, αιθερια ελαια, και φυτικα ελαια. Έχει έδρα σε Hyeres, Γαλλία.

  2. LABORATOIRE ROSIER DAVENNE

    Γαλλία

    Εδώ και ορισμένα χρόνια, το εργαστήριο μας, που βρίσκεται στην Νότια Γαλλία, κοντά στην πόλη Αβινιόν, μελετά την βιολογική δράση των αιθέριων ελαίων. Το εργαστήριο σας προτείνει να επεξεργαστεί μια ή περισσότερες φυσικές αρωματικές συνθέσεις σύμφωνα με την συγγραφή σας υποχρεώσεων.Διανέμουμε αιθέρια έλαια για τις βιομηχανίες καλλυντικών, φαρμάκων και κτηνιατρικής καθώς και στα φαρμακεία. Υλοποιούμε επίσης συνδυασμούς αιθέριων ελαίων για να συνδυάζουμε τις αποδεδειγμένες βιολογικές δραστηριότητες (αδυνάτισμα, ενυδάτωση...) στις οσφρητικές ελκυστικές μορφές. Κατόπιν αίτησης, μπορούμε να δημιουργήσουμε ειδικές συνθέσεις (χωρίς αλλεργιογόνα, πιστοποιημένες κατά Ecocert, ...). Έχουμε τον εσωτερικό εξοπλισμό για την διεξαγωγή όλων των φυσικών ελέγχων, όπως πυκνότητα, δείκτης διάθλασης, οπτική απόκλιση...ότι χαρακτηρίζει φυσικά το αιθέριο έλαιο.Επίσης, διαθέτουμε χρωματογραφία σε αέρια φάση με μαζικό φασματόμετρο στην συνέχεια για τον εντοπισμό των μορίων.'Όσον αφορά τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ και κλασικά μας αιθέρια έλαια, δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως, τόσο στην Νότια Αφρική, όσο και στον Καναδά, την Κίνα ή την Ινδονησία. Στόχος είναι να βρούμε για εσάς την πρώτη ύλη ποιότητας.

  3. FRANC BIO

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANC BIO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προώθηση πωλήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικα προϊοντα, φυσικα καλλυντικα, και οικολογικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  4. MELINA M COSMETIQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία MELINA M COSMETIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλλυντικά προϊόντα, κρεμες για περιποιηση προσωπου, Κατασκευαστής φυσικών καλλυντικών προϊόντων, Καλλυντικά προϊόντα, και καλλυντικα με βαση φυσικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Menton, Γαλλία.

  5. LA SAVONNERIE DU PILON DU ROY

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA SAVONNERIE DU PILON DU ROY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικα καλλυντικα, Κατασκευαστής φυσικών καλλυντικών προϊόντων, εργαστηριο καλλυντικων προϊοντων, και Παραγωγή σαπουνιού. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  6. EROAD

    Γαλλία

    Η εταιρεία EROAD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη χειροτεχνίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεριά, φυσικα κερια, αρωματικα κερια, Δημιουργία αρωμάτων, και Κεριά. Έχει έδρα σε Le Muy, Γαλλία.