• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υγιεινα

Αποτελέσματα για

Υγιεινα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. HORIZANE SANTE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Horizane Santé είναι ένα εργαστήριο με έδρα στη Νότια Γαλλία, η οποία ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια από έναν γιατρό. Η αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός, η προώθηση και η διανομή ιατρικών συσκευών και προϊόντων υγείας. Οι λύσεις μας στρέφονται γύρω από την υγεία των οφθαλμών, του αυτιού και της υγιεινής του σώματος και διανέμονται στα φαρμακεία και παραφαρμακευτικά καταστήματα στην Γαλλία και μέσα από έναν δίκτυο αντιπροσώπων στο εξωτερικό. Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών με καινότομα προϊόντα που προσφέρονται σε προσιτές τιμές σύμφωνα με την επαγγελματική απαίτηση του δικτύου φαρμακείων και παραφαρμακευτικών καταστημάτων. Ως μέλος του τομέα της υγείας, πάντα δίναμε περισσότερη έμφαση στην αξιοπιστία των προϊόντος παρά στην τιμή του. 'Ολα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση και ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο CE κυρίως σε εργαστήρια ανάλυσης στην Γαλλία. Με ευαισθησία στην περιβαλλοντολογική μας επίπτωση, αναπτύσσουμε όσο το δυνατό προϊόντα με βιοδιασπώμενες συσκευασίες και τα προϊόντα μας στρέφονται περισσότερο στην φυσικότητα και στην βιωσιμότητα.

  2. CAPTAIN OLFAC

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CAPTAIN OLFAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόν επεξεργασίας οσμών, απολυμαντικό χεριών, και βιοκτόνα προϊόντα για την υγιεινή των χεριών. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. LEMEEBIO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LEMEEBIO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη χειροτεχνίας, συμπληρωματα διατροφης, Είδη χειροτεχνίας, και σαπούνι με χαλέπι. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

  4. TADE PAYS DU LEVANT

    Γαλλία

    Η Tadé Pays du Levant είναι μια γαλλική επιχείρηση που εξειδικεύεται στην παραγωγή και τη διανομή γνήσιου σαπουνιού Χαλεπίου, το οποίο παρασκευάζεται στη Συρία εδώ και πάνω από 25 χρόνια, και προτείνει μια μεγάλη συλλογή παραδοσιακών σαπουνιών και φυσικών προϊόντων περιποίησης της Μεσογείου: σαπούνια Χαλεπίου, Μασσαλίας, έλαια περιποίησης, κρέμες για τα χέρια, υγρά σαπούνια, αλουνίτης, ελαφρόπετρες, ανδρικά προϊόντα περιποίησης, κερί αποτρίχωσης, κολόνια, γαλακτώματα σώματος, αρωματικά σαπούνια…. Τα φυσικά ή πιστοποιημένα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ καλλυντικά μας συνοδεύονται από μια πολυποίκιλη γκάμα αξεσουάρ μπάνιου: γάντι από ύφασμα κρεπ Kessa, λούφα, γάντι από δέρμα κατσίκας, φυσικό μετάξι, ταινία απολέπισης, σιζάλ, καθώς και βάση για σαπούνι, βάση βούρτσας, σαπουνοθήκη, πινέλα ξυρίσματος, foota... Θα βρείτε επίσης τις οικολογικές και οικονομικές λύσεις μας για τη συντήρηση των λευκών ειδών και του σπιτιού, σε συνδυασμό με μαύρο σαπούνι, τριμμένο σαπούνι, σκόνες και σαπούνια αφαίρεσης λεκέδων, καθαριστικό Pierre d’argent. Τα σαπούνια και το τριμμένο σαπούνι Χαλεπίου διατίθενται συσκευασμένα, χωρίς επωνυμία ή χύδην

  5. LES JUMENTS DU VENTOUX

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES JUMENTS DU VENTOUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαπούνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαμπουάν, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Σαμπουάν, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, φρεσκο γαλα, και Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Saint Christol, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NOY26

    Γαλλία

    Η εταιρεία NOY26, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Είδη μακιγιάζ, Ομορφιά - προϊόντα, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Είδη μακιγιάζ, και φροντιδα μαλλιων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. SUCETTE PERSO

    Γαλλία

    Η εταιρεία SUCETTE PERSO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ατομικής υγιεινής για βρέφη. Έχει έδρα σε Flassans Sur Issole, Γαλλία.

  3. FOURNITURES GENERALES DE PLOMBERIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία FOURNITURES GENERALES DE PLOMBERIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, ουσιες επεξεργασιας υδατων, υγιεινη φροντιδα, και υδραυλικα εξαρτηματα. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  4. SAPONALIA

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAPONALIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαπούνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα περιποιησης και ατομικης υγιεινης. Έχει έδρα σε Peyruis, Γαλλία.

