• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υπηρεσιες χρονικων

Αποτελέσματα για

Υπηρεσιες χρονικων

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. ALLODEMENAGEUR.FR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Ο ιστότοπος ALLODEMENAGEUR.FR αποτελεί μια πλατφόρμα που σας προτείνει όλες τις εταιρείες μετακόμισης στην περιοχή σας, ώστε να μπορείτε να υπολογίσετε το κόστος της μετακόμισης. Χάρη στην πλατφόρμα μας, μπορείτε: - να ζητήσετε διαδικτυακά μια προσφορά, χωρίς χρέωση, - να λάβετε μέχρι 5 προσφορές, χωρίς χρέωση, - να απλοποιήσετε την έρευνά σας και να εξοικονομίσετε χρόνο και χρήματα, - να βρείτε επαγγελματίες και αξιόπιστους μεταφορείς, - να προγραμματίσετε τη μετακόμισή σας με την ησυχία σας. Προσφέρουμε διάφορους τρόπους: - οικονομικό πακέτο μετακόμισης, για χαμηλότερο κόστος, - βασικό πακέτο μετακόμισης με ενδιαφέρουσα σχέση ποιότητας-τιμής, - ολοκληρωμένο πακέτο μετακόμισης, το οποίο καλύπτει όλες τις ανάγκες της μετακόμισης, - πακέτο μετακόμισης πολυτελείας, για μετακόμιση χωρίς κόπο και άγχος, με υψηλού επιπέδου παροχές. Φημιζόμαστε για μετακομίσεις υψηλού επιπέδου, τόσο εθνικές όσο και διεθνείς. Εγγυόμαστε άριστης ποιότητας υπηρεσίες που θα ικανοποιήσουν κάθε άνανγκη των πελατών μας.

  2. BISCOTTES ROGER

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Ο Roger Sarret, ο γιος του φούρναρη, παράγει παξιμάδια και προσφέρει μια ξεχασμένη αίσθηση, μια ευχαρίστηση του παρελθόντος πριν από τα χρόνια της στέρησης, για να μάθουμε και να τολμούμε να γιορτάσουν και πάλι εκείνες τις μικρές καθημερινές απολαύσεις. 65 χρόνια αργότερα, ο Roger είναι πάντα εκεί, με την πελατεία του, πιστός στην ποιότητα, έχει εξελιχθεί και η χειροποίητη παραγωγή έχει μεγαλώσει χωρίς να χάνει τα κριτήρια ποιότητας. Κατασκευάζουμε για μάρκες διανομέων ετικετών. Δημιουργία γκάμας πλήρους υπηρεσίας.

  3. AXE SARL

    Γαλλία

    Axe εισαγωγέας και χονδρέμπορος ξύλινων παιχνιδιών, είδη δώρου και προϊόντα για εκδηλώσεις εδώ και 20 χρόνια. Μεγάλη γκάμα παιχνιδιών μεσαιωνικού τύπου και ανεμοδούρες, με εξατομικεύσιμη σήμανση στα προϊόντα μας κατόπιν αίτησης. Σας προσφέρουμε την μεγαλύτερη γκάμα στην Γαλλία μεσαιωνικών αντικειμένων και παιχνιδιών, καθώς και ρωμαϊκά είδη, Βίκινγκς, νεράιδες : πολλά είδη με θέμα : τους ιππότες, τις πριγκίπισσας, τον βασιλιά και την βασίλισσα, το κάστρο, τις νεράιδες, τους δράκους, τα μονόκερα κ.λπ. Υλες : Ξύλα, δέρμα, ύφασμα από γιούτα, σπάγκος... Σας προσφέρουμε επίσης μια ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ με ανεμοδούρες όλων των διαστάσεων είτε για παιδιά είτε για την διακόσμηση του κήπου ή της πόλης. Οι υπηρεσίες μας στα μέτρα σας: Βρίσκουμε τα προϊόντα που αναζητάτε κατόπιν αίτησης. Έχουμε εδώ και 20 χρόνια αρκετούς εταίρους και άρα πρόσβαση σε χιλιάδες προϊόντα που μας επιτρέπουν να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ξύλινα προϊόντα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  4. INTERESSENS

    Γαλλία

    Επιλέγοντας την Interessens επιλέγετε πάνω από 20 χρόνια πείρας στον τομέα των καλλυντικών και της αρωματοποιίας πολυτελείας. Με έδρα στην πόλη Γκρας, παγκόσμια πρωτεύουσα της αρωματοποιίας, η επιχείρηση μας, ανθρώπινων διαστάσεων, μας επιτρέπει να εξατομικεύσουμε την σχέση με τους πελάτες μας και να αναπτύσσουμε υπηρεσίες και συμβουλές ειδικών με τους καλύτερους ειδικούς στον κόσμο. Δημιουργούμε και παρασκευάζουμε αρώματα κατά παραγγελία και φημιζόμαστε για την τεχνογνωσία μας και την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται.