• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τοπικα προιοντα

Αποτελέσματα για

Τοπικα προιοντα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ στο κτήμα Tour Campanets ! Το κτήμα μας, που βρίσκεται στην περιφέρεια του Puy-Sainte-Réparade μεταξύ Luberon και Μεσόγειας θάλασσας, 20 λεπτά από την Aix-en-Provence, εκτείνεται σε 60 εκτάρια δάσους και 35 εκτάρια αμπελώνων, σε υψόμετρο 250 μ. ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ καλλιεργούνται σε αργιλικό και ασβεστολιθικό έδαφος με μεγάλη προσοχή, είναι βιολογικής καλλιέργειας ώστε να εκφράσουμε όλη την δυνατότητα της περιοχής μας. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ : η οινοποίηση γίνεται με παραδοσιακό τρόπο με την καλλιέργεια σε λεπτά κατακάθια, μακροχρόνια ζύμωση εν ψυχρώ, διαχείριση της οξυγόνωσης και των θερμοκρασιών, περιορισμένη ένταξη θειωδών ουσιών και εισροών. Η λέξη κλειδί εδώ είναι : το σταφύλι πρώτα από όλα! Η ΚΑΒΑ : σύμβολο του χώρου, ο τετραώροφος μας πύργος μας οινοποίησης είναι μοναδικός στην Γαλλία. Καινότομη, επιτρέπει μια οινοποίηση με βαρύτητα με στόχο την ποιότητα: "Εδώ κατεβαίνουμε κυκλικά, ομαλά". Ο στόχος μας. να προσφέρουμε κρασιά για την απόλαυση και για να μοιραστούν...

  2. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. HERBIOLYS LABORATOIRE

    Γαλλία

    Η Herbiolys Laboratoire ιδρύθηκε το 2004 μετά από συνάντηση βοτανολόγων, ειδικών εθνικών βοτανολόγων και συγκομιδών που είχαν το ίδιο πάθος για το φυτικό κόσμο. Ειδικός στα εκχυλίσματα φρέσκων βιολογικών φυτών από την γαλλική χλωρίδα, το εργαστήριο υιοθετεί εξ αρχής έναν πρωτότυπο παραγωγικό τρόπο : τα φυτά, τα οποία συλλέγονται από συγκομιδές παραγωγούς εταίρους της επιχείρησης, υποβάλλονται απευθείας σε διαβροχή στον τόπο συγκομιδής προκειμένου να διατηρήσουν όλες τις ιδιότητες τους και τον ενεργητικό τους δυναμικό. Η Herbiolys Laboratoire υποστηρίζει μια ισχυρή δεοντολογία προωθώντας μια βιώσιμη και μελετημένη συγκομιδή, χρησιμοποιώντας γυάλινα δοχεία και ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες, περιορίζοντας την περιβαλλοντολογική της επίπτωση, χάρη σε έναν όσο πιο εφικτό τοπικό ανεφοδιασμό και προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα. Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Γαλλία από εμάς, στις Άπω-Αλπεις, και κατέχουν πιστοποίηση από τις Nature & Progrès, βιολογική καλλιέργεια και είναι ετικεταρισμένα.

  4. LE PARFUM CITOYEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Le Parfum Citoyen είναι ο πρώτος οίκος αρωμάτων που ιδρύθηκε μέσα από μια πρωτοβουλία πολιτών και με συμμετοχική χρηματοδότηση, ο οποίος έχει καταφέρει να δημιουργήσει όνομα στον κόσμο της ομορφιάς αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίον παρασκευάζεται, εκλαμβάνεται και αγοράζεται ένα άρωμα. Η Le Parfum Citoyen ανατρέπει όλους τους παλιούς τρόπους της παραδοσιακής αρωματοποιίας, δημιουργώντας αρώματα πολυτελείας, τα οποία παρασκευάζονται τοπικά, με υπεύθυνο τρόπο, χωρίς χρήση απάνθρωπων μεθόδων και πωλούνται στη σωστή τιμή. Το κάθε άρωμα αναπτύσσεται με γνώμονα μια σύγχρονη οσφρητική εμπειρία, από το σαγηνευτικό French Fatale μέχρι το προκλητικό Princesse Rebelle, προκειμένου να αναδείξει την προσωπικότητά σας ή να εκφράσει το πώς νιώθετε την κάθε στιγμή! Κάθε άρωμα έχει το στυλ του, τον χαρακτήρα του και το πάθος του. Η Le Parfum Citoyen αναδύθηκε μέσα από ένα ιστορικό εργαστήριο στην περιοχή της πόλης Γκρας και πετυχαίνει σήμερα να συνδυάσει το παραδοσιακό με το μοντέρνο, διατηρώντας μια τεχνογνωσία που περνάει από γενιά σε γενιά από το 1888. Το επίπεδο της αφοσίωσής μας στη λεπτομέρεια, το πάθος μας και ο σεβασμός μας για την παραδοσιακή τεχνογνωσία της Γαλλίας είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τη μαζική παραγωγή. Τα προϊόντα της Le Parfum Citoyen είναι διαθέσιμα μέσα από ένα δίκτυο περισσότερων από 400 καταστημάτων σε περισσότερες από 11 χώρες, όπως και στη Γαλλία: Nocibé, Blissim, Μουσείο του Λούβρου κ.λπ. και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας. Το 2023 η εταιρεία αρχίζει να χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία της και για τον τομέα των αρωματικών χώρου, λανσάροντας μιας κολεξιόν από υψηλής ποιότητας αρωματικά κεριά, φτιαγμένα στο χέρι από 100% φυτικό κερί, τα οποία παρασκευάζονται στο τοπικό κηροποιείο μας στην Grasse en Provence.

  5. SAS ENSOLEILLADE

    Γαλλία

    Η L’Ensoleillade είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εξειδικεύεται στην κατασκευή και μεταποίηση υφασμάτινων ειδών για τον οίκο που ιδρύθηκε το 1996. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για το σπίτι, κυρίως για το τραπέζι, όπως τραπεζομάντηλα και επιτραπέζια αξεσουάρ. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία συλλογών, από τις τελευταίες τάσεις μέχρι τα κλασικά ή τοπικά σχέδια, ώστε όλοι να βρουν κάτι που να τους ικανοποιεί. 'Ολα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Νότια Γαλλία, στην καρδιά της Προβηγκίας, κοντά στα υπέροχα φαράγγια Gorges du Verdon. Ο κατάλογος μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα τραπεζομάντηλων και λευκών ειδών για το τραπέζι, αξεσουάρ κουζίνας, διακόσμησης ακόμα και ενδύματα από τοπικό ύφασμα. Διαθέτουμε επίσης μια γραμμή μικρών αποσκευών με επένδυση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TOUT POUR LE PAYSAGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία TOUT POUR LE PAYSAGE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρχιτεκτονική τοπίου, εργολάβοι, φυτικα προϊοντα, δεντρα, Αρχιτεκτονική τοπίου, εργολάβοι, και φυτώριο. Έχει έδρα σε Pourrieres, Γαλλία.