  5. ONET

    Γαλλία

    Η εταιρεία ONET, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εταιρίες καθαρισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός - υπηρεσίες, Καθαρισμός - υπηρεσίες, συστήματα θαλάμων ελεγχόμενης καθαρότητας αέρα, καθαρισμος, και υγιεινη και ασφαλεια στο χωρο εργασιας. Έχει έδρα σε Marseille Cedex 09, Γαλλία.

  1. SOFIA COSMETIQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOFIA COSMETIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, και Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Carros Cedex, Γαλλία.

  2. HADAR DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία HADAR DISTRIBUTION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Ομορφιά - προϊόντα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, χονδρικό εμπόριο προϊόντων υγιεινής, και Πώληση αποθέματος για καταστήματα πώλησης σε καλύτερες τιμές. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  1. SAVONNERIE PLAISANT

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAVONNERIE PLAISANT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε La Seyne Sur Mer, Γαλλία.

  2. ARISTOTE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ARISTOTE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων, Επαγγελματικές μπλούζες και ποδιές, Γάντια προστασίας, Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων, Επαγγελματικές μπλούζες και ποδιές, Γάντια προστασίας, και βιομηχανική υγιεινή. Έχει έδρα σε Ollioules, Γαλλία.

  3. SAVONNERIE DU MOULIN À GRAIN

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAVONNERIE DU MOULIN À GRAIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαπουνι μασσαλιας. Έχει έδρα σε Salon De Provence, Γαλλία.

  4. INSPIRATIONS COSMETIQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία INSPIRATIONS COSMETIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  5. APA ATELIER DE PRODUCTIONS AROMATIQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία APA ATELIER DE PRODUCTIONS AROMATIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, και αρωματικά. Έχει έδρα σε St Cezaire Sur Siagne, Γαλλία.

  6. HYGIENE & EMBALLAGE 555

    Γαλλία

    Η εταιρεία HYGIENE & EMBALLAGE 555, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρτινα ρολα για πετσετες μιας χρησης. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  7. LABORATOIRES HERBATECH

    Γαλλία

    Η εταιρεία LABORATOIRES HERBATECH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπληρωματα διατροφης. Έχει έδρα σε Vaison La Romaine, Γαλλία.

  8. FRANCE CONDITIONNEMENT CREATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE CONDITIONNEMENT CREATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Αρώματα και καλλυντικά, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Αρώματα και καλλυντικά, και Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας. Έχει έδρα σε Mouans Sartoux, Γαλλία.

  1. COMPTOIR ACHAT ET REPRÉSENTATION (CAR)

    Γαλλία

    Η εταιρεία COMPTOIR ACHAT ET REPRÉSENTATION (CAR), και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμωτήρια - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κομμωτήρια - εργαλεία, Πιστολάκι μαλλιών, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Χτένες μαλλιών, Κομμωτήρια - εργαλεία, Πιστολάκι μαλλιών, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, και Χτένες μαλλιών. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. MIDI MENUISERIES

    Γαλλία

    Η εταιρεία MIDI MENUISERIES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη υγιεινής, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Είδη υγιεινής, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Le Thor, Γαλλία.

  3. SA SANI CREATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία SA SANI CREATION, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη υγιεινής, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Είδη υγιεινής, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  4. JULLIER NEGOCE BOIS

    Γαλλία

    Η εταιρεία JULLIER NEGOCE BOIS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη υγιεινής, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Είδη υγιεινής, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Gardanne, Γαλλία.

  5. ETABLISSEMENTS CHARLES CHABAUD ET COMPAGNIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETABLISSEMENTS CHARLES CHABAUD ET COMPAGNIE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη υγιεινής, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Είδη υγιεινής, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  6. CARO STYL

    Γαλλία

    Η εταιρεία CARO STYL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη υγιεινής, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Είδη υγιεινής, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε La Seyne Sur Mer, Γαλλία.

  7. CONSTRUCTIONS MODULAIRES SERVICES

    Γαλλία

    Η εταιρεία CONSTRUCTIONS MODULAIRES SERVICES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη υγιεινής, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Είδη υγιεινής, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Noves, Γαλλία.

  8. MATERIAUX MODERNES

    Γαλλία

    Η εταιρεία MATERIAUX MODERNES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη υγιεινής, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Είδη υγιεινής, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  9. DUO CONFORT SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία DUO CONFORT SARL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη υγιεινής, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Είδη υγιεινής, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε Biot, Γαλλία.

  10. CAP COULEURS EST

    Γαλλία

    Η εταιρεία CAP COULEURS EST, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη υγιεινής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, και Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει έδρα σε La Garde, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υγιεινα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

169 Επιχειρήσεις