• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υγρα

Αποτελέσματα για

Υγρα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SÉLECTARÔME

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SELECTAROME εξειδικεύεται στην κατασκευή χρωστικών ουσιών για τρόφιμα εδώ και 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα φυσικών αρωματικών ουσιών για τρόφιμα σε υγρή μορφή ή σε σκόνη, χρωστικές ουσίες τροφίμων, αρτυματικές ουσίες για ηλεκτρονικά υγρά καθώς και πρόσθετες ουσίες και ουσίες υφής. Εφοδιάζουμε διανομείς για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, παρασκευαστές παγωτών, κέτερινγκ, εστιάτορες ή παρασκευαστές που μας εμπιστεύθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Με συνεχή πρόκληση για μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, έχουμε επεκτείνει τη σειρά προϊόντων μας να ανταποκριθούμε σε μια μεταβαλλόμενη αγορά. Χάρη στην ιδανική μας θέση στην πόλη Γκρας, τα αρωματικά φυτά επωφελούνται από το ευνοϊκό κλίμα της Προβηγκίας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στους ελέγχους των παραγωγικών διαδικασιών ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις ποιότητας του επαγγέλματος μας. Η ομάδα μας προσφέρει την τεχνογνωσία της για να ικανοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τις απαιτήσεις σας.

  2. HIGH SOCIETY - NOVAREV

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η NOVAREV επιβάλλεται σήμερα ως ο ηγετικός χονδρέμπορος της γαλλικής αγοράς σε ότι αφορά την κάνναβη. Η επιχείρηση ιδρύθηκε ώστε να προσφέρει στους επαγγελματίες πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα, στις πιο σωστές τιμές, καθώς και μια άψογη εμπειρία εξυπηρέτησης για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την δραστηριότητα σας στην αναπτυσσόμενη αγορά της κάνναβης. Βούληση μας ήταν να μεταβιβάσουμε την τεχνογνωσία μας σε όσο τον δυνατόν περισσότερο κόσμο και γιαυτό επιλέξαμε το χονδρικό εμπόριο, διαπιστώνοντας τον ενθουσιασμό των ιδιωτών μας πελατών σε σχέση με τα προϊόντα κάνναβης προς πώληση στα καταστήματα HIGH SOCIETY. Ως ειδικός σε θέματα κάνναβης, προσφέρουμε άνθη, γύρη, ρητίνες και άλλα προϊόντα ανώτατης ποιότητας, πιστοποιημένα και στις καλύτερες δυνατές τιμές. 'Όλα τα προϊόντα που πουλάει η NOVAREV προκύπτουν από μια αψέγαστη διαδικασία, την οποία ελέγχουμε πλήρως σε κάθε στάδιο, από την επιλογή των φαινοτύπων των σπόρων κάνναβης ως την κατανάλωση και την ικανοποίηση του τελικού πελάτη. Προσφέρετε στους πελάτες σας προϊόντα ποιότητας, αποτέλεσμα μιας μοναδικής τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης επιλέγοντας τα προϊόντα κάνναβης NOVAREV. Τα άνθη, ρητίνες και γύρη μας είναι ανώτατης ποιότητας, με εξαιρετικές οσφρητικές πυραμίδες, για την απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. MAS DU ROSEAU

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Με 40ετή πείρα, προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας με στόχο επιτυχία σας. Στην Mas du Roseau, κάθε προϊόν σχεδιάζεται προσεκτικά, χρησιμοποιώντας φυσικά και βιολογικά συστατικά, επιλεγμένα για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια τους. Επιλέγοντας την Mas du Roseau ως εταίρος για το λευκό σας σήμα, επιλέγετε αριστεία και αυθεντικότητα. Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε λύσεις στα μέτρα σας, προσαρμοσμένα στις ειδικές σας ανάγκες καθώς και σε εκείνες της πελατείας σας. Είτε επιθυμείτε την ανάπτυξη μιας γκάμας προϊόντων περιποίησης προσώπου, σώματος ή μαλλιών, είμαστε εδώ για να σας συνοδεύουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από τον σχεδιασμό ως την παραγωγή, συμπ. την πιστοποίηση. Θέτουμε στην διάθεση σας την τεχνική μας εμπειρογνωμοσύνη, την δημιουργικότητα μας και το πάθος μας ώστε να σας βοηθήσουμε στην δημιουργία μοναδικών και ξεχωριστών προϊόντων στην αγορά.

  4. EXON DISTRIBUTION FRANCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EXON DISTRIBUTION FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστείρωση και απολύμανση - ιατρικός εξοπλισμός, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, μωρομαντηλα, Αποστείρωση και απολύμανση - ιατρικός εξοπλισμός, καθαριστήρες για θαλάμους ελεγχόμενης καθαρότητας αέρα, αντιβακτηριακά υγρά μαντηλάκια, απολυμαντικό χεριών, βιοκτόνα προϊόντα για την υγιεινή των χεριών, και Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας. Έχει έδρα σε La Seyne Sur Mer, Γαλλία.

  5. IGOL LUBRIFIANTS

    Γαλλία

    Η IGOL France είναι σήμερα το N° 1 στη Γαλλία στους ανεξάρτητους κατασκευές λιπαντικών. Μια επαγγελματική γκάμα συγκεκριμένων λιπαντικών για τους τομείς του αυτοκινήτου, μεταφορών, δημοσίων έργων, της γεωργίας, της κουλτούρας των μοτοσυκλετών, της μοτοσυκλέτας και της ναυτιλίας. Η IGOL προτείνει επίσης μια πλήρη σειρά λιπαντικών και προϊόντων ειδικού τύπου, προσαρμοσμένων σε όλες τις ανάγκες της βιομηχανίας. Η Igol έχει παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες στον κόσμο και εξάγει περισσότερα από 3.000.000 λίτρα το χρόνο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AZ INDUSTRIES - FILTRATION INDUSTRIELLE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AZ INDUSTRIES - FILTRATION INDUSTRIELLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα υγρών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φίλτρα με φυσίγγιο, και σακοφιλτρα. Έχει έδρα σε Martigues Sud Colline, Γαλλία.

  2. ESTHÉTIQUE MINCEUR - ANTIBES

    Γαλλία

    Η εταιρεία ESTHÉTIQUE MINCEUR - ANTIBES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ινστιτούτα αισθητικής - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υγρα φωτογραφικης εμφανισης. Έχει έδρα σε Antibes, Γαλλία.

  3. OBJECTIF7

    Γαλλία

    Η εταιρεία OBJECTIF7, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεχνικά υγρά, ενεργητική απόδοση, τεχνικές μελέτες, και ενεργειακή βελτιστοποίηση. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  4. GINOUVES GEORGES SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία GINOUVES GEORGES SAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηροζίνη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υγρά καύσιμα, πετρελαιο εξωτερικης καυσης (μαζουτ) με χαμηλη περιεκτικοτητα σε θειο, πετρελαιο εξωτερικης καυσης (μαζουτ) και παραγωγα, και Υγρά καύσιμα. Έχει έδρα σε La Garde, Γαλλία.

  5. LE FILTRE FRANCAIS

    Γαλλία

    Η εταιρεία LE FILTRE FRANCAIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα υγρών. Έχει έδρα σε Tourrette-Levens, Γαλλία.

  1. RAMPAL PATOU

    Γαλλία

    Η εταιρεία RAMPAL PATOU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαπούνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υγρα σαπουνια. Έχει έδρα σε SALON DE PROVENCE, Γαλλία.

  2. GINOUVES GEORGES SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία GINOUVES GEORGES SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βενζίνη - υγρά καύσιμα. Έχει έδρα σε La Garde, Γαλλία.

  1. ATELIER DU SAVON

    Γαλλία

    Η εταιρεία ATELIER DU SAVON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαπουνια, κερια, και υγρα σαπουνια. Έχει έδρα σε Seillans, Γαλλία.